Dinodin 11 Bey öncelikle vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim çok haklısınız minoxil doğru tercih olmadı keşke bu sayfayla erken tanışsaydım ama her şeyde vardır bir hayır diyelim en azından biraz Finastri kullanıp bakmak lazım galiba bu işe ekimden önce, peki biraz kullanıp bıraktıktan sonra yine minoxil gibi eskiye götürüyor mu saçları? Bi yan etkisini görmezsem devam ederim açısından soruyorum saçları biraz toparlayıp kalınlaştırdıktan sonra amacını yitirir mi yani sonunda ekim olacak tabii bir şekilde 😊mesela ben Temmuz başı gibi ekim yaptırmayı düşünmüştüm o tarihe kadar 2 ay var hiç olmazsa 2 ay kullanayım bari 😊
Minox kadar olmasa da götürür
Ancak şu anda DHT üst seviyelerdeyse, onun baskısını dindirmeye gayret eder ve saçları muhafaza eder. 7 ve ya 8 sene bir uzun kullanımdan sonra, yaşın verdiği ilerleme gereğinden DHT de baskısını azaltacaktır. DHT nin baskısını azalttığı aralikta bırakılırsa saçlar geri dökülmez. Hediye olarak kalır. Yaşını baz alarak söyledim seneleri.
Kullanma taraftarı pek değilsen
Ekim öncesi 6 ay kullanırsın, ekimden sonra 6 aylık bir süreç daha devam edersin. Hoşuna giderse devam eder, gitmez ise bırakırsın. Bu 6 aylık kullanımlar bir sırdır. Kimseye söylenmez. İlk 6 ay saçları güçlendirir ekime hazırlar, son 6 ay ise travmalardan az zararla sıyrılabilmesi meselesidir.
Asıl olan saçların korunmasi için ilelebet kullanmaktir