Saç Ekimi Sonuçları
Başlamıs çıkısların baya baya efsane olucak bu saç
Sacsiz kel gidişat güzel henüz sürecin basindasin takipteyim bu arada spora baslicaktin basladinmi herhangi bir kilo alımı oldumu
Hocam hayırlı olsun insaAllah sonucu da güzel olur. Spora 1 ay ara vermek yeterli fazla ara vermeden başla bende 1 ay ara verip başladım.1 aylık süreden sonra spor un faydası bile oluyor umarım hayalindeki ki saçlara kavusursun 😅😅😅
Dun saclari kisalttim gunes isinda 70.gun diplerden yeni gelen cikislari gozlemliyorum Allah herkese bu kandil gunu hayalindeki saclari nasip etsin insallah.
74.gun benim surec biraz gec ilerliyor sanirim
Alıntı yapılan: Sacsizkel - 03 Nisan 2017, 16:44:1674.gun benim surec biraz gec ilerliyor sanirim daha 74 günün dolu cıkıs olmus ben burdan görüyorum. Geç ilerliyo diyosun kırmıssın kel sen kafayı vallahi normal degilsin
Alıntı yapılan: Hintell - 03 Nisan 2017, 16:52:10Alıntı yapılan: Sacsizkel - 03 Nisan 2017, 16:44:1674.gun benim surec biraz gec ilerliyor sanirim daha 74 günün dolu cıkıs olmus ben burdan görüyorum. Geç ilerliyo diyosun kırmıssın kel sen kafayı vallahi normal degilsin Zor bu sureccc cok sikintiii aynalardan uzak durmaya calisiyorum bazen umudumu kaybediyorum, dün annem dedi ama koray hoca dedi isinin ehliymis saclarin cikmis dedi ama ben goremiyorum herkesin gordugunu yani dipler gozuktugu surece benim acimdan sikinti devam edicek 90.gunu bekliyorum.
Alıntı yapılan: Sacsizkel - 03 Nisan 2017, 16:58:27Alıntı yapılan: Hintell - 03 Nisan 2017, 16:52:10Alıntı yapılan: Sacsizkel - 03 Nisan 2017, 16:44:1674.gun benim surec biraz gec ilerliyor sanirim daha 74 günün dolu cıkıs olmus ben burdan görüyorum. Geç ilerliyo diyosun kırmıssın kel sen kafayı vallahi normal degilsin Zor bu sureccc cok sikintiii aynalardan uzak durmaya calisiyorum bazen umudumu kaybediyorum, dün annem dedi ama koray hoca dedi isinin ehliymis saclarin cikmis dedi ama ben goremiyorum herkesin gordugunu yani dipler gozuktugu surece benim acimdan sikinti devam edicek 90.gunu bekliyorum.😊 Kel benim şu an böyle saçım olsun 9 ay böyle gezmeye razıyım bu kadar saçın içinde çıkışları görmen zaten zor 😁
Alıntı yapılan: punta - 03 Nisan 2017, 17:03:32Alıntı yapılan: Sacsizkel - 03 Nisan 2017, 16:58:27Alıntı yapılan: Hintell - 03 Nisan 2017, 16:52:10Alıntı yapılan: Sacsizkel - 03 Nisan 2017, 16:44:1674.gun benim surec biraz gec ilerliyor sanirim daha 74 günün dolu cıkıs olmus ben burdan görüyorum. Geç ilerliyo diyosun kırmıssın kel sen kafayı vallahi normal degilsin Zor bu sureccc cok sikintiii aynalardan uzak durmaya calisiyorum bazen umudumu kaybediyorum, dün annem dedi ama koray hoca dedi isinin ehliymis saclarin cikmis dedi ama ben goremiyorum herkesin gordugunu yani dipler gozuktugu surece benim acimdan sikinti devam edicek 90.gunu bekliyorum.😊 Kel benim şu an böyle saçım olsun 9 ay böyle gezmeye razıyım bu kadar saçın içinde çıkışları görmen zaten zor 😁Zor bu donem insanoglu hep fazlasini ister ucagi olsa bu seferde jetim olsun daha hizlisi olsun der
Hintel nolucak bu kel böyle 90.günü bekliyorum diyo yaa sen koray hocaya ekim yaptirdin ben yaptiricam inşallah güzel olucak bi sabret bi rahatla bi akisina bırak bi 5-6 ay bekle yakında saç dile gelicek ben senin diye