Çünkü üstlerin dökülmesini anlarim da arka ve yanlar dökülünce üzülüyor insan. 3 haftadir finanstereid kullanıyorum etki için erken bilmiyorum. Ama yanlar ve ensedeki dökülme azaldi hissediyorum çünkü eskiden çekince 4 tane 5 tane gelirdi. İnsan bekliyor işte sabirsizlaniyor. Üstlerde minox kullaniyordum 10 aydir. Bu aralar günde bire düşürdüm bırakıyorum yavastan zaten döngüye girip duruyordu. Üstlerde dökülme devam ediyor. Umarım işe yarar çok stresli bir durum
Yanlar ve arkalar dökülecek ki devir daim olsun. Düşün dökülmeyen saç hiç dökülmeseydi, kendini yenilemeseydi, iki sene güneşe ve değişik hava şartlarına maruz kalıp kökten küsüp giderdi. Ancak saçları da mükemmel yaratmış yaratan.
Bir kök çıkınca onun hemen yanındaki zayıflayıp dökülür, dökülen biraz dinlenip iki ya da üç ay sonra gün yüzüne çıkınca diğeri dökülüp dinlenmeye geçer. Bu devamlı seyir halindedir. Saçların hem tepesi için hem dönor alanları için. Evham yaratmaya gerek yok derttaş. O çekipte elinle geleni mahvettigini zannettiğin teller, sen cekmeseydin kendiliğinden bile dökülecekti