Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdogan, 2656 grafts operation. Saphire Blades, KEEP Manuel  (Okunma sayısı 202530 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Şimdi daha iyi anladım çok sağolun arkadaşlar long hair de yani uzun saç ekiminde donör alanı sıfıra vurulsa Ekim yapılacak alan 4 numara olsa fiyatta fark olurmu 2.5 euro mu olur yine yoksa 5 euromu olur greft başı bilgisi veya tahmini olan arkadaş varmı
olur fiyat farkı Ama long fue düşünmüyorsanız bence normal ekim de yaptırabilirsiniz çünkü Asmed in operasyonlarını diğer clınıkler ile karıstırmayın 9 gün sonra kısada olsa ekim yaptırdığınızı anlayan olucagını sanmıyorum sadece saçlarını neden  kısalttın diye sorararlar
Global Moderator

Kadirerdogann7

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saçların sekil verilmiş görüntüsü
cok.iyi olmus Sacli  :) artik sacsiz kel diyemeyecegiz malum :))  ekimde alinan verilere gore normalde 1 cm2 de kac greft bulunuyordu? Ekilen bolgeye yogunluk olarak cm2 ye kac gref ayarlandi genel itibariyle kardesim. Ben de suan on hattimi baya baya kaybediyorum. Psikolojik olarak cok zor bir durum

Mehmet 28

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hintell kardeş bende sizin gibi korfezlere Ekim yaptirmistim anormal bı durum yok ama saçlar kisayken nasıl olur bilmiyorum saçlar normal açılarda çıktı tek sorun benim normal saçım sık ama Ekim olan yerler normal saça oranla baya seyrek Ekim yaptırırken herhangi bir hastanede aşı olmak gibi sanıyordum hiç araştirmamiştim askerdeyken saç ekimi yaptırdım askerden sonra kimse anlamadı ama benim beklentilerimi karşılamadığı için pisikolojim bozuldu keşke  hiç yaptirmasaydim gerek yoktu diye diye saç ekimi hakkında araştırmaya girdim ve Koray hocanın ekimlerini gördüm sadece ön saç çizgimi tekli greftlerden sıklaştırmak ve doğal bir ön çizgi istiyorum ekinlere bakıyorum benim ihtiyacım Koray hocadan en fazla 2000 greftle halledilebilir ben memurum ondan saçı kazımak istemiyorum

Mehmet 28

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
2 tane üst üste trafik kazası geçirdim ve aynı yıl içinde askere gittim çok şükür hiç biyerimde bisey yoktu sadece sağ körfezde soyulma oldu ve dikiş atıldı askerde de saçları kisaltinca yara izi gözüme battı takıntı yaptım estetik cerrahlaraa gittim bı işlem yapmak istemediler askerde saç ektiren arkadaşlar vardı o zamana kadar saç ekimi nedir bilmiyordum arkadaşlardan biri o yaraya saç ektir belli olmaz dedi bende araştırmadan askerlik yaptığım yerde Ekim yaptırdım merdiven altı bir yerdi şuan yara belli olmuyor kendiliğinden iyilesti

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saçların sekil verilmiş görüntüsü
cok.iyi olmus Sacli  :) artik sacsiz kel diyemeyecegiz malum :))  ekimde alinan verilere gore normalde 1 cm2 de kac greft bulunuyordu? Ekilen bolgeye yogunluk olarak cm2 ye kac gref ayarlandi genel itibariyle kardesim. Ben de suan on hattimi baya baya kaybediyorum. Psikolojik olarak cok zor bir durum
Tesekkürler kadir. Cm2 de suan 65 70 greft var.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Kadirerdogann7

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gayet iyiymis. Koray Hoca gercekten cok profesyonel..

saçkolik

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hersey cok iyi cok guzel de finas i birakinca ne olacak ?

kemalbora

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
saçkolik çok basit bırakınca saçlar dökülmeye başlıcak malesef. Finaslı ekim hiçbir zaman tam olarak gerçek ekimi yansıtmaz.

kemalbora

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tabi bu Koray hocanın çok çok iyi ekimci olduğu gerçeğini değiştirmez ama finasın etkiside göz ardı edilemez.

Kadirerdogann7

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hersey cok iyi cok guzel de finas i birakinca ne olacak ?
finasi birakinca tepe bolgesi dokulmeye meyilliyse acilir ileride. Cunku dokulmeye kodlanan bolge ora. Eger Bir kisi tamamen kele yakinsa ektiriyorsa onun kel kalma olasigi azdir. Herseyi finasa baglamamak lazim. Birazda dokulmeye meyilli.mi degil mi onu dusunmek lazim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Öncelikle koray hoca boşuna  ekım planlaması donör kapasitesi hesaplaması yapmıyor bu hesaplar ile ileride dökülme  olucagını gördügü bölgelere göre donör kapasitesini kullanıyor  ilerisi içinde dökülecek alanı kapatacak rezervi hesaplayarak.  Finası bırakınca Ekim yapılmayan bölgelerde açılma zayıflama.vs olursa ilerki yaşlarında Planlaması ileriye dönük dökülme tipine göre olduğu için gider bır daha sıklaştırır kapasitesi 9'500 saçsızkelin hiç bir zaman kel kalmaz Olucak olan bu. Kendimden örnek vereyim  bana ilacı 1 sene sonra bırakırsan zamanla ileride  verteksinde biraz açılma olabilir Ama kullanabiliceğim  3400 lük bir greft kapasitemiz kalıcak  bunun 1500 ile bu durumu hallederim ve bu sorunu  ortadan kaldırırız dedi. süreklı burda finası bırakınca ne olucak diye soruyosunuz ya koray hoca ya ekim  yaptıran herkes ne olucagını hocadan ögrenıyor zaten ve gereklı önlemler alınıyor problem varsa dökülme devam ediyorsa. finasterıd zayıflamıs saçların ömrünü uzatır kalınlaştırır saç çıkarmaz ekilen saça fayda sağlamaz. Forumda ioh un hastalarını görüyoruz hepsi finasda kullanıyor çogunun ekimi patladı malesef bu iş finasla olmuyor Arkadaslar
« Son Düzenleme: 18 Ağustos 2017, 11:27:54 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
7.ay before after
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

slck34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
cok iyi hayirli olsun

ckn92

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
After olan resmî bir de flashlı çekip yüklermisin kardeşim rica etsek aynı poz aynı şekilde flaşhlı

Facebook Twitter Instagram