saçsız keli canlı görmüş biri olarak saç ekimin de alına bilicek en iyi sonuçlardan birini aldığını söyleye bilirim ama foruma pek uğramıyor
koray hoca finasterid şart koşmaz tavsiye eder bazı ekimler de aralara girmek gerekir sıklaştırma için kafada ince saçlar var ise onlar dökülebilir bu yüzden ben çok sık ekim yapağım bununla saçını ve donör bölgeni güçlendirirsen iyi olur der Haklıda.
merhaba cevap için teşekkür ederim.
ben de bu başlıktaki before-after fotoğraflarından etkilenip koray hocanın kliniğine başvuruda bulundum bir form doldurup fotoğraflarımı gönderdim. bana gelen cevapta "Dr. Koray fotoğraflarınızı inceledi ve ekim yapılacak bölgedeki saçlarınızda dökülmeden çok miniatürizasyon olduğunu gördü. Minyatürizasyon saçlarınızın dökülme evresine geçmeden önce incelmesi ve seyrek durmasıdır ancak bu durumda bir folikül (graft) kaybınız olmadığından Dr. Koray saç ekimi gerçekleştirilmesi yerine incelmiş saçlarınızı güçlendirmek ve korumak adına Finasterid kullanmanızı önermektedir." yazıyor.
bu durumda farklı ekim merkezlerinden de ekim için görüş almalı mıyım sizce?
koray hoca kadar uzman ve sıklaştırma ekimi yapan önereceğiniz kimseler var mı?
finasteride az oranda da olsa libido üzerinde "
kalıcı" yan etki bırakma ihtimali olan bir ilaç diye okudum, dolayısıyla kullanmak istemiyorum farklı ne yapılabilir bilginiz var mı?
spor yapıyorum sırf saçım dökülmesin diye kreatin kullanmıyorum 2 ay kreatine abansam o minyatürasyonu dökülmeye çeviririm en son bunu yapıcam galiba
çünkü hem seyrek duruyor, insanın özgüvenini etkiliyor hem de ekime uygun değil cevabı aldım çok kötü bir durum