Gönderen Konu: Finasterid sonucum (before)  (Okunma sayısı 6911 defa)

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
Ynt: Finasterid sonucum (before)
« Yanıtla #30 : 02 Haziran 2020, 15:54:38 »
bende erken etkisini gösterdi bir arkadaşta 2-3 ay sonra başka birinde 5 ay sonra
Anladim hocam kisiden kisiye bayagi degisiyor herhalde, sag olun. Siz erken fayda gormussunuz muhtemelen 1 senede sizin saclari bayagi toparlamistir, hicbir yan etki gormemenize ragmen birakmayi nasil goze alabildiniz?

ede46

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #31 : 02 Haziran 2020, 16:05:39 »
Anladim hocam kisiden kisiye bayagi degisiyor herhalde, sag olun. Siz erken fayda gormussunuz muhtemelen 1 senede sizin saclari bayagi toparlamistir, hicbir yan etki gormemenize ragmen birakmayi nasil goze alabildiniz?
Şubat ayında bıraktım bayağı bir toparlanmıştı.  geri kalanını da ince saçlara zarar gelmeden ekim yaptırırım v.s derken bıraktım  ekim yaptıracaktık araya pandemi girdi saçlar komple gitti

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #32 : 15 Ağustos 2020, 09:59:37 »
Reis son durum ne ?

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 15 Ağustos 2020, 10:51:49 »
Kullanıyormusun hala Finasterid?

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #34 : 15 Ağustos 2020, 14:19:57 »
4.5 aydir her gun kullaniyorum herhangi bir degisim yok arkadaslar en azindan olumlu yonde :D bosuna baslik actik sanirim

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 15 Ağustos 2020, 14:34:33 »
4.5 aydir her gun kullaniyorum herhangi bir degisim yok arkadaslar en azindan olumlu yonde :D bosuna baslik actik sanirim
Kötüye gidiyor mu yoksa stabil mi ? 4,5 ay belki az gelmiş olabilir sana.
Tedavim

Stemoxydine %5 (L’Oreal serioxyl denser hair) akşam yatmadan önce

Ketoral krem her gün

Ketoral şampuan hafta da 1-2 gün

Dermaroller hafta da 1 ya da 2 gün

OGX DHT blocker şampuan Ketoral kullanmadığım günler

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #36 : 15 Ağustos 2020, 14:37:23 »
Kötüye gidiyor mu yoksa stabil mi ? 4,5 ay belki az gelmiş olabilir sana.
Bilmiyorum hocam benim sacimda minimal degisimleri gozlemlemek cok zor karisik bi durum biraz. Bariz bi kotulesme de yok gibi ama 1 seneyi doldurunca falan belli olacak sanirim ilacin bende ne etkisi yapacagi

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #37 : 15 Ağustos 2020, 15:11:04 »
Bilmiyorum hocam benim sacimda minimal degisimleri gozlemlemek cok zor karisik bi durum biraz. Bariz bi kotulesme de yok gibi ama 1 seneyi doldurunca falan belli olacak sanirim ilacin bende ne etkisi yapacagi
İstersen fotoğraf at yorumlayalim

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #38 : 15 Ağustos 2020, 17:30:43 »
Onur nerelerdesin göremiyorum seni son bir aydan fazladır. Beni fine başlatıp kaçtın mı naptın :D
Şaka bi yana fin dışı başka şeyler kullanmaya başlasan iyi olacak ben fin olmadan iyileşme katettim Fini de kısa bir dönem kullandım 1 aydır almıyorum ama etki edecek kadar uzun kullanmadım. Minoxil kullanmak zorunda değilsin ben kullanmadım en azından bi kerozan + procabil + iğneleme falan yap dokülme tipimiz benzer ben de işe yaradı sende de yarayabilir.
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #39 : 15 Ağustos 2020, 17:39:42 »
Onur nerelerdesin göremiyorum seni son bir aydan fazladır. Beni fine başlatıp kaçtın mı naptın :D
Şaka bi yana fin dışı başka şeyler kullanmaya başlasan iyi olacak ben fin olmadan iyileşme katettim Fini de kısa bir dönem kullandım 1 aydır almıyorum ama etki edecek kadar uzun kullanmadım. Minoxil kullanmak zorunda değilsin ben kullanmadım en azından bi kerozan + procabil + iğneleme falan yap dokülme tipimiz benzer ben de işe yaradı sende de yarayabilir.
Dutasterid gecicem kanka 1 sene sonunda artida olmazsam. Topical kullanma sansim yok igneleme falan da minoxsuz ne kadar ise yarar bilmiyorum

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #40 : 15 Ağustos 2020, 18:15:31 »
Dutasterid gecicem kanka 1 sene sonunda artida olmazsam. Topical kullanma sansim yok igneleme falan da minoxsuz ne kadar ise yarar bilmiyorum
Doğru ya baş ağrısı yapıyordu sende sinüzit vardı ama bi procabil dene ben ikisini de kullandığım için diyorum minox da bende de ağrı oluyordu bunda hiç yaşamadım ama, hiç yokdan iyidir mantığı benim ki.
Hakikatten 0 etki 0 yan etki görmen çok garip sanki hiç kullanmıyormuş gibi. Ben ne kullansam direk vücudumda geri dönüş alıyorum tabi buna olumsuzluklar da dahil.

Dutas inşallah işe yarar, kötüleşme olmaması iyi birşey
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #41 : 15 Ağustos 2020, 18:18:08 »
Doğru ya baş ağrısı yapıyordu sende sinüzit vardı ama bi procabil dene ben ikisini de kullandığım için diyorum minox da bende de ağrı oluyordu bunda hiç yaşamadım ama, hiç yokdan iyidir mantığı benim ki.
Hakikatten 0 etki 0 yan etki görmen çok garip sanki hiç kullanmıyormuş gibi. Ben ne kullansam direk vücudumda geri dönüş alıyorum tabi buna olumsuzluklar da dahil.

Dutas inşallah işe yarar, kötüleşme olmaması iyi birşey
Tesekkur ederim kanka. Benim kafayi islak tutma luksum bile yok solusyon kullanmak benim icin hayal dedigin gibi sinuzitten dolayi. Valla gerileme oluyosa da bilemiyorum cidden benim saclar bayagi karisik birkac ay sonra kisa kestirince durum biraz daha anlasilir. Finas konusunda evet resmen olu taklidi yapiyor ilginc bir durum

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #42 : 16 Ağustos 2020, 11:39:04 »
İğneleme tek başına tabi ki işe yarar. İğnelemenin amacı minoxidilin emilimini arttırmak değil iğnelediğimiz yere büyüme faktörlerini göndermek, orada kök hücreleri aktif etmek böylece hücre zarı tamiri yapmaktır. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29028377/
Tedavim

Stemoxydine %5 (L’Oreal serioxyl denser hair) akşam yatmadan önce

Ketoral krem her gün

Ketoral şampuan hafta da 1-2 gün

Dermaroller hafta da 1 ya da 2 gün

OGX DHT blocker şampuan Ketoral kullanmadığım günler

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 15 Temmuz 2021, 02:15:30 »
güncel durum nedir?
  • Ekim Tarihi: 15.01.2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Fin, Keçiboynuzu özü, Andız pekmezi, Nar suyu Evocapil Tablet

Facebook Twitter Instagram