Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Sacsizkel - 26 Şubat 2018, 14:56:5313.ay harika gerçekten
13.ay
vaaaooov mükemmel olmuş kardeşim
Dostum vertex için görüştün mü Koray hocayla
Uzunluk kaç cm? (saçı sordum tabii )
Merhaba Arkadaşlar,Yeni üye oldum, bu başarılı ekim için hocanızı tebrik ederim. Benim bir sorum olacak (buraya yazdığım için kusura bakmayın özelden nasıl yazılıyor bilmiyorum daha Şok dökülmede saçın geometrisi nasıldı? Saygılarımla,
Alıntı yapılan: GondorUmbar - 13 Mart 2018, 13:45:09Merhaba Arkadaşlar,Yeni üye oldum, bu başarılı ekim için hocanızı tebrik ederim. Benim bir sorum olacak (buraya yazdığım için kusura bakmayın özelden nasıl yazılıyor bilmiyorum daha Şok dökülmede saçın geometrisi nasıldı? Saygılarımla,Ekimden önceki halime geri döndüm 60.günde tamamen toparladı saçlarım.
Alıntı yapılan: Sacsizkel - 13 Mart 2018, 13:48:21Alıntı yapılan: GondorUmbar - 13 Mart 2018, 13:45:09Merhaba Arkadaşlar,Yeni üye oldum, bu başarılı ekim için hocanızı tebrik ederim. Benim bir sorum olacak (buraya yazdığım için kusura bakmayın özelden nasıl yazılıyor bilmiyorum daha Şok dökülmede saçın geometrisi nasıldı? Saygılarımla,Ekimden önceki halime geri döndüm 60.günde tamamen toparladı saçlarım.Hocam sormak istediğim, dökülen saç tellerinin şeklliydi aslında. J, L, I şeklinde dökülmeler oluyor biliyorsunuzdur belki.
Alıntı yapılan: GondorUmbar - 13 Mart 2018, 13:55:56Alıntı yapılan: Sacsizkel - 13 Mart 2018, 13:48:21Alıntı yapılan: GondorUmbar - 13 Mart 2018, 13:45:09Merhaba Arkadaşlar,Yeni üye oldum, bu başarılı ekim için hocanızı tebrik ederim. Benim bir sorum olacak (buraya yazdığım için kusura bakmayın özelden nasıl yazılıyor bilmiyorum daha Şok dökülmede saçın geometrisi nasıldı? Saygılarımla,Ekimden önceki halime geri döndüm 60.günde tamamen toparladı saçlarım.Hocam sormak istediğim, dökülen saç tellerinin şeklliydi aslında. J, L, I şeklinde dökülmeler oluyor biliyorsunuzdur belki.Normal makas ile kesikmis gibi oldu benim dökülme bahsettiginiz yani I seklinde döküldü.
Alıntı yapılan: Sacsizkel - 13 Mart 2018, 13:57:55Alıntı yapılan: GondorUmbar - 13 Mart 2018, 13:55:56Alıntı yapılan: Sacsizkel - 13 Mart 2018, 13:48:21Alıntı yapılan: GondorUmbar - 13 Mart 2018, 13:45:09Merhaba Arkadaşlar,Yeni üye oldum, bu başarılı ekim için hocanızı tebrik ederim. Benim bir sorum olacak (buraya yazdığım için kusura bakmayın özelden nasıl yazılıyor bilmiyorum daha Şok dökülmede saçın geometrisi nasıldı? Saygılarımla,Ekimden önceki halime geri döndüm 60.günde tamamen toparladı saçlarım.Hocam sormak istediğim, dökülen saç tellerinin şeklliydi aslında. J, L, I şeklinde dökülmeler oluyor biliyorsunuzdur belki.Normal makas ile kesikmis gibi oldu benim dökülme bahsettiginiz yani I seklinde döküldü.Hızlı cevaplar için teşekkürler. Farklı dökülme tiplerinin sonuçlara ne kadar etkisi var mereak ediyordum. Forumlarda bazılarında hiç şok dökülme olmayan var, farklı şekilde dökülen teller var. Birçok faktöre bağlı sanırım.