Digerlerinin bu tekniği denemeye başlaması(denemeye diyorum çünkü beceribilmeleri bir hayli zaman alacaktır) çok zaman almayacaktır. Geçenlerde bir internet sitesinde K.e.e.p. Aparatlarının satışını görmüştüm.
hocam rüya görmüş olmayasın bakkal da satılan ciklet degil bu bence o haberi kesmek yerine tamamını okumalısın
Haber falan degil, ben tamamını okuyup paylaştım , keşke sizde yAZdıklarımı güzel güzel okuyup yorum yapsanız fena olmaz idi.En azından forum kirlenmez, sizDe sonrasında "kusura bakmayın yanlış anlamışım" demek zorunda kalmazsınız.
Ben tekrar yazayım belki okuyup yorum yaparsınız.
"Geçenlerde internette saç Ekim merkezlerine malzeme tedariği yapan firmaları araştırırken, bir firmanın Koray hocanın patentli ürünü olan K.E.E.P aparatlarının satışını yaptığını gördüm"
Link
www.magna-medical.com/Urunler.html Yine bir önceki mesajımda belirttim, bu ürünler hintell in belirttiği gibi bakkalda satılan çiklet olmadığı için, her nekadar Koray hocanın patenti ile satılıyor olsana, diğer Ekim merkezlerinin bu aparatları kullanacak kadar kalifiye olması bir hayli zaman alacaktır.