Gönderen Konu: 21 Yaşında Saç Ektirmek  (Okunma sayısı 12623 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 21 Yaşında Saç Ektirmek
« Yanıtla #1 : 20 Ocak 2017, 22:57:14 »
Bence ekim yapmazlar bu saça. Açıklıgın çok değil, dökülmelerinde ise ilerki yıllarda agresif bir şekilde devam edebilme ihtimali sözkonusu iken gözünü para bürümüş kasapların dışında bu saça kimse Ekim yapmaz.
(Ne alakası var, adam bu yasta kelmi gezsin diyecek arkadaşlar çıkabilir...lütfen fotoya dikkatli baksınlar, kardeşimizin saçında kellik sözkonusu degil)

Şahsi fikrim ise yazdıklarımdan anlayacağın üzere Ekim işini min 6-7 yıl ertele.

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 20 Ocak 2017, 23:37:08 »
Bence ekim yapmazlar bu saça. Açıklıgın çok değil, dökülmelerinde ise ilerki yıllarda agresif bir şekilde devam edebilme ihtimali sözkonusu iken gözünü para bürümüş kasapların dışında bu saça kimse Ekim yapmaz.
(Ne alakası var, adam bu yasta kelmi gezsin diyecek arkadaşlar çıkabilir...lütfen fotoya dikkatli baksınlar, kardeşimizin saçında kellik sözkonusu degil)

Şahsi fikrim ise yazdıklarımdan anlayacağın üzere Ekim işini min 6-7 yıl ertele.
sloocer sadece ikinci fotoya göre senin yorumun yapılabilir ama ilk fotoya baksana saçın kamufle edilmemiş hali baya bi kellik mevcut tabiki de ekim yapılabilir diye düşünüyorum düzgün bi yer demissin siteye bi kaç gün incele düzgün yeri zaten cozersin ama birazda bütçeyle alakalı bilgin olsun

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 21 Ocak 2017, 00:35:18 »

sloocer sadece ikinci fotoya göre senin yorumun yapılabilir ama ilk fotoya baksana saçın kamufle edilmemiş hali baya bi kellik mevcut tabiki de ekim yapılabilir diye düşünüyorum düzgün bi yer demissin siteye bi kaç gün incele düzgün yeri zaten cozersin ama birazda bütçeyle alakalı bilgin olsun

Dediğin gibi olsa bile kamufle edecek okadar saç varken , yaş 21 iken, Çarşamba'nın geleceği Salı'dan belli mevcut saçlarında ilerki yıllarda dökülecegi kesin iken Ekim yapmamalısın. 6 ay mutsuz bir bekleyişten  sonra bir ömür saçlı bir hayat ile karşılaşmayacaksın. 3 seneye kalmaz Yen'i kaybettiğin saçlarından sebep Ekim yapılan yer komik gözükecek tekrar Ekim yaptırmak isteyeceksin ama bu seferde dökülmen devam edeceği için 3. Bir ekime donör kaygısı yasayacaksın. Keşke ektirmeseydim diyeceksin.

Bu yazdıklarım kulağa  başına gelebilecek en kötü senaryo imiş gibi gelebilir ama maalesef %75 ihtimal ile yaşayacakların bunlar.
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2017, 00:37:19 Gönderen: sloocer »

garethbale11

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 21 Ocak 2017, 12:40:12 »
21 Yaşında saçlar açık gezmek gerçekten can sıkıcı bir durum , bir saç ekim merkszine de  sordum sloocer hocam sizin söylediğinizi söyledi yaşın genç dökülecek daha saçın var şimdii ekim yaparsak ileride döküldüğünde kötü bir görüntü ortaya çıkar diye.
Sizce ne yapmalıyım mevcut saçlarda ki dökülmeyi durdurup ekim işine 1 sene sonea mı görsem ? Yoksa biraz daha dökülünce hiç uğraşmayıp protez mi yaptırsam ?

garethbale11

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 21 Ocak 2017, 16:43:21 »
Up

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 21 Ocak 2017, 23:24:03 »
Ne protezi ne ekimi.... Ekim öyle fotolarda gözüktüğü gibi süper sonuçlar veren birşey değil kardeşim, bakma fotolarda ısıktır açıdır iyi görünüyor.
Benim şahsi fikirlerim şu şekilde;
-protezi unutttt... en az 15 senen var protez için (kaldıki bence kel gezmek daha mantıklı)
-dökülmeyi durdurma diye birşey Yok. Sakın ama sakın çok iyi arastırmadan finasteride vs. Gibi hormonları etkileyecek bir ilaç kullanma.(şahsi fikrim araştırsan bile kullanma)
-ekim için en az 6 sene bekle...
- kesinlikle senin kellik problemin YÖK Şuan için, tamamen kendi kuruntun, etrafındaki kimse, yada ilk tanışacagın birisi senden bahsederken kel diye adlandırmıyordur.sen kendi eski halini iyi bildigin için açıklıkları farkediyorsun.
-siteyi biraz incele, sitedeki en baba Ekim sonuçları bile senin Şuan ki durumunla kıyas edilebilecek kadar iyi degil.

Son olarak canlı olarak Ekim yaptırmış en az 50 kişiyi yüz yüze görüşerek saçlarını incele. Ozman yAZdıklarımı çok daha iyi anlayabilirsin.

garethbale11

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 22 Ocak 2017, 02:22:16 »
Protezi hiç yaptırmayayım diyorsun ileride de olsa , yapışkanıydı filandı sıkıntılı işmiş zaten.

Hormonlardan hiç anlamıyorum doktorlar önerisi dışında zaten hap ilaç kullanmam. En fazla Benexol B12 ve Biotin hapı.

Eski halim 18'den beri yanlarım açıktı ama bu kadar değildi gene de üçgen şeklinde açıklık olmaya başladı daha sonra bu yaşta yanlardan daha fazla ve ortalardan yemeye başladı.

Sloocer hocam gerçekten çok sağol , moralim sayende düzeldi şimdi ben aşırı takıntı yapıyorum bazen.

Ekimlerinde birazını inceledim bazıları kayda değer sonuçlar var evet ama sonuçta ekim ve dışarıda görüldüğü zaman kendini belli ediyor hep , yani senin benim gibi dikkatli inceleyen her türlü anlar ekim oldugunu.

oguzz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 22 Kasım 2017, 14:53:15 »
kardeşim yaşımız aynı ve dökülen kısımlarımız da  tıpatıp aynı. bende senin gibi araştırıyorum şuan , çok kararsızım.

spark

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 22 Kasım 2017, 15:20:02 »
kardeşim saç ekerken var olan saçlarının bi kısmı dökülebiliyor. kaldıkı senin saçın suan durumu iyi eksende aynı sonuç çıkacak .  iddada 1.20 oranlık maça  1 lira basıp 1.20 kazanmak gibi bişey yapmış olursun.  sadece doğallığını kaybetmiş olursun görünüş aynı olur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 22 Kasım 2017, 18:25:00 »
Dar alan çalışan doktorları araştırabılırsın 2 adet var zaten.
Global Moderator

grn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 22 Kasım 2017, 18:41:32 »

isim alabilirmiyiz lütfen dar alan için

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 22 Kasım 2017, 18:47:42 »

Dr. Koray erdoğan . Dr keser

Koray hoca her alanda başarılı keser hocanın diger alanlarını henuz görmedım genelde dar alan eker. Var olan saçlarına zarar vermeden en doğal saç ekımı yaptırgını kimsenın anlayamacagı sonucu koray hocadan alabılırsın aynı sekılde keser hoca da başarılı.
Global Moderator

spark

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 23 Kasım 2017, 18:08:12 »

Dr. Koray erdoğan . Dr keser

Koray hoca her alanda başarılı keser hocanın diger alanlarını henuz görmedım genelde dar alan eker. Var olan saçlarına zarar vermeden en doğal saç ekımı yaptırgını kimsenın anlayamacagı sonucu koray hocadan alabılırsın aynı sekılde keser hoca da başarılı.

fiyat olarak yüksek olduklarından bu iki doktoru yok sayarsan randevularının dolu olduğunu farz ederek  3. kişi olarak siz olsanız kime ekim yapardınız.?

janeiro_46

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 02 Aralık 2017, 20:22:03 »
kardeşim saç ekerken var olan saçlarının bi kısmı dökülebiliyor. kaldıkı senin saçın suan durumu iyi eksende aynı sonuç çıkacak .  iddada 1.20 oranlık maça  1 lira basıp 1.20 kazanmak gibi bişey yapmış olursun.  sadece doğallığını kaybetmiş olursun görünüş aynı olur.

hahaha aksam aksam güldürdün

Facebook Twitter Instagram