Saç Ekimi Sonuçları
Prens William Kel ama adam saç ekim yapmıyor neden ? Acaba biz Hatami yapıyoruz saç ekim yapmakla ?
Zenginlerin yatları varKatları varBizim ise iki katır Bir kaç satır En büyük cazibe zenginliktir. Adam saçı ne yapsınFakirin bir şeyi yok. Saçlar da olmasa ölsün o zaman
Ben bu mevzuyu asla anlayamadım, anlayamıyorum. Estetik operasyon tamamen kişinin şahsi rahatsızlığıyla ilgili değil mi arkadaşlar? Herhangi bir sosyal statünün, sınıf farkının önemi tam olarak ne? Sanayide Yaşar Usta da ekim yaptırmıyor ama sen ben yaptırıyoruz. Sebebi de çok basit kişisel olarak rahatsısız. Acun ektirmiyor ama Şahan ektiriyor, Okan Yalıbık ektirmiyor ama Fikret Kuşkan ektiriyor bu liste uzar gider...
Bende bu işi anlamıyom bizim patron ve oğluda kel çok ta kel değiller saçlar kaliteli analiz yaptım ekim olsa güzel sonuç alırlar verteks te falan saçlar var ama her gün yılmadan toppik kullanıyorlar isteseler koray erdoğan muttalip keser zekariye kul 3 ünü bir araya getirip ekim yaptırırlar trilyonluklar audiler mercedesler fabrika garajlarında çürüyor😄ama ekim yaptırmıyolar aceba biz mi yanlış yapıyok onlar mı çözmüş değilim😄
Mesela yanindaki elaminin kafa yapisi kellige uygun yakişmiş .ama bazi arkadaslar takma kafana spor yap kazit diyorlar eger bu acunun yanindaki eleman gibi tipiniz kellige uygun degilse kellik çok kötü zenginliklede alakasi yok.kendine karsi hissedilen bir duygu aynaya baktiginda bir elbise giydiginde kendine birsey yakistiramiyorsan milyonlarim olsa neye yarar.