1. yıl güncellemesi
öncelikle herkese iyi günler, konuyu takip eden arkadaşları beklettiysem özür dilerim. bu meseleyi hayatımın en verimli çağında olmazsa olmaz bir seviyede tutup gün gün ay ay raporlamanın, sürekli foto çekmenin çok da iyi bir fikir olmadığını, artık bu durumu kafama takmadan normal hayatıma devam etmem gerektiğini kendime kabullendirmem gerektiğini düşündüğüm için bu süreçte bir güncelleme yapmadım. fakat dm'den ulaşanlara elimden geldiği kadar yardım ettiğimi de belirtmek isterim. lafı uzatmadan;
son 4 aylık süreçte herhangi bir vitamin takviyesi almadım ve dermaroller-dermastamp ikilisini tamamen bıraktım. (ara sıra kahveme collagen powder koyduğum günler oldu) köpük minoxa geçtim ve son 2 aydır köpük minox kullanıyorum. bunun son 1 ayı günde bir yatarken olmak üzere kullanıyorum. liquid'e göre çok daha rahat ve kullanışlı. vitaminler, takviyeler ve şampuanlar hakkındaki genel görüşüm bu işin cidden %2-3'lük diliminde oldukları ve yine en başta bahsettiğim nedenden dolayı hayatıma sürekli vitaminlerle ve kafamı zımbalamayla devam etmek istemiyorum.
aynı şekilde günde bir dutasterid ile devam, en ufak bir yan etki bile yok. ilk mesajda belirttiğim gibi yan etki muhabbettini bu postta yapmayın. LÜTFEN BU KONUDA DM ATIP DURMAYIN ARTIK. Soracaksanız süreçle ilgili şeyler sorun yardımcı olayım.
son 3 haftadır yine efsane düzeyde bir döngü başladı ve saçım aşırı dökülüyor artık bu duruma alıştığım için sallamıyorum. en azından kontrol altında geçmesi için saçımı uzatmıyorum zaten. uzun vadeli planım 18-24 aylık periyotta veya 2. yılımda sıklaştırma ekimi yaptırmak. o yüzden forumdaki saç ekimi konularına yöneldim orda aktif olarak takip edip yorum yapıyorum.
aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz ben her zaman burdayım ve her türlü yardım ederim. okuduğunuz için teşekkürler.