Gönderen Konu: Bu donörden 5500 greft çıkar mı ??  (Okunma sayısı 2165 defa)

Vertigo34

• Full Member
Bu donörden 5500 greft çıkar mı ??
« : 19 Nisan 2020, 23:55:36 »
Öncelikle herkese selam yaşım 23 ve saçlarımda aşırı derecede seyrelme var.Saç Ekim işlemi yapmayı düşünüyorum ancak bazı arkadaşlar bu donörden Ekim olmaz ve saç tellerin zayıf diyorlar.Ekim merkezine fotoğrafları attığımdada “ense saçınız oldukça iyi biraz zorlarsak 5500-6000 greft alabiliriz” dedi.Bilgili ve ilgili kişilerin değerli düşüncelerini bekliyorum

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Bu donörden 5500 greft çıkar mı ??
« Yanıtla #1 : 20 Nisan 2020, 00:08:02 »
4.000 bin hatta 4.000 greft en fazla alınabilir.
Ama yasin çok genç
Ekimi biraz daha ertele

Ekimi zorlarsak  6.000 bin greft diyen neresi acaba. Bu CIVATA mı zorlayıp yerleştirecekler

Vertigo34

• Full Member
« Yanıtla #2 : 20 Nisan 2020, 00:14:39 »
4.000 bin hatta 4.000 greft en fazla alınabilir.
Ama yasin çok genç
Ekimi biraz daha ertele

Ekimi zorlarsak  6.000 bin greft diyen neresi acaba. Bu CIVATA mı zorlayıp yerleştirecekler
Abi ne yapmalıyım burada kimse tam olarak yardımcıda olmadı bu üçüncü postum herkes ertele diyor ama yaşım genç ve özgüven kaybı yaşıyorum ne yapabilirim abi bi yardımcı olun Allah aşkına

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 20 Nisan 2020, 00:21:30 »
Abi ne yapmalıyım burada kimse tam olarak yardımcıda olmadı bu üçüncü postum herkes ertele diyor ama yaşım genç ve özgüven kaybı yaşıyorum ne yapabilirim abi bi yardımcı olun Allah aşkına

Kurban olurum canım kardeşim. Elimizden geleni yapıyoruz zaten. Dost acı söyler. Sana yapılan her yorumda bir tecrübe, bir yaşanmışlık. Bir bilgi ve en önemlisi bir ilgi barındırıyor.

Şimdi Ekim yaparsan, Allah etmesin iki sen ancak götürebilir seni.  Hem ekilenler hem şuanda var olan saçlarını kaybedersin.

25 yaşından önce epeyce riskli olur.
Kendini seviyorsan. Donör rezervini şimdi harcattırma.  PROSCAR diye saç güçlendirici bir ilaç var. İçeriği FİNANSTERİD. Kullanmak istersen, deneyebilirsin.

Başka elden ne gelir ki
Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah.

Vertigo34

• Full Member
« Yanıtla #4 : 20 Nisan 2020, 00:30:06 »
Kurban olurum canım kardeşim. Elimizden geleni yapıyoruz zaten. Dost acı söyler. Sana yapılan her yorumda bir tecrübe, bir yaşanmışlık. Bir bilgi ve en önemlisi bir ilgi barındırıyor.

Şimdi Ekim yaparsan, Allah etmesin iki sen ancak götürebilir seni.  Hem ekilenler hem şuanda var olan saçlarını kaybedersin.

25 yaşından önce epeyce riskli olur.
Kendini seviyorsan. Donör rezervini şimdi harcattırma.  PROSCAR diye saç güçlendirici bir ilaç var. İçeriği FİNANSTERİD. Kullanmak istersen, deneyebilirsin.

Başka elden ne gelir ki
Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah.
Abim benim güzel konuşman için çok teşekkür ederim gerçekten.Yaptırmayı düşünüyorum gerçekten ayrıca askerede gitmedim henüz orada kep takma olayından dolayıda ekilenler dökülür mü acaba.Ve medeksle görüşme yaptım,medeks hakkında bilgin var mı ekimlerini gördüm sık ve güzel ayrıca benim gibi bazı genç arkadaşlarda var orada ektiren ve gayet iyi sonuç almışlar

Feys

• Full Member
« Yanıtla #5 : 20 Nisan 2020, 00:36:40 »
Kardeşim sen askere git gel bakalım ondan sonra karar verirsin, 23 yaşındasın dökülmen devam edecek askere gidersen biraz daha agresifleşecek dökülmen büyük ihtimal. Medeks konusuna gelince bende orda yaptırdım iyi ve kötü tarafları var ama bence sen şuan ekim işini ertele inan bana bu senin için en iyisi

sackavurma

• Full Member
« Yanıtla #6 : 20 Nisan 2020, 00:36:52 »
Serkan aydın - Medeks 5000+ rahat alır.

Vertigo34

• Full Member
« Yanıtla #7 : 20 Nisan 2020, 00:46:18 »
Kardeşim sen askere git gel bakalım ondan sonra karar verirsin, 23 yaşındasın dökülmen devam edecek askere gidersen biraz daha agresifleşecek dökülmen büyük ihtimal. Medeks konusuna gelince bende orda yaptırdım iyi ve kötü tarafları var ama bence sen şuan ekim işini ertele inan bana bu senin için en iyisi
Abi senin sonuç nasıl memnunmusun sonuçtan.Medeks nasıl bir yer ilgi alaka nasıl artı yönleri eksi yönleri nelerdir bilgilendirirmisin lütfen :)

Vertigo34

• Full Member
« Yanıtla #8 : 20 Nisan 2020, 00:47:20 »
Serkan aydın - Medeks 5000+ rahat alır.
Ya aslında alınması değil çıkması önemli olan bende şimdi senin konundaydım sürecini takip ediyordum kardeşim :) durumlar nasıl moralin iyiye gitti mi

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 20 Nisan 2020, 10:07:50 »

“Donör çok sık ve sağlıklı. Bence şuan tam zamanı ekim için, saçların tam kel olmadan ekim yaptırman çok mantıklı.. hem çok doğal olur hemde kimse ekim yaptırdığını anlamaz.zaten şuan en güzel yılların şimdi olmayacaksa saç ne zaman olacak. Donörden rahat 7000 greft çıkar ama sen ilk ekimi 5000 greft yaptır, 10 sene sonra yine ihtiyacın olursa 2000-3000 daha ektir kapatırsın bu mevzuyu...
Ekim işi her yerde aynı boşa çok para verme , sonuçta kendi sacından alıp ekiyorlar. 3000 TL de yapan 30.000 TL de yapan aynı şeyi yapıyor.  Mahallende varsa yakında bir merkez oraya yaptır gitsin ,  operasyon sonrası git gel zorlanma”

Bu yazdığım senin duymak istediklerin ama maalesef forumda bunları duyamayacaksın.
Çünkü bu forum çok kaliteli bir forum. 3-5 psikolojik rahatsızlıgı olan kullanıcı dışında 1000 lerce ekim konusunda ciddi bilgi Sahibi forumdaş var ve 23 yaşında senin gibi bir açıklığa sahip birine kimse “git ektir” demeyecek. Çünkü bu doğru olan şey değil.

Sadece 3.postunda gerçek ve doğru bilgiye ulaşmışsın.. doğru olan ekim yaptırmaman..  istediklerini duyamamış olman emin ol senin lehine.. başka hiç bir mecra yoktur ki sadece 3 mesaj ile senşnniçin doğru olan bilgiye ulaşasın.

Dipnot:sen niyeti bozmuşsun ekim yaptıracaksın , hemde bu sene.. yani 2 sene bile beklemeyeceksin. Tekrar söylüyorum senin için doğru olan şey bu değil kardeşim..

Vertigo34

• Full Member
« Yanıtla #10 : 20 Nisan 2020, 11:52:25 »

“Donör çok sık ve sağlıklı. Bence şuan tam zamanı ekim için, saçların tam kel olmadan ekim yaptırman çok mantıklı.. hem çok doğal olur hemde kimse ekim yaptırdığını anlamaz.zaten şuan en güzel yılların şimdi olmayacaksa saç ne zaman olacak. Donörden rahat 7000 greft çıkar ama sen ilk ekimi 5000 greft yaptır, 10 sene sonra yine ihtiyacın olursa 2000-3000 daha ektir kapatırsın bu mevzuyu...
Ekim işi her yerde aynı boşa çok para verme , sonuçta kendi sacından alıp ekiyorlar. 3000 TL de yapan 30.000 TL de yapan aynı şeyi yapıyor.  Mahallende varsa yakında bir merkez oraya yaptır gitsin ,  operasyon sonrası git gel zorlanma”

Bu yazdığım senin duymak istediklerin ama maalesef forumda bunları duyamayacaksın.
Çünkü bu forum çok kaliteli bir forum. 3-5 psikolojik rahatsızlıgı olan kullanıcı dışında 1000 lerce ekim konusunda ciddi bilgi Sahibi forumdaş var ve 23 yaşında senin gibi bir açıklığa sahip birine kimse “git ektir” demeyecek. Çünkü bu doğru olan şey değil.

Sadece 3.postunda gerçek ve doğru bilgiye ulaşmışsın.. doğru olan ekim yaptırmaman..  istediklerini duyamamış olman emin ol senin lehine.. başka hiç bir mecra yoktur ki sadece 3 mesaj ile senşnniçin doğru olan bilgiye ulaşasın.

Dipnot:sen niyeti bozmuşsun ekim yaptıracaksın , hemde bu sene.. yani 2 sene bile beklemeyeceksin. Tekrar söylüyorum senin için doğru olan şey bu değil kardeşim..
Gerçekten bazı duymak istediğim şeyler bunlardı abi,peki ne yapmalıyım bu yaşta şapkasız dışarı çıkamıyorum psikolojim bozuldu özgüvenim yerle bir

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #11 : 20 Nisan 2020, 15:47:32 »
Dostum   gençsin  sağlık yerinde     allah başka dert vermesin   kafana  taktiğin şeye  bak kıla  tūye  takılıyorsun    saç ekim  uygun değilsin  tekrar diyorum  ama  sen  kafayı takmışin    başka yerde konu açmış in orda net gördüm  saçını  5500 greft alınır    bu yaşta  bukadar  yüksek  greft yanlış  olur  yerinde olsam  2000  greft   ön  bölgeye sadece    5 Sene sonra  3000 greft tepe     daha iyi olur     Şahin çelik Serkan aygın clinic  veya   Asuman  hanim  araştır
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2020, 16:05:58 Gönderen: Don Vito Corleone »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 20 Nisan 2020, 16:04:32 »
Donör den çıkar rahat ama gerek yok sayı fazla manuel bir alım değilse

« Son Düzenleme: 24 Nisan 2020, 08:22:45 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 20 Nisan 2020, 16:59:22 »
Canım benim burda abilerin şimdilik ertele diyor. Sen ertelediğin zaman bizim lehimize olan birşey varmı sence. Şimdilik zamanı değil.

Eğer yakın zamanda evlilik çoluk çocuk düşünmüyorsan en az bir 6 ay proscar kullan( aslında sen yaşlardakilerin bunu kallanmasına ben karşıyım). Belkide faydasını görüp kendilğinden biraz daha diyeceksin.

Sen birçok ekim merkezine resimlerini gönder; inan yüzde 95 i 5binde der 7-8 binde der. Vede ekerler seni düşündüklerinden değil cepleri için.

Her ekimde sanmaki hayal ettiğin saçlara kavuşursun. Foruma bak yüzde kaçı ekim sonunda memnun kalmış.

Ekim yine yaptır ama şimdi değil. En az 25- 26 yaşına kadar bekle. Ekilenlerin hepsi çıksa bile belli bir süre sonra eski saçların kalmayacak ve inan bugünkü görüntünü arayacaksın.

İnan dökülen saçlarımın yüzde 60ı askerde döküldü (18ayda). Bunuda hesapla. Kep veya bere takacaksın uzun süre ve çok etkiliyor.

Tekrar ediyorum ya proscar kullan belli bir süre yada vitamin takviyesi biotin, çinko xpecia gibi.

Bir kaç sene ektirmeyeceksin değilmi.

sackavurma

• Full Member
« Yanıtla #14 : 24 Nisan 2020, 02:08:47 »
Ya aslında alınması değil çıkması önemli olan bende şimdi senin konundaydım sürecini takip ediyordum kardeşim :) durumlar nasıl moralin iyiye gitti mi
Çok şükür sürec iyi gidiyor.

Facebook Twitter Instagram