Gönderen Konu: Psikolojik bunalım , yaş 32  (Okunma sayısı 2327 defa)

Gokhank

• Yeni üye
  • *
Psikolojik bunalım , yaş 32
« : 26 Nisan 2020, 15:09:48 »
Arkadaşlar  merhaba.
32 yaşındayım. 20 li yaşlardan beri dökülmem var.
Denemediğim ilaç , hiçbirşey kalmadı.
Vücut geliştirme sporcusuydum , saç yüzünden sporu devam ettiremedim.Eve kapandım ,arkadaşlarımdan uzaklaştım ,  aşırı kilo aldım.Hayatımı çok olumsuz yönde etkiledi ve etkilemeye de devam ediyor.
Bu saça ekim olur mu olmaz mı onuda bilmiyorum.
Ankarada bir doktora sanırım ekim için başvurucam.Forumda da baya olumlu yorumları var.
Siz ne diyorsunuz ? Hiç boşuna ekim işine girme  yada ekim olabilir der misiniz.
Teşekkürler.

rockbu6

• Yeni üye
  • *
Ynt: Psikolojik bunalım , yaş 32
« Yanıtla #1 : 26 Nisan 2020, 15:20:11 »
Hocam ben olsam ekime girmem saçları 0a vurup sakal bırakır öyle takılırım. Gayet de karizmatik olabilirsiniz.

Gokhank

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 26 Nisan 2020, 15:23:17 »
Ah , kafamızın şekli düzgün olsa o dediğiniz olurdu ama şekil bi enteresan :)

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 26 Nisan 2020, 15:24:51 »
vücut geliştirme sporcusuydum dedini amatörmü yoksa profesyonelmi, anabolizan steroidler kullandınızmı dökülmeyle onların ilgisi varmı.

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 26 Nisan 2020, 15:27:09 »
Ekim olur, yaş iyi, geç kalma
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Gokhank

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 26 Nisan 2020, 15:30:14 »
vücut geliştirme sporcusuydum dedini amatörmü yoksa profesyonelmi, anabolizan steroidler kullandınızmı dökülmeyle onların ilgisi varmı.

Hocam podyuma çıkacak bir formum vardı uzun süre fakat keyif hobi amaçlı yaptığım için profesyonelliğe geçiş yapmadım.
Steroid kullandım bi süre , fakat steroid kullandığım dönemde , kullanmadığım dönemde dökülme oranım aynıydı.Genetik bozuk ise steroid kullan kullanma , her türlü dökülecek.Steroidler süreci hızlandırabilir.
YOksa , jay cutler'ı inceleyin.Hayatı anabolizanlarla geçti , fakat ilerleyen yaşına rağmen saçlar tepede full.

Gokhank

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 26 Nisan 2020, 15:37:16 »
Hocam podyuma çıkacak bir formum vardı uzun süre fakat keyif hobi amaçlı yaptığım için profesyonelliğe geçiş yapmadım.
Steroid kullandım bi süre , fakat steroid kullandığım dönemde , kullanmadığım dönemde dökülme oranım aynıydı.Genetik bozuk ise steroid kullan kullanma , her türlü dökülecek.Steroidler süreci hızlandırabilir.
YOksa , jay cutler'ı inceleyin.Hayatı anabolizanlarla geçti , fakat ilerleyen yaşına rağmen saçlar tepede full.

İnş hocam , saç dökülmem durdu , uzun süredir dökülme yok.Hoş , dökülecek saç ta kalmadı gibi.
Ankaradaki hocamla bi görüşme yapacağım , görüşmeden önce sizlerinde fikirlerini almak istedim.

Bu saç yüzünden 2 senede 40 kilo aldım... Bu sorunu azda olsa çözebilirsem , eskiye dönmek için bir ümit olur bana.

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 26 Nisan 2020, 16:13:07 »
evet hocam bende sporla uğraşıyorum, genetikte yoksa dökülmüyor zaten genetikte varsa hızlandırıyor.. durum şu türkiyede orjinal roid bulmak mesele zaten piyasada orjin ürün yok..  bence ekim yaptırın eskisinden iyi olur forumu takip edin ankaradaki merkezleri ve finasterid ile saçlarını destekleyin. sağdaki arkadaşın kürü sağlammış..

Gokhank

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 26 Nisan 2020, 16:30:33 »
Evet hocam , olay kürde değil tabi.Emek - beslenme.
15 yıldan fazla bir zamanını bu işe vermiş , 13 lü yaşlarında ağırlık kaldırmaya başladı o :)
Ayrııca 30 lu yaşlarına dayandı o arkadaş , MAŞALLAH , saçları 15 yaşındaki gibi duruyor.
Olay tamamiyle genetik.
İnş ekim için bi doktorla görüşeyim , neler diyecek bakalım.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 26 Nisan 2020, 16:33:54 »
Jeff seid-Roidin allahı hala norwood 1 gür
Arnorld norwood 2 gür
Savaş cebeci norwood 2 gür
Jay cutler norwood 0 gür
Frank zane norwood 1 gür
Yani bu insanların hepsi genetik şanslıdır yoksa steroidler %100 saç döker ama genetik olarak kelliğe yatkınlık yoksa saç dökülmüyor.
Bence fin kullanın steroidler finden 1000 kat daha zararlı.

Gokhank

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 26 Nisan 2020, 16:36:19 »
2 yıl kullandım.Ciddi sertleşme kaybı ve unutkanlık sebebi ile bıraktım.Bırakıncada inanın eskiye oranla dahada geriye gidiyor.

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 26 Nisan 2020, 16:37:31 »
Evet hocam , olay kürde değil tabi.Emek - beslenme.
15 yıldan fazla bir zamanını bu işe vermiş , 13 lü yaşlarında ağırlık kaldırmaya başladı o :)
Ayrııca 30 lu yaşlarına dayandı o arkadaş , MAŞALLAH , saçları 15 yaşındaki gibi duruyor.
Olay tamamiyle genetik.
İnş ekim için bi doktorla görüşeyim , neler diyecek bakalım.

aynen hocam bazı kişiler steroid iğneyi çaktım hemen vucut oldu sanıyorlar halbuki ağır antreman yapmadan hedeflere ulaşamıyorsun ve tabi beslenme.. çok zor bir spor ve beslenmesi fln..  benim demek istediğim arkadaşın antremanları altyapısı iyi sağlam çalışmış belli ama piyasada orjinal üründe bulmak mesele. arkadaşınkiler orjinalmiş onu belirtmek istedim.

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 26 Nisan 2020, 16:58:20 »
Kardeş o vücut varken antrenmanlarına sevam edip kafayı sıfıra vursaymışsın keşke. O vucut varken kimse saça bakmaz 😂

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 26 Nisan 2020, 17:02:43 »
Hocam Finasterid'in etkisi üzerinizde etkisi nasıl oldu ?
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

Gokhank

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 26 Nisan 2020, 17:08:39 »
Hocam Finasterid'in etkisi üzerinizde etkisi nasıl oldu ?

Bi kere %100 olarak güç kaybı yaşadım.Kendimi çok fazla güçsüz hissediyordum.
En en büyük problem sertleşme .
Sonrada çok ciddi şekilde hafızamın zayıfladığını farkettiğim an bıraktım finası.

Ben ilacı kötülemiyorum , ilaç kimilerinin hayatını kurtarmış olabilir.
Kişisel olarak tecrübelerimi aktardım.

Facebook Twitter Instagram