Saç Ekimi Sonuçları
Muhtesem bir ekim her yigitin harci degil bu tarz ekim hem doktorun hemde hastanin cesur olmasi lazim simdi 3-4 ay tatli bir bekleyis kaldi dostum fotograf paylasmayi ihmal etme dostum bundan sonraki zamanlarda 😊
Cidden süper, asmed sayesinde bazı fikirlerim değişti.
Alıntı yapılan: Jokey35 - 25 Ocak 2017, 14:25:16Cidden süper, asmed sayesinde bazı fikirlerim değişti.Tesekkur ederim senden bunlari duymak cok guzel cok detayli arastirmalar yaptigini siteden takip ediyorum. Hersey gonlunce olsun.
Geçmiş olsun Saçsızkel, 10 numara ekim.Mevcut saçların arasına ekim yapıldığı için daha da doğal olacak netice.Ama yine aynı sebeple gelişimi algılamakta zorlanacaksın, ekim alanı tam kel olan birine göre.
hocam ben şunu merak ediyorum koray hoca daha önceden ekim yaptırmış kişiler hakkında nasıl bir görüşe sahip.. ben 2012 de istanbulda ektirdim ama şuanda senin ekilmemiş saçının hali kadar bile saçım yok.. 2. ekimi yaptırmayı düşünüyorum bu yüzden hata yapmadan bu işi bitirmek istiyorum.. koray hoca önceden ekim yaptırmış kişilere ekim yaparmı acaba veya senin ektirdiğin yer kötü ekmiş hata var ben yapamam gibi mi tavır sergiler.. bunun hakkında bilgin varmı
Alıntı yapılan: pakito - 26 Ocak 2017, 14:23:34hocam ben şunu merak ediyorum koray hoca daha önceden ekim yaptırmış kişiler hakkında nasıl bir görüşe sahip.. ben 2012 de istanbulda ektirdim ama şuanda senin ekilmemiş saçının hali kadar bile saçım yok.. 2. ekimi yaptırmayı düşünüyorum bu yüzden hata yapmadan bu işi bitirmek istiyorum.. koray hoca önceden ekim yaptırmış kişilere ekim yaparmı acaba veya senin ektirdiğin yer kötü ekmiş hata var ben yapamam gibi mi tavır sergiler.. bunun hakkında bilgin varmıOncelikle gecmis olsun. Bu konuyu hintelle konusabilirsiniz daha once basindan kotu bir ekim gectigi icin bu konuda cok tecrubeli ve sizi daha iyi anlar.
cevaplar için sağolun arkadaşlar şuan bütçe olarak hazır olmadığım için sizlere danışmak istedim.inşallah önümüzdeki sene bu işe kalkışacağım forumdan takipteyim konuları çok fazla katılmasamda.. çünkü ilk ekim yaptırdığımda dönör alanı baya hırpalamışlar 2-3 no kestirince ense seyrek kalıyor alınan yer belli oluyor.. yukarıdaki arkadaşla saç yapımız çok benziyor o yüzden takipteyim. bende genel sorun vertexte ve vertexten ortaya doğru ve ön çizgide sorun var repair yaptırmayı düşünüyorum. ön çizgide koray hocadan iyisi yok bence..