Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdogan, 2656 grafts operation. Saphire Blades, KEEP Manuel  (Okunma sayısı 202363 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED Dr. Koray Erdogan, 2650 grafts operation. Des Manuel.
« Yanıtla #30 : 20 Ocak 2017, 16:19:23 »
Çok efsane  bir ekim bizi bekliyor :)
Bende oyle hissediyorum biliyomusun :) gecen sene ektirmeyi dusunuyodum iyiki 1 sene ertelemisim keep teknigine denk geldim benim greftlerin uzunluguda 0.5 ti uzun greftti eski teknikte cok kirilma olurdu herseyde bir hayir vardir iste :)
bende bu şekilde düşünüyordum  iyiki 1 sene bekletti beni koray hoca  Keep teknigine denk gelmeseydim bide Safir uçlara çok kafaya takardım  yaptırmış olsaydım bu teknikleri çıkarmadan. Gene sonuç güzel olurdu ama biz takıntılı adamız kardesım

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 20 Ocak 2017, 18:38:49 »
Bende oyle hissediyorum biliyomusun :) gecen sene ektirmeyi dusunuyodum iyiki 1 sene ertelemisim keep teknigine denk geldim benim greftlerin uzunluguda 0.5 ti uzun greftti eski teknikte cok kirilma olurdu herseyde bir hayir vardir iste :)
bende bu şekilde düşünüyordum  iyiki 1 sene bekletti beni koray hoca  Keep teknigine denk gelmeseydim bide Safir uçlara çok kafaya takardım  yaptırmış olsaydım bu teknikleri çıkarmadan. Gene sonuç güzel olurdu ama biz takıntılı adamız kardesım
Aynen sonuc guzelde olsa insan derdi yuzde 70 de boyleyse yuzde yuz olunca nasil olurdu diye :)
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 20 Ocak 2017, 18:44:51 »
Aynen sonuc guzelde olsa insan derdi yuzde 70 de boyleyse yuzde yuz olunca nasil olurdu diye :)
aynen sıkıntı olurdu :)
Global Moderator

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 21 Ocak 2017, 11:54:01 »
Bende oyle hissediyorum biliyomusun :) gecen sene ektirmeyi dusunuyodum iyiki 1 sene ertelemisim keep teknigine denk geldim benim greftlerin uzunluguda 0.5 mis uzun greftti eski teknikte cok kirilma kayip olurdu herseyde bir hayir vardir iste :)

haklısın dostum  :) ben koray hocaya ektirseydim ve ben ektirdikten sonra keep ciksaydı sinir stresten ektiklerini de dökerdim :) cm2 de 35 greft kaldığı bilgisini Koray hoca mı verdi? Çünkü 35 greft varsa yoğunluk fena görünmüyor.
🏇🏇

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 21 Ocak 2017, 12:31:09 »
Bende oyle hissediyorum biliyomusun :) gecen sene ektirmeyi dusunuyodum iyiki 1 sene ertelemisim keep teknigine denk geldim benim greftlerin uzunluguda 0.5 mis uzun greftti eski teknikte cok kirilma kayip olurdu herseyde bir hayir vardir iste :)

haklısın dostum  :) ben koray hocaya ektirseydim ve ben ektirdikten sonra keep ciksaydı sinir stresten ektiklerini de dökerdim :) cm2 de 35 greft kaldığı bilgisini Koray hoca mı verdi? Çünkü 35 greft varsa yoğunluk fena görünmüyor.

Cmde 25 30 35 arasi degisiyordu yogunluk. Koray hoca detayli analizler yapiyor aslinda analizi bakislariyla yapiyor ama, herseyi matematiksel olarak en ince ayrintiyi atlatmadan hesapliyor. Mesela benim sol parieter bolgemden daha cok greft alindi  saga gore daha yogundu kuafor bile sol tarafimi keserken ara makasi vuruyordu oraya :) koray hoca herseyi dusunup planlama yapiyor.
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2017, 20:25:02 Gönderen: Sacsizkel »

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Koray Erdoğan saç ekimi operasyonunu göz kararı değil, matematikle yapıyor belli ki. Kendisini seneler önce ilk duyduğumda fiyatının nerden bu kadar cok olduğuna bir anlam verememiştim. Şimdi anlıyorum sebebini, haksızlık etmişim
🏇🏇

ejder

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun kardeşim.Çok güzel görünüyor.İkinci Ekim yaptırırsam yine asmed de,safir iğneyle yaptıracam. Keep tekniğini tuttum,senin için de iyi denk gelmiş kardeşim,büyük şans.

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun kardeşim.Çok güzel görünüyor.İkinci Ekim yaptırırsam yine asmed de,safir iğneyle yaptıracam. Keep tekniğini tuttum,senin için de iyi denk gelmiş kardeşim,büyük şans.
ejder sn kayipmissin bayadir nasıl saçın son durumu ekim ihtiyacın varmı memnunmusun ekiminden yeni fotolar gorebilirmiyiz?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimin Emin'im çok güzel olacak
Merak ettiğim bir konu var, Keep tekniğini uygular iken, saphire bıcaklar ile açılmış kanallara mı keep iğnesiyle yerleştiriyor, yok sa bu iğne DHi da olduğu gibi hem kanal açma hemde ekimi aynı anda yapma özelliğine mi sahip?

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merak ettiğim bir konu var, Keep tekniğini uygular iken, saphire bıcaklar ile açılmış kanallara mı keep iğnesiyle yerleştiriyor, yok sa bu iğne DHi da olduğu gibi hem kanal açma hemde ekimi aynı anda yapma özelliğine mi sahip?
Tesekkur ederim insallah. Once kanallar açılıyor daha sonra alınan grentler keep ler ile açılan kanallara konuyor DHI ıle alakası yok o yönteme güvenmıyorum.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tesekkur ederim insallah. Once kanallar açılıyor daha sonra alınan grentler keep ler ile açılan kanallara konuyor DHI ıle alakası yok o yönteme güvenmıyorum.

Bende DHi in avantajı olarak Ekim yönü ayarlama kolaylığı, dezavantajı olarak ise farklı greft çapları için aynı kalemlerin kullanılması şeklinde değerlendiriyordum.bir diğer dezavantajı ise iğne içeri girer iken oluşan kesi parçasının kök ile içeride kalması konusu olduğu kanaatindeydim.

keep ile Koray hoca hem kaleme greft yerlestirme işini çok pratik hale getirmiş, hem kanalları önceden
Açarak bahsettigim derz avantajı aşmış, hemde greftlerin zedelenmesini önlemiş.
Belki komik olacak ama ben  Keep i duymadan çok önce DHi ı  önce kanal açıp açılan kanallara yapılmasının daha faydalı olacağını düşünüyordum.
(Bu cümle vizontele de ki bir sahneyi hatırlattı... "wallahi benim aklıma gelmişti, önce ben yapacaktım")
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2017, 00:27:39 Gönderen: sloocer »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
dhı yöntemi,diğer adı kalem yöntemi hatta implanter kalem yöntemi ... tekniğinde çok önemli bir dezaantajı var bana göre ,bir defa bu implanter kanallar standart yani uçları falan aynı kalınlıkta ve derinlikte  öyle olunca herkese aynı çapta ve derinlikte kanal açılıyor ve dediginiz gibi greftler hasar alabiliyor o yüzden bu teknige hiç güvenmiyorum Türkiyede uygulanan şekliyle mikro ile alım yapılıyor zaten ve en önemlisi kesinlike greftlerin  keep kadar saglıklı yerine oturdugunu düşünmüyorum  keep le kıyaslamaz bile  önemli olan saçın  anotomisne uygun kanal açarak çalışmak  önce kanalları saçın karakteristik özelliklerine ve çapına göre  açıp ardından greftleri saçların karakterislik özelliklerine göre uygun keep kullanılılarak yerleştirilmesi hem çok daha dogal sonuçlar çıkartır ortaya hemde lateral slitle daha sık bır ekım oluyor ve  safir uçlarda derideki iz ve yaralanmayı en mınumum seviye ye indiriyor  yok denilecek sevıyede ve saçların yönleri tamamen var olan saçın kadar dogal  ayarlanıyor safir uçlarla bölelikle ekim hemen hemen dökülmemis saçına en yakın sekilde sonuçlanıyor..
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2017, 11:46:31 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tesekkur ederim kardesim. Sag ol var ol. Evet Keep teknigine denk gelmem super oldu buyuzden kendimi cok sansli hissediyorum.

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
3. Gun fotosu suan síklíktan cok memnunum aralara ekim olmasina ragmen bos alana yapilmis kadar yogun gozukuyor Keepler sayesinde aralara 3lu 4 lu greftler konulabildigi icin. tek sikintim suan alnim dandi sakizi gibi balon oldu sisti :)) evden cikamiyorum belene kampinda yasiyor gibi hissediyorum kendimi :))

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Muhtesem bir ekim her yigitin harci degil bu tarz ekim hem doktorun hemde hastanin cesur olmasi lazim simdi 3-4 ay tatli bir bekleyis kaldi dostum fotograf paylasmayi ihmal etme dostum bundan sonraki zamanlarda 😊

Facebook Twitter Instagram