Ben Doktor Zen de ekim oldum. memnun kaldım. sizler şikayette bulunuyorsunuz fakat ben bu yorumu yapan herkesin gerçek hesap olduğunu düşünmüyorum. keza herkes orjinal şahıslı kişilerse greft kaliteniz nasıldı, madem memnun değilsiniz ömür boyu garenti belgesi imzalanıyor onu kullanarak tekrardan gidip düzeltme yapabilirsiniz. sadece dalga üzerine yapılan yorumlarınız gereksiz geldi. Şu da olabilir siz farklı kliniklerin çalışanlarısınız ve kendinizi sükse yaptırıp başka klinikleri kötüleyip insanları ters teptirme peşindesiniz.
Reklam yapıcağınıza az yürekli olun da kendiniz gelin yazın bunları? çakma hesapla gelip konuşmayın adam yemiyoruz bura da . Vır vır vır yapıcağınıza adam gibi saç ekmeyi öğrenin reklam yapmaya çalışmaktan saç ekmeyi öğrenemediniz.
Şu ülkede toplasan 13 14 tane iyi kötü saç ekimi yapan merkez var onlar bile eleştiriliyor gerçi
Onlarda olmasa piyasa o kadar saçma merkezlere kalacak ki hayal etmek istemiyorum.
O yüzden de bu merkezlere sahip çıkarım evet en azından işlerini adam gibi yapan merkezler
Böyle saçma sapan zeka ile reklamda yapmazlar. Cahil değiller çünkü