240.gün
son durum bu şekilde. Süreç tamamlandı sayılır bu ekimlik paylaşımlarım bu kadar.
Ekimi genel bir yorumlacak olursam da;
Şakaklardan, önceki ekilen bölgedeki saçlardan ve 3000in üzerinde greft ekilmiştir diyen hemşireyi göz önünde bulundurursam, Elf gözlerim beni yanıltmıyorsa ekilenlerin %85i falan çıkmış diyebilirim
Ekilenlerin çıkmasına puanım (4,5/5)
Onun dışında ön çizgi normalde geride ama benim açıklığa göre ancak bu kadar olurmuş zaten, ve hocanın çizgiyi ekim öncesi ön ortada bulunan saçımın az gerisinden çekmiş olması çok isabetli olmuş. Basit bi hareket ama gerisindeki saçlarım da zaten çok yoğun olmadığı için ön çizgiye doğal hava katmış.
Öz çizgi için puanım (5/5)
Şimdi buraya kadar epey iyi. Ama ekim saçının arka kısmının cetvelle çizilmiş gibi olması, ben yapay ım diye bağırıyor resmen. Devam ekimi de olacağı için öyle bıraktı herhalde hoca ama bu çok yapay ve fena göründüğü gerçeğini değiştirmiyor.
Arka kısmın doğallığı için 2, ama saçım kısayken göze batmadığı için (3/5) puan
Ve donör bölge. Yanlarda belli olan açıklık var aslında kapandı diyemem ama arka kısım güzel. ve donör bölgeler zaten çok da verimli değildi.
Donörü kullanma açısından puanım da, buna 4desem de olabilir ama, (4,5/5)
Puanları verirken forumdaki başka konulardaki paylaşımları da göz önünde bulundurmaya çalıştım. Ekim açısından ekimden genel olarak memnunum. Ama şu haliyle saçlarımın durumu bana pek de bi anlam ifade etmiyor.
İkinci ekim için greft çıkarma açısından çok iddialı konuşması kıllandırsa da top class hocalara gitmeyeceğim için ilk ekimdeki başarısı güvenimi boşa çıkarmaması fiyatta uygun davranması gibi sebeplerden hiç heyecan aramadan yine Serdar hoca dan randevu aldım 8 Ekim tarihine. Çarşambaya Ankara ya yola çıkıyorum nasipse. Yine de ilk ekimden daha fazla tedirginlik var üzerimde çünkü ilk ekim de ekilen yerde saçlar biraz vardı ve özellikle ön kısım planlaması basitti. Bakalım artık hayırlısı.