Gönderen Konu: 17 yaşında xpecia kullanılır mı?  (Okunma sayısı 1353 defa)

16 yaşında kel

• Yeni üye
  • *
17 yaşında xpecia kullanılır mı?
« : 23 Nisan 2020, 02:00:36 »
Sevgili abilerim merhaba. 14 yaşından beri saç dökülmesi yaşıyorum. Son 1.5 senedir %5 procapil etken maddesi bulunan alopecia sprey kullanmaktayım ilk 1 sene günde bir son 6 aydır 2 günde 1 akşamları olmak üzere. Saç dökulmemi oldukça yavaşlattı diyebilirim.
Sizce ek takviye olarak xpecia tablet başlamalımiyim. Bir yan etkisi yok diye biliyorum. Görüşleriniz benim için onemli.

kelsea the punisher

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 17 yaşında xpecia kullanılır mı?
« Yanıtla #1 : 23 Nisan 2020, 20:17:49 »
rahatça kullanabilirsin diyecem ama linç yemekten korkuyorum. bence bi başla yan etki falan görürsen başka yollar denersin. ama yerinde olsam 20'ye kadar saw palmetto içerikli ürünleri kullanırdım. 20'den sonra finasteride başlardım. şimdilik minoxdan uzak dur.

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 24 Nisan 2020, 18:34:46 »
rahatça kullanabilirsin diyecem ama linç yemekten korkuyorum. bence bi başla yan etki falan görürsen başka yollar denersin. ama yerinde olsam 20'ye kadar saw palmetto içerikli ürünleri kullanırdım. 20'den sonra finasteride başlardım. şimdilik minoxdan uzak dur.
+10

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 06 Aralık 2020, 17:15:13 »
Pek onerilmiyor gelisim yasindaki genclere saw palmetto. Vucudun icin gerekli dht suan. Baskilamak pek mantikli degil ki 18 bile degilsin. Erkeksi gelisimini sikintiya sokabilirsin
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

Facebook Twitter Instagram