Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdogan, 2656 grafts operation. Saphire Blades, KEEP Manuel  (Okunma sayısı 202354 defa)

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Muhtesem bir ekim her yigitin harci degil bu tarz ekim hem doktorun hemde hastanin cesur olmasi lazim simdi 3-4 ay tatli bir bekleyis kaldi dostum fotograf paylasmayi ihmal etme dostum bundan sonraki zamanlarda 😊
Tesekkur ederim. Koray erdogan bana en ince saclarina bile zarar vermeden ekicem dedi dediginide yapti. Bundan sonra surecimi duzenli olarak paylasmaya devam edicem bence bu bir bayrak yarisi bu site sayesinde cok sey ogrendik.

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
😊😊Sagol sacsizkel kardesim.4 ay sonra su nikinide degistir artik kel falan olmuyo sac derdinden kurtulmus adam yaparsin😊

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bugun asmedde 6. yikamami gerceklestirdim. Donor alanim cok hizli toparladi  cok mutluyum bukadar hizli toparlamasindan.
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2017, 17:36:49 Gönderen: Sacsizkel »
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Cidden süper, asmed sayesinde bazı fikirlerim değişti.
🏇🏇

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tesekkur ederim senden bunlari duymak cok guzel :) cok detayli arastirmalar yaptigini siteden takip ediyorum. Hersey gonlunce olsun.
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2017, 14:34:27 Gönderen: Sacsizkel »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
 güzel toparlamıs donör bölgen saçsızkel 5 günde gayet  homejen bir alım olmus
Global Moderator

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tesekkur ederim senden bunlari duymak cok guzel :) cok detayli arastirmalar yaptigini siteden takip ediyorum. Hersey gonlunce olsun.

Çok teşekkürler dostum. Doğru bilgiye ulaşabilmek için sürekli araştırıyorum. Sabit fikirli değilim. Senden bunu duymak da çok güzel,  iyi dileğin için de ayrıca teşekkür ederim :)
🏇🏇

bold pilot

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun Saçsızkel, 10 numara ekim.
Mevcut saçların arasına ekim yapıldığı için daha da doğal olacak netice.
Ama yine aynı sebeple gelişimi algılamakta zorlanacaksın, ekim alanı tam kel olan birine göre.

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun Saçsızkel, 10 numara ekim.
Mevcut saçların arasına ekim yapıldığı için daha da doğal olacak netice.
Ama yine aynı sebeple gelişimi algılamakta zorlanacaksın, ekim alanı tam kel olan birine göre.
Tesekkur ederim boldpilot. Keep teknigi sayesinde gelismelerin daha hizli olucagini dusunuyorum. Eski teknikte greftlerde kivrilma oldugu icin dedigin gibi gelisim az farkedilcekti. Birde eski sistemde ayni anda cikislar olmuyodu 3lu 4lu greftlerde coklu greflerin cikisi uzun suruyordu bu teknikte ayni anda cikislar basliyor. Dunya standarti eskiden cmkarede 45 greftti uzerine cikilsa bile kokler beslenmiyodu kayiplar cok oluyordu,  yeni gelistirilen teknikle bu 65 70 oldu. Bundan sonra yapmam gereken sabirla beklemek.
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2017, 00:51:00 Gönderen: Sacsizkel »

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam ben şunu merak ediyorum koray hoca daha önceden ekim yaptırmış kişiler hakkında nasıl bir görüşe sahip.. ben 2012 de istanbulda ektirdim ama şuanda senin ekilmemiş saçının hali kadar bile saçım yok.. 2. ekimi yaptırmayı düşünüyorum bu yüzden hata yapmadan bu işi bitirmek istiyorum.. koray hoca önceden ekim yaptırmış kişilere ekim yaparmı acaba veya senin ektirdiğin yer kötü ekmiş hata var ben yapamam gibi mi tavır sergiler.. bunun hakkında bilgin varmı

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam ben şunu merak ediyorum koray hoca daha önceden ekim yaptırmış kişiler hakkında nasıl bir görüşe sahip.. ben 2012 de istanbulda ektirdim ama şuanda senin ekilmemiş saçının hali kadar bile saçım yok.. 2. ekimi yaptırmayı düşünüyorum bu yüzden hata yapmadan bu işi bitirmek istiyorum.. koray hoca önceden ekim yaptırmış kişilere ekim yaparmı acaba veya senin ektirdiğin yer kötü ekmiş hata var ben yapamam gibi mi tavır sergiler.. bunun hakkında bilgin varmı
Oncelikle gecmis olsun. Bu konuyu hintelle konusabilirsiniz daha once basindan kotu bir ekim gectigi icin bu konuda cok tecrubeli ve sizi daha iyi anlar.

bold pilot

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları

kısa cevap: evet ekim yapar. düzeltir. ama tabi gördükten sonra.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Oncelikle gecmis olsun. Bu konuyu hintelle konusabilirsiniz daha once basindan kotu bir ekim gectigi icin bu konuda cok tecrubeli ve sizi daha iyi anlar.
Dostum hiç bunlarla kafanı kurcalama  gayet basit Tüm sorularının cevabını ilgili fotolarını Asmed e mail atarsın koray hoca gereklı cevabı sana yazar yada görmek ister .Biz nedesek boş ama halleder zoru sever biraz :)
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2017, 15:20:08 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
cevaplar için sağolun arkadaşlar şuan bütçe olarak hazır olmadığım için sizlere danışmak istedim.inşallah önümüzdeki sene bu işe kalkışacağım forumdan takipteyim konuları çok fazla katılmasamda.. çünkü ilk ekim yaptırdığımda dönör alanı baya hırpalamışlar 2-3 no kestirince ense seyrek kalıyor alınan yer belli oluyor.. yukarıdaki arkadaşla saç yapımız çok benziyor o yüzden takipteyim. bende genel sorun vertexte ve vertexten ortaya doğru ve ön çizgide sorun var repair yaptırmayı düşünüyorum. ön çizgide koray hocadan iyisi yok bence..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
cevaplar için sağolun arkadaşlar şuan bütçe olarak hazır olmadığım için sizlere danışmak istedim.inşallah önümüzdeki sene bu işe kalkışacağım forumdan takipteyim konuları çok fazla katılmasamda.. çünkü ilk ekim yaptırdığımda dönör alanı baya hırpalamışlar 2-3 no kestirince ense seyrek kalıyor alınan yer belli oluyor.. yukarıdaki arkadaşla saç yapımız çok benziyor o yüzden takipteyim. bende genel sorun vertexte ve vertexten ortaya doğru ve ön çizgide sorun var repair yaptırmayı düşünüyorum. ön çizgide koray hocadan iyisi yok bence..
dostum gönder olurmu olmazmı Ögren fiyat al ona göre hazırla kendini daha mantıklı olur böyle ne olucak diye kafanı kurcalamak yerine  O açıdan söyledım. Sonuçta insan o piskoloji ile napıcagını bilmiyor ama ögrenınce  sorunun halledilebilecegini  rahatlıyor ve önünü görebiliyor Hem bırde konu açıp fotolarını burda paylaşan daha iyi olur görebılırız saçlarının durumunu
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2017, 16:42:55 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram