Saç Ekimi Sonuçları
askerden sonra vertex e işlem yaptırsanız daha faydalı olur sanırım , kep tak çıkar , sıcak su sorunu felan pişman olmayın.
Yas kac? 30 altiysa kesinlikle ikinci ekimi simdi yaptirmamalisin. 30’u gecince 1500-2000 greftlik siklastirmani yaparsin mid ve vertex bolgesine. Olasi bir ucuncu ekim icin (40+yasinda) depoda 2000-2500 kalmis olur.
Kardeşim sonuç çok güzel , önler çok sık ve doğal . Evet verteks biraz açılmış ama Emin'im Koray hoca Orayıda çözecektir . Saçlarının keyfini çıkar
Alıntı yapılan: Sacsizkel - 19 Şubat 2018, 15:26:35Alıntı yapılan: Hintell - 19 Şubat 2018, 14:20:13Darısı başına derken töbe de vertex iyi benim şuan seyrelırse düşünürüz:)Maşallah diyelim ozaman inşallah seyrelmez. O degilde hintell ektirirsem yandın asker psikolojisiyle 24 saat seni rahatsız ederim artık benim yüzümden forumu bırakırsın 😄😄Olum bir daha benim seninle işim olmaz töbe et allaha yakın bana uzak ol..
Alıntı yapılan: Hintell - 19 Şubat 2018, 14:20:13Darısı başına derken töbe de vertex iyi benim şuan seyrelırse düşünürüz:)Maşallah diyelim ozaman inşallah seyrelmez. O degilde hintell ektirirsem yandın asker psikolojisiyle 24 saat seni rahatsız ederim artık benim yüzümden forumu bırakırsın 😄😄
Darısı başına derken töbe de vertex iyi benim şuan seyrelırse düşünürüz:)
dostum cok ıyı olmus hayırlı olsun .yanlız aklıma takılan bırsey var bu senın konuna denk geldı kusura bakma .asmed ın ben nw 5-6-7 sını hıc gormedım .senın durumunda basarı 100 %100 ama diğerlerını hıc gormedım forumdanda .bilmiyorum bu benım gorusum fiyat ınanılmaz pahalı .tabı bu bana gore herkes durumu farklı.ben dar gelırlı ıcın dedım hemen hemen aynı hızmetı saglayan fırmalarla fıyata ucurum .bana ters gelıyor .mesela reklam yaptıgımı sanan ınsanlar olabılırde alakası yok .öyle bır amacım yok ama asmed in fiyatı bana herzaman çooook pahalı ve ters geliyor .
Alıntı yapılan: Hintell - 19 Şubat 2018, 15:41:55Alıntı yapılan: Sacsizkel - 19 Şubat 2018, 15:26:35Alıntı yapılan: Hintell - 19 Şubat 2018, 14:20:13Darısı başına derken töbe de vertex iyi benim şuan seyrelırse düşünürüz:)Maşallah diyelim ozaman inşallah seyrelmez. O degilde hintell ektirirsem yandın asker psikolojisiyle 24 saat seni rahatsız ederim artık benim yüzümden forumu bırakırsın 😄😄Olum bir daha benim seninle işim olmaz töbe et allaha yakın bana uzak ol..Hahaha aman birazda bize bırak saçsızkel
Alıntı yapılan: ceyarbaba - 31 Aralık 2017, 00:41:40dostum cok ıyı olmus hayırlı olsun .yanlız aklıma takılan bırsey var bu senın konuna denk geldı kusura bakma .asmed ın ben nw 5-6-7 sını hıc gormedım .senın durumunda basarı 100 %100 ama diğerlerını hıc gormedım forumdanda .bilmiyorum bu benım gorusum fiyat ınanılmaz pahalı .tabı bu bana gore herkes durumu farklı.ben dar gelırlı ıcın dedım hemen hemen aynı hızmetı saglayan fırmalarla fıyata ucurum .bana ters gelıyor .mesela reklam yaptıgımı sanan ınsanlar olabılırde alakası yok .öyle bır amacım yok ama asmed in fiyatı bana herzaman çooook pahalı ve ters geliyor .Norwood 5: https://www.hairtransplantfue.org/asmed-hair-transplant-result/norwood-5-before-and-afterNorwood 6: https://www.hairtransplantfue.org/asmed-hair-transplant-result/norwood-6-before-and-after
13.ay
Maşallah fırçaa..jokey nerdesin