Gönderen Konu: Kerozan + Proscar  (Okunma sayısı 764 defa)

kenetun

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kerozan + Proscar
« : 27 Nisan 2020, 14:40:07 »
34 yaşındayım. Tepe kısmında seyrelmeler oluşmaya başlamıştı. Yaklaşık 6-7 ay kadar günde bir tablet olma üzere Xpecia alıyordum. O sure zarfında dökülmeler baya azaldı ve sac tellerimde fark edilir oranda kalınlaşmalar oldu. Fakat Xpecia kullanmayı bıraktım. Sac dökülmem özellikle son 1 aydır baya bir arttı. Yaklaşık bir 15 gündür de Kerozan’a başladım. Ama henüz bir etkisini gördüğüm söylenemez. Sizce Kerozan’in yanında proscar’a da başlasam ağır olur mu? İkisi birlikte kullanılabilir mi? Yoksa kerazon’in etkisini görmek için biraz daha beklemek uygun mudur?

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
Ynt: Kerozan + Proscar
« Yanıtla #1 : 27 Nisan 2020, 16:09:17 »
34 yaşındayım. Tepe kısmında seyrelmeler oluşmaya başlamıştı. Yaklaşık 6-7 ay kadar günde bir tablet olma üzere Xpecia alıyordum. O sure zarfında dökülmeler baya azaldı ve sac tellerimde fark edilir oranda kalınlaşmalar oldu. Fakat Xpecia kullanmayı bıraktım. Sac dökülmem özellikle son 1 aydır baya bir arttı. Yaklaşık bir 15 gündür de Kerozan’a başladım. Ama henüz bir etkisini gördüğüm söylenemez. Sizce Kerozan’in yanında proscar’a da başlasam ağır olur mu? İkisi birlikte kullanılabilir mi? Yoksa kerazon’in etkisini görmek için biraz daha beklemek uygun mudur?
Finasterid alacaksanız harici dht blockera gerek yok multivitamin alabilirsiniz yanında kerozan 5+5 P veya priorin alabilirsiniz finasterid yanında finasterid zaten yüksek oranda bloke ediyor dht'yi, 15 günlük kullanım da etki görmeniz mümkün değil ne kerozanda ne xpeciada
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

kenetun

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 27 Nisan 2020, 17:00:58 »
Benim Kerozan konusunda endisem, icinde bulunan saw palmetto ile proscar birlesirse acaba vucud icin zararli olabilir mi? Ama herhalde saw palmettonun finastreid kadar etkili bir sey degil

mr.emre

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 27 Nisan 2020, 18:32:02 »
Kerozanın de Palmetto olmayan pembe kutusunu kullanabilirsiniz.  Bir iki madde hariç içeriği synı
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

Facebook Twitter Instagram