Gönderen Konu: Bnish Hair Wellness saç ekimi 14.04.2020 (Dr. Bilgehan Aydın) (Yaş 31/5960greft)  (Okunma sayısı 3184 defa)

thelastgreft

• Yeni üye
  • *
Merhaba Arkadaşlar,
Saç ekimi kararı almamda ve klinik seçiminde çok fazla yararını gördüğüm için, belki benim de başkalarına yararım dokunur diye saç ekim sürecimi ve fikirlerimi paylaşıp sizlerle fikir alışverişi yapmak adına bugün hesap açmaya karar verdim.
Öncelikle Aralık ayından beri saç ekimini düşünüyor fakat işlerin yoğunluğundan dolayı bir türlü vakit bulamıyordum operasyon için, bu süreçte hafta sonları bir çok yer ile görüştüm, Medeks ve Aslı Tarcan ile yüksek greft ekim yaptıkları için Esteword ve Arenamed ile de kurumsal bir izlenim verdikleri için görüştüm en son gerek ekim ile ilgili teknik konulara önem vermeleri gerekte bu işi kişiye özel tasarlayıp, fabrikasyon olarak yapmadıkları için Bilgehan Aydın da karar kıldım. Bir kaç merkezi ise buradaki referanslardan elemiştim zaten. Bilgehan hocanın panç çapı , malzemesi, kanal açma yöntemi, igf gibi konulardaki teknik detayları anlattığı videoları bir kaç defa izledikten sonra teknik açıdan güven duymaya başladım açıkçası, kendimde makine mühendisi olduğum için malzemelerin çapları ve kullanılan yöntemin önemli olduğunu düşünüyorum. Klinikte ise süreci baştan sona yöneten, alın çizgisi, kanal açımı ve greft dağıtım planlamasını yapan Ahmet Tosun bey ile görüştükten sonra ekime karar verdik.

Benim şöyle bir problemim vardı 2015 yılında 2000 greftlik bir sıklaştırma ekimi yaptırmıştım fakat 5 yılda kalan saçlarım tamamen döküldü ve donör alanım ekim yapılacak alana göre çok az kalıyordu, Ahmet bey sağ olsun daha önce sakal dan bir çok ekim yaptığı için ve benimde sakal yoğunluğumun normalin 3-4 katı olması sebebi ile saç+sakal olarak bir ekim planladı. Sakaldan alma işlemini kendisi yaptı zaten ekim sürecinde. Ekip olarak Greft alımını Selvi hanım yaptı, kanal açma Ahmet bey, ekim işlemi Ercan bey, Cansu Hanım ve Kübra hanım yaptı, lokali ise Derya hanım yaptı. Bilgehan bey operasyonda hangi aşamada devreye giriyor diye merak eden arkadaşlar için de şunu söyleyebilirim; yemek arasında geldi sadece, fakat o esnada sakal alımı için ağzım uyuşuk olduğundan doğru düzgün bir konuşma yaptık diyemeyiz :) ne dediğimi bende anlamıyordum zaten.

Bu ekim sonucunu daha çok grefti yetmeyen yada benim gibi daha önce ekim yaptığı için donör alanı yetersiz arkadaşlara yardımcı olmak için paylaşıyorum. Ahmet beyin dediğine göre sakaldan çok fazla alım yapılmıyor fakat eğer sakallar gürse ve saç yetersiz ise takviye yapılıyor.

Sakallar ve saçlardaki donör alan 3 gün içinde iyileşti diyebilirim, diğer ekimde baya uzun sürmüştü, hatta arenamed i sırf bu yüzden eledim, geç toparlıyor diye. Birde bilgi amaçlı şunu da söyleyebilirim ekimden sonraki 3 gün için hiperbarik oksijen tedavisi de yaptırdım bununda katkısının olduğunu düşünüyorum. Süreci müsait oldukça paylaşmaya devam edeceğim, umarım hayırlısı ile tamamlanır ve bu problemden kurtuluruz, hakkımızda hayırlısı :)

thelastgreft

• Yeni üye
  • *
OPERASYON ÖNCESİ FOTO 

thelastgreft

• Yeni üye
  • *
EKİM AKŞAMI

thelastgreft

• Yeni üye
  • *
3. GÜN HİPERBARİK TEDAVİSİNİN SON GÜNÜ

thelastgreft

• Yeni üye
  • *
4. GÜN SAKALLAR - 2500 GREFT ALINDI

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun açık alana göre makul bir ön çizgi ekimde sık ve temiz umarım güzel sonuç alırsınız
Global Moderator

ugur07

• Yeni üye
  • *
Ekiminiz hayırlı olsun öncelikle ön çizgi ve ekim sıklığı güzel görünüyor umarım istediğiniz sonucu alırsınız.
Benim bir sorum olacak size
Bilgehan Beyin kliniki sakaldan ekim yapmıyordu konseptlerinde yoktu hatta ben kendi ekimim öncesi sorduğumda sakaldan da alırsak daha fazla alanı kapatabilir miyiz demiştim.Asistanı bana sakaldan ekimi biz tavsiye etmiyoruz tutmuyor bir kaç sene içinde dökülüyor demişti.
Şimdi fikirleri mi değişti yoksa gerçekten bana karşı samimi değiller miydi?

saybek

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun. Takip edeceğim bir süreç. Sakal işi kafamı karıştırdı. Yapmıyorlardı. Umarım güzel sonuç alırsın. Sık paylaşım bekliyoruz.
saç ekimim

BE ASTHETİC OPR. DR. BİLGEHAN AYDIN - 4950 Greft Saç Ekimi-28.03.2020 / 32 Yaş

Propecia ve xpecia
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13280.0

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
o sakal ne maşalah bir 2500 daha alınır zorlamadan.

thelastgreft

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun açık alana göre makul bir ön çizgi ekimde sık ve temiz umarım güzel sonuç alırsınız

Teşekkürler hocam, umarım güzel sonuçlanır süreç

thelastgreft

• Yeni üye
  • *
Ekiminiz hayırlı olsun öncelikle ön çizgi ve ekim sıklığı güzel görünüyor umarım istediğiniz sonucu alırsınız.
Benim bir sorum olacak size
Bilgehan Beyin kliniki sakaldan ekim yapmıyordu konseptlerinde yoktu hatta ben kendi ekimim öncesi sorduğumda sakaldan da alırsak daha fazla alanı kapatabilir miyiz demiştim.Asistanı bana sakaldan ekimi biz tavsiye etmiyoruz tutmuyor bir kaç sene içinde dökülüyor demişti.
Şimdi fikirleri mi değişti yoksa gerçekten bana karşı samimi değiller miydi?

Hocam sakal alımini burdan bende araştırdım baya ekim öncesi, açıkçası sakal ekimine pek sıcak bakmıyor firma. Medeks, Aslı tarcan ve ilhan serdaroğlu da sakaldan ekim yaparız demişti. Biz 2 arkadaş ekim yaptırdık diğer arkadaşın seyrek olduğu için denenmedi mesela, sakal yoğunluğuna göre değişiyor olabilir süreç.
Birde belirttiğim gibi ben zaten daha önce bir ekim yaptırdığım için greft lazımdı alanı kapatmak için saklları uygun bulunca ordan devam ettik. Açıkçası sakalların tutması nasıl olacak yada çıkınca şekil alması nasıl olacak bende merak ediyorum. Planlama olarak önler saç , ortalar karışık , arka ise sakal ağırlıklı yapıldı. Benim beklentimde üstleri karartması yönünde en azından.

thelastgreft

• Yeni üye
  • *
o sakal ne maşalah bir 2500 daha alınır zorlamadan.
  :D en azından sakallar bişeye yarar eğer çıkarsa, iş için zaten kısa tutmam gerekiyordu. Sakalların bazı bölgelerinde fazla sinir olduğu için giremiyorlar, özellikle boğaz kısmına, 2500 çıkmasını ben beklemiyordum açıkçası.

phantom

• Hero Member
saç ekimi için başarı yüzdesi genelde düşük olan dökülme tipine sahipsiniz.burda kullanacağınız takviyeler (finasterid ve minoxil gibi ) etkenler başarıyı direkt olarak etkiler.şahsen bunlar olmadan güzel bir sonuç alma ihtimalinizi çok düşük görüyorum .

ugur07

• Yeni üye
  • *
Bilgilendirme için teşekkürler hocam seneye bende ikinci ekimi düşünüyorum eğer sizin sakal iyi sonuç verirse ki inş verir benim sakallarım da gür saç sakal karışık orta ve vartekse Allah ne verdiyse ektirip kurtulmak istiyorum çünkü
3. Ekimi kaldıracak sabır kalmayabilir malüm süreç çok sıkıntılı ve sabır isteyen birşey
Ekiminizi takip edeceğim özellikle
Hayırlısı diyelim

thelastgreft

• Yeni üye
  • *
saç ekimi için başarı yüzdesi genelde düşük olan dökülme tipine sahipsiniz.burda kullanacağınız takviyeler (finasterid ve minoxil gibi ) etkenler başarıyı direkt olarak etkiler.şahsen bunlar olmadan güzel bir sonuç alma ihtimalinizi çok düşük görüyorum .
20. günden sonra finasterid kullanımına başlamam önerildi, diğer ilaçları ise firmanın kendi önerdiği bir paket var oradan devam edicem, ayda bir de igf yapılacak. Bakalım süreç nasıl sonuçlanır artık. Saç dökülmesi başlı başına büyük bir problem, elimizden geldiği kadar mücadele edicez artık.

Facebook Twitter Instagram