Saç Ekimi Sonuçları
senin ekilen saçlar dökülmüş iste söyledigim zamanda yedin kendini dökülme olmuyo diye rahatladın mı simdi ) ha gerçi dökümese ne olucak enteresan adamsın vessalam neyse artık uslu uslu bekle bakalım
Alıntı yapılan: Hintell - 26 Şubat 2017, 23:00:41senin ekilen saçlar dökülmüş iste söyledigim zamanda yedin kendini dökülme olmuyo diye rahatladın mı simdi ) ha gerçi dökümese ne olucak enteresan adamsın vessalam neyse artık uslu uslu bekle bakalım Aynen merkez de sende söyledın Sevval hanima istedigim zaman ulasabildim gercekten cok ilgili cok profesyonel oda cok yardimci oldu. Hassas dönemler biliyosun gerci evet dökülmese ne olucak rahatladım keske dökülmeseymıs )
Sacsiz kel döner bölgen çok iyi toparlamış ekim yapıldığı belli bile değil bakalım mayısta benim nasıl olucak
Koray Erdogan'la ilgili national geographic'in belgesel cekimi nezaman yayinlanacak diye arastirma yaparken bu haberlere denk geldim bir Türk olarak cok gururlandim. Tum avrupanin amerikanin dunyanin takip ettigi bir doktorun ulkemizde olmasi bence bizler icin cok buyuk bir sans..
Alıntı yapılan: Sacsizkel - 02 Mart 2017, 13:52:26Koray Erdogan'la ilgili national geographic'in belgesel cekimi nezaman yayinlanacak diye arastirma yaparken bu haberlere denk geldim bir Türk olarak cok gururlandim. Tum avrupanin amerikanin dunyanin takip ettigi bir doktorun ulkemizde olmasi bence bizler icin cok buyuk bir sans.. bide yurtdışı yabancı hastaların gelip Türkiye de ki kasaplara denk gelerek madur olması olmasa ülkeniz adına çok daha iyi olucak yabancı forumlarda ülkemize gelip madur olan çok sayıda insan var okuyorum yazdıklarını utanıyorum bir çok yabancı hastada aslında bu forumu inceliyor gelmeden onlar içinde ingilizce bir başlık olsa çok daha yararlı olur bence sonucta hepsı koray hocaya denk gelıcek kadar sanslı degil
Alıntı yapılan: Hintell - 02 Mart 2017, 14:04:07Alıntı yapılan: Sacsizkel - 02 Mart 2017, 13:52:26Koray Erdogan'la ilgili national geographic'in belgesel cekimi nezaman yayinlanacak diye arastirma yaparken bu haberlere denk geldim bir Türk olarak cok gururlandim. Tum avrupanin amerikanin dunyanin takip ettigi bir doktorun ulkemizde olmasi bence bizler icin cok buyuk bir sans.. bide yurtdışı yabancı hastaların gelip Türkiye de ki kasaplara denk gelerek madur olması olmasa ülkeniz adına çok daha iyi olucak yabancı forumlarda ülkemize gelip madur olan çok sayıda insan var okuyorum yazdıklarını utanıyorum bir çok yabancı hastada aslında bu forumu inceliyor gelmeden onlar içinde ingilizce bir başlık olsa çok daha yararlı olur bence sonucta hepsı koray hocaya denk gelıcek kadar sanslı degil hintel herkes snden bilgilenip koray hocayı asmed i tanıyacak kadar da şanslı degil
Arkadaslar Keep teknigine guzel bir ornek 7.ayda surec bitmis. Hep mikro manuel farkiyla ilgili sorular geliyor ama manuelden manuelede fark var hemde buyuk farklar var bunlarida bilin. Asagida linkini attigim ornekte donor yogunlugunu 2.30 cikarmis koray erddogan. 5004 greft ekmis buda 2.30 yogunlukta 11.500 sac teli yapar. Diyelimki bu sacin donor yogunlugunu 1.80 cikarsalardi ve Keep teknigi ile ekilmeden basari %70 oldugu icin de 6300 sac teli yapicakti aradaki fark nerdeyse 2 kat yogunluk olarak. http://bellicapelli.forumfree.it/m/?t=73744406