Minoxil başlayacaksan ilacı uzun süre kullananlar ile konuş öyle başla biraz kullandım sıkıldım veya yetti bana gibi durumlar hüsranla sonuçlanıyor genelde, fakat 5 sene kullanıp memnun kalan da var. Yeterlilik konusunda kendin kontrol et minyatürleşen saç çok mu kelleşen alan var mı ona göre tedavinin dozunu belirlersin uzun haline bakarak konuşursam multivitamin yeter bencede reisin dediği gibi. Ama ben fotolardan anlayamadım traşlı fotoğrafda şakaklar bildiğin girmiş içeri ön adacık kalmış uzun hali öyle çok sorunlu gözükmüyor. Saçın dalgalı sanırım birbirinin üstüne yatıyor en sağlıklı yorum kısa saçda yapılır bence bak mesela ön ada kısmı koyu ve gür yanlar da karartı yok demek ki minyatürleşme var gibi düşünürüm ben Yaşın 21 yaş küçük fakat incelme başlamış en azından düzenli vitamin kullan dökülme agresifleşirse topikal tedaviler veya Dht bloklayan ilaçları araştırısın. Aile de durumlar ne baba amca dayı fotoğraflar yanıltıcı olabiliyor ışık kaynaklı
Reis,genetik olarak yatkinlik var baba kel.Dayilarda yok ama amcalar kel.
Sacim şakaklardan bayagi geriledi minyaturlesme cok fazla.Ayrica eski gurlugu tamamen gitti.
Bir de şu var ben sacimi bir ara uzattim.Ve surekli jöle surup topladim.Sacim hic jölesiz kalmadi ve surekli topluydu.Dokulmeler o ara oldu.1 sene once sacimi kestirdim.1 senedir ayni.Dokulen saclarimin hepsi uzunken dokuldu.Ama simdi açılma artmasa da elime surekli saç geliyo.
Genel olarak gurlugunde azalma,yaglanma da artma ve şakaklarda açılma var.