Gönderen Konu: 5.AYDA BÖYLE BİŞEY OLDU AMA ???  (Okunma sayısı 4205 defa)

Muhammed87

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
5.AYDA BÖYLE BİŞEY OLDU AMA ???
« : 25 Nisan 2020, 02:29:17 »
Ekim yapılalı 5 ay oldu. Son 2 aydır SADECE EKİM OLANINDA bu kepeğimsi tarzı şeyler çıkıyor. Berberim zeytinyağı sür yumuşayınca ince tarakla tara dedi. 2-3 sefer denedim geçmedi. Bilgisi olan biri yardım edebilir mi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: 5.AYDA BÖYLE BİŞEY OLDU AMA ???
« Yanıtla #1 : 25 Nisan 2020, 04:15:32 »
yağlı egama olabılır  saç derınde ya tabakası oluşmuş bıraz sert yıka saçlarını
Global Moderator

Muhammed87

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 26 Nisan 2020, 01:05:14 »
Hocam saç çıkışını etkiler mi acaba? Ekimden sonra kliniğin önerdiği Sebamed yıpranma karşıtı şampuanı kullanıyorum. Sabahları bir tam xpecia akşamları solgar biotin 5000 alıyorum. Bundan dolayı olabilir mi?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 26 Nisan 2020, 01:10:36 »
Hocam saç çıkışını etkiler mi acaba? Ekimden sonra kliniğin önerdiği Sebamed yıpranma karşıtı şampuanı kullanıyorum. Sabahları bir tam xpecia akşamları solgar biotin 5000 alıyorum. Bundan dolayı olabilir mi?

gösterdiğin alanda saç çıkışları ıyı gıdıyor gibi görünüyor

haftada 1 konozol şampuan kullan
Global Moderator

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 26 Nisan 2020, 02:23:37 »
Ekim yapılalı 5 ay oldu. Son 2 aydır SADECE EKİM OLANINDA bu kepeğimsi tarzı şeyler çıkıyor. Berberim zeytinyağı sür yumuşayınca ince tarakla tara dedi. 2-3 sefer denedim geçmedi. Bilgisi olan biri yardım edebilir mi

Seborait dermatid olmuş.  Bunları kullan ama en kısa zaman da bir cildiye görsün. 

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 26 Nisan 2020, 21:14:35 »
Konazol kullan haftada 1 gecince bırak. Egzema bu. Bi de narin yıkama sert yıka saçları.

Muhammed87

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 29 Nisan 2020, 05:57:57 »

Seborait dermatid olmuş.  Bunları kullan ama en kısa zaman da bir cildiye görsün.

Çok kötü bişey mi acaba o dediğiniz? saç çıkışlarını etkiler mi

Muhammed87

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 29 Nisan 2020, 06:00:04 »
Konazol kullan haftada 1 gecince bırak. Egzema bu. Bi de narin yıkama sert yıka saçları.

Hocam ekimden sonraki 153.günümdeyim bugün hala kıyamıyorum sert yıkamaya  ;D

matkap

• Doktore
  • Yeni üye
  • *
  • Doktor
« Yanıtla #8 : 13 Aralık 2020, 00:42:23 »
Seboraik dermatit olmuş.

-Hocam kesinlikle sert yıkamayalım orada bir hata olmuş bu dokudaki pullanmayı arttırır.
-Neutrogena T/Gel Therapeutic Şampuan veya yukarıda tavsiye edilen diğer şampuanlardan birine geçiş yap. Ben en çok Neutrogena'dan fayda gördüm.
-Ama şampuan seçiminden daha önemlisi kafa yıkama sıklığını kesinlikle azaltman ve yıkama sırasında çok yoğun yıkama yapmaman gerekiyor. Bırak saçların biraz yağlı kalsın. Anlatabildim mi bilemiyorum. Belki bazı banyoya girişlerde saçını sadece durulayıp çıkabilirsin. Yıkama saçı kurutan bir şey. Bu da dermatiti arttırır.
-Yüksek karbonhidratlı ve yağlı beslenmeyi bırak daha çok sebze tahıl ağırlıklı tüketime geç az da olsa etki edebilir. 

Seboreik dermatit olması saç derisinin sağlığının azalması demek bence bu problemi önemse bir şekilde geçirmeye çalış. Bir iki haftada geçmezse dermatoloğa gitmek şart.
4200greft 35y 28-12-2020
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18877.0
Biotin
Minoxidil (solusyon içerisinde finasterid + melatonin)
Solgar saw palmetto
Jarrow Formulas Zinc Balance

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #9 : 13 Aralık 2020, 00:57:26 »
Hocam ekimden sonraki 153.günümdeyim bugün hala kıyamıyorum sert yıkamaya  ;D

Saçlarınızı sert yıkamamanız asıl problem olur. Sert yıka dedikleri bastıra bastıra kafanızı yıkamak değil zaten, normal de nasıl yıkıyorsanız öyle yıkayın. İllaki yıkarken kopacak saçlarınız ama yeniden çıkar.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram