Gönderen Konu: Ekime uygun mu , saçlar ince telli mi?  (Okunma sayısı 2046 defa)

Mt123

• Full Member
Ekime uygun mu , saçlar ince telli mi?
« : 28 Nisan 2020, 12:25:32 »
Selamümaleyküm,
Saçları makinaya vurunca üzücü gerçekle iyice karşılaştım uzun haliyle kapanıyor seyreklik sırıtmıyordu , saçlarımı ince telli düşünsemde arka taraftaki saçların sert olduğunu düşünüyorum karar veremiyorum tam anlamıyla o yüzden cevap alabilmek için konumu oluşturdum  , saçlar hafif ıslak flaşlı ve flaşsız olarak gün ışığına karşı çekildi yorumlarken daha net anlaşılabilmesi açısından , ekim düşünüyorum Şahin beyde ama erken mi uygun muyum sonuç hüsran mı olur emin değilim buradaki tecrübeli abilerim kardeşlerim yardımcı olursa çok memnun olurum herkese hayırlı ramazanlar olsun inşaallah .

Mt123

• Full Member
Ynt: Ekime uygun mu , saçlar ince telli mi?
« Yanıtla #1 : 28 Nisan 2020, 12:26:54 »
Saçlarda traş hataları da var kimisi daha çok kesildi kimi yerde çizikler var o da malum berberler kapalı ev traşı olduğu için :)

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 28 Nisan 2020, 12:44:06 »
Aleykumesselam

Yaşın ne kadar
Bu donörden Ekim yapilir
Şahin beyi seçerek iyi bir karar vermişsin
Kafanda oldukça saç var
Sende uygun görürsen şimdilik finansterid ile ekimi biraz daha uzatıp güçlü bir saçla ekime girebilirsin
en kısa zamanda bu dertten sıyrılman dileğiyle 

Mt123

• Full Member
« Yanıtla #3 : 28 Nisan 2020, 12:53:14 »
26 dinodin abi , kerozon artı biotin kullanıyorum 35 40 gündür finasa girmek istemiyorum şuan vitamin alırken finas diye alsam yan etki yapar o kadar kötü yorum gördükten sonra hiç görmeyip başlasaydım çok aşırı bir yan etki olucağınıda düşünmezdim ama expecia kullandım 15 20 gün o bile sorun yaptı kerozan a geçmiştim , inşaallah hintell abi ve diğer arkadaşların yönlendirmelerine bakarak Şahin beyden yana karar aldım umarım şu dönemler geçtiğinde beni üzmeyecek bir sonuç alırım :)

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 28 Nisan 2020, 12:58:48 »
ÜZÜM ÜZÜME BAKA BAKA KARARIR

finansteridi bir dağ başında bulsaydın, bir kişi bu ilaç saçlarına iyi gelir deseydi, dahasını çenesini kapatsaydı kullanırdın elbet. Kullanmaktan yana olmayanlarda ve yan etki görenlerde haklı. Muhtemelen dağ başında buldukları finansteridi biri kullanma sakın demiştir. Neyse kullandığın ilaçlar fena sayılmaz. İnşallah faydasını görürsün.   Baş tipin Ekim için güzel. Neden iyi bir sonuç almayasin
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2020, 13:10:49 Gönderen: dinodin11 »

Mt123

• Full Member
« Yanıtla #5 : 28 Nisan 2020, 13:09:39 »
haklısın abi, inşaallah şu mübarek ayda bende en yakın zamanda kurtulmak istiyorum senelerdir saçımı kapatmak için az olan saçlarla uğraşıp duruyorum baya yoruldum 8 senedir yanlar kısa üstler uzun traşı oluyordum kötü görüntüden korktuğum için zaruri hal sonrası bende denedim açıkçası çok rahat ne yıkama ne kurutma derdi oluyor :) ekim yaptıktan sonra kısa kestirmek sorun oluyor forumdan çıkarım yaptığım kadarıyla bu tarz kesim yaptıramaz mıyım acaba saçlarım daha sık olduğunda seyrekken güzel olmasada sık olsa hoşuma gider gibi duruyor ? :))

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #6 : 28 Nisan 2020, 13:26:00 »
basarili bir ekimle donör hirpalanmadan , makul sayida alim olursa . ekim sonrasi arkayi kisa kullanabilirsin . amaaa yüksek rakam yani kapasiteni zorlayacak ve kötü alimla yapilirsa ne kisa ne de uzun tutabilirsin.
onun icin iyi arastirmak lazim karari alirken bunlarida göz önünde bulundurmak lazim

ek olarak. su da var ama . ensemde sacim olmus aynaya bakinca öndeki kelimi görmektense , arkada az olsun aynaya bakinca dislerimi göreyim.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 28 Nisan 2020, 13:26:28 »
Kısa saçın çok avantajı var:
_ fazla şampuan kullanıp, saatlerce yıkama derdinden arındırır
_ yıkamadan sonra kurutmak bir dakikalık iş
_ şekil vermeye ve tarak kullanmaya gerek yoktur.
_rüzgarli havada özgürce havayla dansa edersinde şekli bozulmaz.
_ Kendini daha olgun hissedersin
_zihin açıklığı üst düzeydedir kısa saçta
_dökülme olsa bile pek farketmessin, bu yüzdendir ki moralin düzelir
_ fazladan saç bakım ürünlerine ihtiyaç kalmaz
_ elbise giyerken saç bozulur kaygısı ortadan kalkar, ki çıkarırkende
_ kaşınan böyleye bir tıkla erişme imkanı var
_ beslenme aşaması uzun saça nisbeten daha azdır

Ekimden sonra saçların kısa kesilmesin diye bir kaide yok.
Eğer Ekim seyrek değilse, istenilen sonucu vermişse kısa kesitilerbilir. Ancak seyrek is uzun hali tercih edilir.

Mt123

• Full Member
« Yanıtla #8 : 28 Nisan 2020, 13:35:59 »
Dinodin abi benim saç yapısına donöre göre sık bir ekim gerçekleşebilir mi akşamcı nın dediğine de bakarak zorlamadan öyle 5000 vs gibi gereksiz zorlayan ekimler hiç düşünmüyorum bundan gerekirse 3-5 sene sonra falan bir ekim daha düşünüyorum planım ekim için o yönde gerçekleşecek hayırlısıyla , evet o kıyafeti giy çıkar rüzgar dediklerine harfiyen katılıyorum hepsini çekiyorum maalsef normal hayatta hergün yıka vs gibi ..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 28 Nisan 2020, 13:40:59 »
dökülmen devam edebilir şahine gidiceksen o zaten sana sadece ön ve ortaya 3500 eker bu da senın ıcın dpğru bır planlama olur tabi var olan saçlarından kayıp devam edebılır
Global Moderator

Mt123

• Full Member
« Yanıtla #10 : 28 Nisan 2020, 13:46:47 »
dökülmen devam edebilir şahine gidiceksen o zaten sana sadece ön ve ortaya 3500 eker bu da senın ıcın dpğru bır planlama olur tabi var olan saçlarından kayıp devam edebılır
Aynen hintell abi ön orta ve biraz da tepe bölgesine ekim olur daha sonra 2. Bir ekim gerekirse sıklaştırma artı vertex ekimi olur diye düşünüyorum , Şahin bey de bende öyle düşünüyorum demişti konuşmamızda attığım resim için yaptığı planlama şu şekildeydi 

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 28 Nisan 2020, 13:52:12 »
Şahin beyin yaptığı planlama ve hintell abinin soyledikleri yeter sana. Fazladan  değişik görüşler moralini bozmasin derim. Allah başka dert vermesin canım benim. Hayırlı ramazanlar

Mt123

• Full Member
« Yanıtla #12 : 28 Nisan 2020, 13:54:03 »
Eyvallah dinodin abi hayırlı ramazanlar olsun inşaallah:)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 28 Nisan 2020, 14:07:56 »
Aynen hintell abi ön orta ve biraz da tepe bölgesine ekim olur daha sonra 2. Bir ekim gerekirse sıklaştırma artı vertex ekimi olur diye düşünüyorum , Şahin bey de bende öyle düşünüyorum demişti konuşmamızda attığım resim için yaptığı planlama şu şekildeydi

planlamaya bakılırsa 2500 ekecek doğru güzel planlama hem senin hemde donör sağlığın için hemde ekilenleri besleme açısından
Global Moderator

Mt123

• Full Member
« Yanıtla #14 : 28 Nisan 2020, 14:34:24 »
planlamaya bakılırsa 2500 ekecek doğru güzel planlama hem senin hemde donör sağlığın için hemde ekilenleri besleme açısından
Abi 2500 benim için yeterli mi ben 3500 falan Eker diye düşünüyordum en azından ama

Facebook Twitter Instagram