Gönderen Konu: Finasterid sonucum (before)  (Okunma sayısı 6914 defa)

Lauri

• Hero Member
Ynt: Finasterid sonucum (before)
« Yanıtla #15 : 26 Mayıs 2020, 16:38:00 »
Beyler selam,

Yaş 33. Şakaklar çok zaman önce gitti denebilir ama son 3-4 yılda tepeden ve vertexden çok çok seyreldi. Ama kafanın genelinde yavaş da olsa uzayan, fakat ince teller ve normal teller karışık. Bu tip dökülmeler için finas ın avantajlı olduğu söylenebilir mi? Söylediklerinizden bu çıkarılabile mi?

50gün civarı finasa başladım ben de.

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 26 Mayıs 2020, 16:39:45 »
Beyler selam,

Yaş 33. Şakaklar çok zaman önce gitti denebilir ama son 3-4 yılda tepeden ve vertexden çok çok seyreldi. Ama kafanın genelinde yavaş da olsa uzayan, fakat ince teller ve normal teller karışık. Bu tip dökülmeler için finas ın avantajlı olduğu söylenebilir mi? Söylediklerinizden bu çıkarılabile mi?

50gün civarı finasa başladım ben de.
Kafada incelmis sac oldugu surece finasin ise yaramasi beklenir

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 29 Mayıs 2020, 00:07:31 »
kafa derisini kanlandırmadan tek başına finasterid çoğu zaman sadece dökülmeyi engeller bence arada dermorollerde kullan.

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 29 Mayıs 2020, 00:09:35 »
kafa derisini kanlandırmadan tek başına finasterid çoğu zaman sadece dökülmeyi engeller bence arada dermorollerde kullan.
Valla hocam bi 6 ay olsun da tatmin olmazsam benim icin diger secenekler dutas ve dermastamp zaten

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 29 Mayıs 2020, 00:26:58 »
Valla hocam bi 6 ay olsun da tatmin olmazsam benim icin diger secenekler dutas ve dermastamp zaten

evet dermastamp daha uygun olur saçın uzun ve seyrek değil sonuçta.

brk_41

• Full Member
« Yanıtla #20 : 29 Mayıs 2020, 00:39:56 »
Dermastap'a şimdi neden başlamıyorsunuz, proscar ile daha iyi bir ikili olmaz mı?

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 29 Mayıs 2020, 00:42:12 »
Dermastap'a şimdi neden başlamıyorsunuz, proscar ile daha iyi bir ikili olmaz mı?
Hocam ne kadar az sayida rutinle idare edebilirsem kardir ayrica finasin tek basina etkisini (tabi olursa) gozlemlemek istiyorum. Bir de kafada bazi yerlerde ben var onlara denk gelse zarar verir mi o sorunun cevabini bulamadim

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 31 Mayıs 2020, 10:14:48 »
3 ay olacak neredeyse hala full saçlı olmadın mı ? Bu dökülme tipi ile 1 senede 18 yaşına dönmen lazım

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 31 Mayıs 2020, 12:16:42 »
Bifor aftır, kardeş gibiler hatta ikiz, ne güzel bu gavurun lisanı😉
Aha da konu saptı🤣
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 31 Mayıs 2020, 15:25:54 »
3 ay olacak neredeyse hala full saçlı olmadın mı ? Bu dökülme tipi ile 1 senede 18 yaşına dönmen lazım
Valla 1 seneyi bilmem de simdilik hicbi degisiklik yok olursa soylucem

ede46

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 02 Haziran 2020, 15:37:25 »
finasteridi bıraktığında yaklaşık 4-5 ay içinde saçlar eski haline dönüyor yaklaşık 1 sene kullandım benimki 4.5 ay sürdü eski haline dönmesi bunu kullanacanda nereye kadar kullanacaksın

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 02 Haziran 2020, 15:41:06 »
finasteridi bıraktığında yaklaşık 4-5 ay içinde saçlar eski haline dönüyor yaklaşık 1 sene kullandım benimki 4.5 ay sürdü eski haline dönmesi bunu kullanacanda nereye kadar kullanacaksın
Ise yaradigi ve agir yan etki gormedigim surece. Fayda ne zaman gordun kacinci ay?

ede46

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 02 Haziran 2020, 15:46:54 »
Ise yaradigi ve agir yan etki gormedigim surece. Fayda ne zaman gordun kacinci ay?
bende kesinlikle hiçbir yan etkisini görmedim 30-40 gün içerisinde etkisini gösterdi. dermaroller kullandım 2-3 güne bir. ilaç falanda kullanmadım.

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 02 Haziran 2020, 15:49:03 »
bende kesinlikle hiçbir yan etkisini görmedim 30-40 gün içerisinde etkisini gösterdi. dermaroller kullandım 2-3 güne bir. ilaç falanda kullanmadım.
Yav hayret bir sey bende niye hala tik yok 1-2 aya bi isaret vermezse umudu kesicem artik umarim oldugu gibi korur en azindan

ede46

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 02 Haziran 2020, 15:52:29 »
Yav hayret bir sey bende niye hala tik yok 1-2 aya bi isaret vermezse umudu kesicem artik umarim oldugu gibi korur en azindan
bende erken etkisini gösterdi bir arkadaşta 2-3 ay sonra başka birinde 5 ay sonra 

Facebook Twitter Instagram