Hayırlı ramazanlar herkese öncelikle böyle değerli bir forumu kuran ondan da önemlisi biraz başı boş bırakılsa nice çakal ekimcinin insanların çaresizliği üzerinden para kazanmaya çalışacak simsarların saldırısına uğrayacak forumu hiçbirine prim vermeden bu zamana kadar belli standartlarda kalmasını koruyan Hintell e teşekkürler.
Kendi ekimimin konusunu açmak niyetinde değildim ama forum gördüğüm kadarıyla insanların kafasındaki sorulara cevap olabiliyor benim süreçten de bakıp kendisine pay çıkarabilecek olanlar olursa diye açmaya karar verdim.
04.02.2020 tarihinde sabah 10 da kökler Serdar hoca tarafından alındı 12buçuk gibi alım işlemi bitti. Bi ara verilip bisküvi ve meyve suyu ikram edildi. sonrasında iki bayan hemşire biri 9 diğeri 10yıldır Serdar hocayla çalışıyormuş, tarafından ekim yapıldı saat öğleden sonra 4 gibi de ekim işi bitti.
Kök alımı ve ekime başlamadan önce birer sakinleştirici iğne yapıldı ve ekim süresince uyudum

içerisi epey soğuk tutulduğundan birkaç sefer idrar için mola isteme ve kök alım sırasında Serdar hocanın kafamı çevirmem için uyandırması harici pek bir şey hatırlamıyorum. Bir de ekim sırasında çok kısa süreli ayıldıklarım oldu galiba bir sefer Serdar hocanın takip için geldiğini ve "neden dopamin vermediniz" gibi bir şey söylediğini hemşirlerinde "çok kan çıkmadı spor yapıyormuş" mu ne bir şeyler denildiğini duydum. Bir kere de karşıda duran tvde rastgele bi haberle ilgili yine çok kısa süreli hemşirelerle muhabbetim oldu ne kadardır hocayla çalıştıklarını da o sırada sormuştum.
Ekim bu şekilde geçti istanbuldan gitmiştim ankaraya 3gün bir akrabamda kaldım ilk yıkama ve bandajı çıkarmayı merkezde yaptılar sonrasında döndüm istanbula. 200tl ye merkeze yakın bir eczaneden alıp getirttikleri şampuan ve jel satın aldım kabuk dökümü için. İlaç olarak da xpecia yazdılar 20. günden itibaren kullanmam için. Ben kullanmadım. İkinci aydan sonra falan haftada bir iki kez bemiks, bepanten, evigen ampulleri var kullanmaya başladım kafaya sürüp birkaç saat bekleyip yıkıyorum bunun haricinde kullandığım takviye yok.
Sigara alkol yok düzenli spor da yüzme vardı onu da ilk iki ay için yasakladılar sonrasına da zaten korona muhabbetine tekrar başlamadım.
Sorum olduğu zaman watsaptan yazıyorum hocanın asistanı geri dönüş yapıyor. çok tatmin edici cevaplar değil yine de
Ve Nihayet resimlere geçiyorum toplu yükleyeceğim için karışmaması adına numaralandırıyorum
1-ekim öncesi uzun saç
2-ekimin hemen öncesi kısa hali
3-ekim günü sonu
4-ekimin 15.günü kabuklu hal
5- 22.gün -kabuk dökümü 17gün falan sürdü
6- 58 gün sonrası donör
7- 80.gün
bonus: bunlar da ilk günler dökülen saçlardan. kökleriyle beraber gelen yüzlerce saç teli oldu malesef