Abi ne yapmalıyım burada kimse tam olarak yardımcıda olmadı bu üçüncü postum herkes ertele diyor ama yaşım genç ve özgüven kaybı yaşıyorum ne yapabilirim abi bi yardımcı olun Allah aşkına
“Donör çok sık ve sağlıklı. Bence şuan tam zamanı ekim için, saçların tam kel olmadan ekim yaptırman çok mantıklı.. hem çok doğal olur hemde kimse ekim yaptırdığını anlamaz.zaten şuan en güzel yılların şimdi olmayacaksa saç ne zaman olacak. Donörden rahat 7000 greft çıkar ama sen ilk ekimi 5000 greft yaptır, 10 sene sonra yine ihtiyacın olursa 2000-3000 daha ektir kapatırsın bu mevzuyu...
Ekim işi her yerde aynı boşa çok para verme , sonuçta kendi sacından alıp ekiyorlar. 3000 TL de yapan 30.000 TL de yapan aynı şeyi yapıyor. Mahallende varsa yakında bir merkez oraya yaptır gitsin , operasyon sonrası git gel zorlanma”
Bu yazdığım senin duymak istediklerin ama maalesef forumda bunları duyamayacaksın.
Çünkü bu forum çok kaliteli bir forum. 3-5 psikolojik rahatsızlıgı olan kullanıcı dışında 1000 lerce ekim konusunda ciddi bilgi Sahibi forumdaş var ve 23 yaşında senin gibi bir açıklığa sahip birine kimse “git ektir” demeyecek. Çünkü bu doğru olan şey değil.
Sadece 3.postunda gerçek ve doğru bilgiye ulaşmışsın.. doğru olan ekim yaptırmaman.. istediklerini duyamamış olman emin ol senin lehine.. başka hiç bir mecra yoktur ki sadece 3 mesaj ile senşnniçin doğru olan bilgiye ulaşasın.
Dipnot:sen niyeti bozmuşsun ekim yaptıracaksın , hemde bu sene.. yani 2 sene bile beklemeyeceksin. Tekrar söylüyorum senin için doğru olan şey bu değil kardeşim..