bazı yorumları silmişler gailba arada neyse. sanki arada çok yorum yapıyorum benim yorumları siliyolar gibi hissediyorum sonra yapmadım ya galiba falan oluyorum ama emin değilim En azından bir bildirim gelse şu sebebten dolayı silindi diye yazmamaya dikkat ederim. dün buraya ön saç çizgin ile ilgili 2 yorum yaptım 2.si daha detaylıydı ve 2.si silinmiş galiba.
neyse fotoğraflar aldatıcı olabiliyor hepsi farklı gözüküyor senden yorum bekliyorum. bayadır incelediğim şeyler bu çizgi ve şakak noktası ekimlerinde bağlantı noktalarının doğal durmadığı. en iyisini yine asmedde görüyorum ama saçları kısa kestirdiklerinde yine saç yapısından dolayı farklı duruyor.Galiba arkadaki tekli saçlar bile o kadar kalınki önlerde sırıtıyor. sıklık sanki daha sık gibi bunun sebebi saç kalınlığı. ne düşünüyorsun bu konuda?
Bunun sormamım sebebi bende whisker hair(apkh) var. sarı saçlılarda çok sıratan birşey. her saç sarıyken yandaki ve ensedeki saçlar siyah ve uzamıyor.
http://www.ijtrichology.com/articles/2016/8/1/images/IntJTrichol_2016_8_1_24_179391_f1.jpg şunun benzeri. doğal birde renkler. Kulak üstü saçları aldıramam temple pointlere ekim yaptıramam. Normal bir insanın dönorünün %80ine sahibim yani. kulak etrafı saçlar alınamaz çünkü. nw6yken bir insanda 9-10k greft sırıtmadan varsa bende 7-8k olucak. yani herhangi bir saldırı veya farklı amaçlı yapmıyorum yorumları.