Gönderen Konu: Bu finasteride nedir  (Okunma sayısı 3138 defa)

emre3579

• Yeni üye
  • *
Bu finasteride nedir
« : 24 Nisan 2020, 19:16:58 »
Arkadaşlar saç ekimimin üzerinden 7 gün geçti forumlarda bakıyorum finasteride diye birseyden bahsediyorlar google da aratıyorum xperia tablet ve onun gibi değişik markalarda ilaçlar çıkıyor bu finasteride nedir allah aşkına birisi şunun görselini koyabilirmi

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Bu finasteride nedir
« Yanıtla #1 : 24 Nisan 2020, 19:32:44 »
Arkadaşlar saç ekimimin üzerinden 7 gün geçti forumlarda bakıyorum finasteride diye birseyden bahsediyorlar google da aratıyorum xperia tablet ve onun gibi değişik markalarda ilaçlar çıkıyor bu finasteride nedir allah aşkına birisi şunun görselini koyabilirmi

Forumu fazla  araştırmadan  bu soruyu sorduğunuz belli : ) ekiminiz hayırlı olsun umarım istediğiniz sonucu alırsınız .finasterid ilacın etken maddesi ilaç ismi proscar veya propecia diye aratirsaniz çıkar ama ilaç hakkında bilgi sahibi olmadığınız için sakin hemen bulaşma çoğu doktorun görüşünü al prostat ilacı sonuçta yan etkileri olan bir ilaç forumda psikolojik tir diyenlere sakin bakma kullanıp kullanmamak tamamen sana bağlı tabi az veya çok yan etki goruluyor malesef.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Nisan 2020, 19:32:44 »
1 pahalı olan günde 1 adet

2 ucuz olan 1 hapı 4 eşit parçaya ya da 5 eşit parçaya bölüp kullanmalısın

ayrıca google yi değil forumu araştırısan sorularının cevabına ulaşırsın bınlerce finasterid kullanıcısı  ve konu  içinde nasıl bulamadın o da ayrı bir soru işareti
Global Moderator

Keloks

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 14 Temmuz 2020, 23:00:49 »
.
« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2020, 00:25:00 Gönderen: Furkan.kl »

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 14 Temmuz 2020, 23:08:50 »
Herşeyde olduğu gibi bilinçli kullanırsan ve işini görürse yani tesir ederse kralsın ama bilinçsizce kullanırsan sıkıntılar yaşarsın sonuçta bu bir ilaç.

dejavuu86

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 21 Temmuz 2020, 16:42:32 »
Bugün üroloji doktoruna gittim finesterida ilgili soru sormak için neden kullanmak istion dedi bana saçımın için dedim dayak yicekdim nerdeyse kızdı baya doktor dediki biz bu ilacı 90 li yıllarda prostat hastalarina yaziyorduk artık yazmiyoruz kalktı bu ilaç dedi bende dedimki bazı doktorlar öneriyor bu ilacı saç için daha çok kızdı testestoren testi de yaptırmayı da dusunuyordum  vallah onu bile soleyemedim  😃

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #6 : 08 Ağustos 2020, 04:09:07 »
Bugün üroloji doktoruna gittim finesterida ilgili soru sormak için neden kullanmak istion dedi bana saçımın için dedim dayak yicekdim nerdeyse kızdı baya doktor dediki biz bu ilacı 90 li yıllarda prostat hastalarina yaziyorduk artık yazmiyoruz kalktı bu ilaç dedi bende dedimki bazı doktorlar öneriyor bu ilacı saç için daha çok kızdı testestoren testi de yaptırmayı da dusunuyordum  vallah onu bile soleyemedim  😃
kullanmanı önermedi değil mi siz sormadınız mı neden önermiyorsunuz yan etkileri veya zararları nelerdir diye

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 09 Ağustos 2020, 11:25:11 »
Herşeyde olduğu gibi bilinçli kullanırsan ve işini görürse yani tesir ederse kralsın ama bilinçsizce kullanırsan sıkıntılar yaşarsın sonuçta bu bir ilaç.
Bilinçli kullanım ve bilinçsiz kullanım olayını biraz açarmısınız ?
Bilinçliler günde kaç mg bilinçsizler günde kaç mg kullanıyor?

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 09 Ağustos 2020, 11:52:02 »
Bilinçli kullanım ve bilinçsiz kullanım olayını biraz açarmısınız ?
Bilinçliler günde kaç mg bilinçsizler günde kaç mg kullanıyor?
Yan etki vs. görüp saç için devam etmemeli onu kast ettim sağlığını bi kenara atmamalı kendinin doktoru olmalı onu kast ettim kardeş ama ters anlamışsın.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 09 Ağustos 2020, 15:24:09 »
Yan etki vs. görüp saç için devam etmemeli onu kast ettim sağlığını bi kenara atmamalı kendinin doktoru olmalı onu kast ettim kardeş ama ters anlamışsın.

Anladım teşekkürler haklısın mutlaka hasta kendini iyi dinlemeli ve kontrolleri belirli aralıklarla yaptırmalı
 peki ne olunca yanetki gösteriyor? Dht seviyesi düşünce mi?

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 09 Ağustos 2020, 16:16:15 »
Anladım teşekkürler haklısın mutlaka hasta kendini iyi dinlemeli ve kontrolleri belirli aralıklarla yaptırmalı
 peki ne olunca yanetki gösteriyor? Dht seviyesi düşünce mi?
Ordan bakınca bir dahiliye uzmanına veya bir genel cerraha mı benziyorum? Aklınız sıra bana laf sokmaya çalışıyorsunuz ama hangi amaçla hangi akla hizmet anlamadım. Neyse evet basit bir anlatımla tnin dhtye dönüşümünü engelliyorsun bu etken maddeyi kullanarak tabiki vücut çeşitli farklı yan etkiler gösterebiliyor(düşük libido, menide sıvılaşma, jinekomasti, yüzde pigment kaybı gibi) ki açın "google" yi arada faydası olur korkma yemez seni, araştırma yaparsınız görürsünüz türlü türlü vakayı.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 09 Ağustos 2020, 17:12:53 »
Ordan bakınca bir dahiliye uzmanına veya bir genel cerraha mı benziyorum? Aklınız sıra bana laf sokmaya çalışıyorsunuz ama hangi amaçla hangi akla hizmet anlamadım. Neyse evet basit bir anlatımla tnin dhtye dönüşümünü engelliyorsun bu etken maddeyi kullanarak tabiki vücut çeşitli farklı yan etkiler gösterebiliyor(düşük libido, menide sıvılaşma, jinekomasti, yüzde pigment kaybı gibi) ki açın "google" yi arada faydası olur korkma yemez seni, araştırma yaparsınız görürsünüz türlü türlü vakayı.

Öncelikle şunu belirteyim Genel cerrah ve dahiliye uzmanı da senden daha fazla bilgiye sahip değildir bu konuda  .. endokrin yada  üroloji uzmanları konuya daha hakimdir hani insanlara tavsiyede bulunmadan önce kendin sorup öğrenme ihracı duyar isen bu bölümlerle iştigal hekimlere görünmende fayda var.
Yaşını bilmiyorum ama ben 13-14 yıl önce 19 ay kadar finasteride kullanmışlığım var. Yine az birazda saç ve  saç kaybı konusunda genel kültür seviyesinde bilgi sahibiyim.
Bilinçlide kullansan bilinçsizce kullansan KRallık bir durum yok.. bu ilac eğer DHTyi etkin şekilde bloke etmeyi başarırsa her zaman KEDİ sin.. yanetki az olur çok olur bu tamamen ilacın etkisi ile alakalı.. saça faydasıda aynı oranda yani.... finasteride içtim tekrar saçlarımı kazandım ama yanetki görmedim diye Birsey yok.. zaten senin yanetki diye tabir ettiğim şey ilacın tam olarak etkisi.. saç dökülmesinin azalmasına  bu etkinin içinde...
Bu yazdıklarımıda laf sokma olarak algılama amaç bilgi paylaşmak bilgilendirmek.. yoksa forumda tanırlar beni ben lafı sokarsam 5 kişi birleşip anca cıkartır..

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 09 Ağustos 2020, 17:28:44 »
Öncelikle şunu belirteyim Genel cerrah ve dahiliye uzmanı da senden daha fazla bilgiye sahip değildir bu konuda  .. endokrin yada  üroloji uzmanları konuya daha hakimdir hani insanlara tavsiyede bulunmadan önce kendin sorup öğrenme ihracı duyar isen bu bölümlerle iştigal hekimlere görünmende fayda var.
Yaşını bilmiyorum ama ben 13-14 yıl önce 19 ay kadar finasteride kullanmışlığım var. Yine az birazda saç ve  saç kaybı konusunda genel kültür seviyesinde bilgi sahibiyim.
Bilinçlide kullansan bilinçsizce kullansan KRallık bir durum yok.. bu ilac eğer DHTyi etkin şekilde bloke etmeyi başarırsa her zaman KEDİ sin.. yanetki az olur çok olur bu tamamen ilacın etkisi ile alakalı.. saça faydasıda aynı oranda yani.... finasteride içtim tekrar saçlarımı kazandım ama yanetki görmedim diye Birsey yok.. zaten senin yanetki diye tabir ettiğim şey ilacın tam olarak etkisi.. saç dökülmesinin azalmasına  bu etkinin içinde...
Bu yazdıklarımıda laf sokma olarak algılama amaç bilgi paylaşmak bilgilendirmek.. yoksa forumda tanırlar beni ben lafı sokarsam 5 kişi birleşip anca cıkartır..
El kedisi görmeyen kendi kedisini aslan sanırmış dayı hayırlı günler.

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 12 Ağustos 2020, 13:10:30 »
Arkadaşlar, bu testosteron düşük olunca mı DHT artıyor, yoksa yüksek olunca mı?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 12 Ağustos 2020, 17:14:17 »
Arkadaşlar, bu testosteron düşük olunca mı DHT artıyor, yoksa yüksek olunca mı?

olah neyın artıp neyın azalması değil saçlarının dht ye duyarlı olup olmaması ..

saçı dökülen adam da dht yok mu ya da testo ? var ama saçı duyarlı değil bizim maalesef duyarlı

Global Moderator

Facebook Twitter Instagram