Gönderen Konu: 23 yaşında çaresiz  (Okunma sayısı 5325 defa)

Salbuz

• Yeni üye
  • *
23 yaşında çaresiz
« : 18 Nisan 2020, 08:28:12 »
Öncelikle herkese merhaba,
İlk defa bir forumda bir şeyler yazıyorum biraz acemiyim bu tür şeylerde kusura bakmayın.

Sayfayı bir süredir takip ediyorum çok faydalı bir sayfa olduğunu düşünüyorum.
Bende maalesef 2-3 senedir saç dökülmesi ile mücadele ediyorum ama hiç bir sonuç alamadım bu güne kadar hatta günden güne daha da kötüye gidiyor saçlarım.

Bir sürü doktora gittim ama maalesef hepsi aynı şeyi söyledi “erkek tipi saç dökülme” biliyorum pek bir çaresi yok bunun ama ister istemez kafaya takıyorum bu meseleyi, hemde baya bi takıyorum. 23 yaşındayım artık ne yapacağımı bende bilmiyorum bu yüzden burda yazmak istedim belki içinizden birileri bana yardım edebilir diye.

Üst kısım baya bir seyrekleşti, ön tarafta açılmalar oldu ve saç çizgim geriye gitti.
Şu aralar daha çok dökülme var. Koronadan dolayı evde oturduğumuz için saçlarımı 3 numaraya vurdum. Saçlarımı bu kadar kısaltmadan önce üst tarafın bu kadar açık olduğunu ben bile bilmiyordum.

Benim asıl sorum ise, bu saç dökülmesinin/seyrelmesinin önüne geçebileceğim (yavaşlatabileceğim) bir tedavi veya herhangi bir şey var mı? İleride saç ektirmek için ne tür yol izlemeliyim ve ilerde saç ektirmek için sizce donörün durumu nasıl?

Fotolarıda ekliyorum buraya. Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Herkese mutlu sağlıklı günler diliyorum.

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
Ynt: 23 yaşında çaresiz
« Yanıtla #1 : 18 Nisan 2020, 09:11:59 »
Simdi kekonun teki cikip sakin finas kullanma der

yeesuzcries

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 18 Nisan 2020, 17:14:21 »
Kardeş proscar sakın kullanma evimi zenciler bastı
proscar 1/4
konazol
Avodart 0.5mg

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 18 Nisan 2020, 17:36:01 »
;D

Rulez

• Sr. Member
  • ℬ𝒶𝓀𝓉ı𝓃 𝑜𝓁𝓂𝓊𝓎𝑜𝓇 𝒷𝒶𝓀𝓂𝒶𝓎𝒶𝒸𝒶𝓀𝓈ı𝓃
« Yanıtla #4 : 18 Nisan 2020, 21:10:47 »
Dostum hemen hemen aynı yaştayız kafa tipinde bana benziyor :) Ben 21 yaşındayım yan etkilerini araştırıp göze alıp Finasteride kullanabilirsin uzun halinin resmi var mı

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 18 Nisan 2020, 21:19:02 »
🤣🤣🤣🤣🙈

Leoo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 18 Nisan 2020, 22:15:21 »
Finasteride hem bu saçı hem de etkisiyle beraber psikolojini toparlar daha sonra da bir Ekimle çok iyi yerlere varacağını düşünüyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 19 Nisan 2020, 18:55:11 »
Yaşın saç ekimi için uygun değil dökülmen devam edecektir medikal tedavileri araştır ileriye dönük şu an sahip olduğun saçları korumaya bak
Global Moderator

Salbuz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 19 Nisan 2020, 19:50:36 »
Kestirmeden 2 gün önceki saçlarım aşağıda eklediğim fotoğraflar gibiydi.
Üst kısım tamamen açılır mı? Ve finas kullanmaya başlarsam bırakınca tekrar eski haline döner mi?
Şu an dermaroller 0.5 kullanıyorum yanında saç dökülmesine karşı serumlar kullanıyorum henüz 3 hafta oldu bunları kullanalı.

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Konku

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 19 Nisan 2020, 20:32:43 »
Sevgili kardeşim fda onaylı iki ilaç var saç çıkartan. Finasteridden fayda görürsün sonrasında da ekim istersen yaptırırsın. Bir proscar 30 lira 6 ay gidiyor. Çaresiz olunacak bir durum yok.

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 19 Nisan 2020, 23:01:24 »
Kullanıp bırakırsan geri dökülür tabi ona göre başla hangi tedaviye baslicaksan.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 20 Nisan 2020, 00:01:11 »

"Bir sürü doktora gittim ama maalesef hepsi aynı şeyi söyledi “erkek tipi saç dökülme”

Bunun tek çaresi şu anda "FİNANSTERİD"

Bende maalesef 2-3 senedir saç dökülmesi ile mücadele ediyorum ama hiç bir sonuç alamadım bu güne kadar hatta günden güne daha da kötüye gidiyor saçlarım.

Nasıl bir mücadele?
Ne kullandın da işe yaramadı...

Benim asıl sorum ise, bu saç dökülmesinin/seyrelmesinin önüne geçebileceğim (yavaşlatabileceğim) bir tedavi veya herhangi bir şey var mı? İleride saç ektirmek için ne tür yol izlemeliyim ve ilerde saç ektirmek için sizce donörün durumu nasıl

Ve yine FİNANSTERİD

dönür güzel, korkma !!!

sackavurma

• Full Member
« Yanıtla #12 : 20 Nisan 2020, 00:35:01 »
İlaç kullanmaya gerek yok şuan ekim yapılmaz bu saça iyice dökülsün 2-3 sene, donör sağlam ekim o zaman yapılır.

yeesuzcries

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 20 Nisan 2020, 00:39:20 »
İlaç kullanmaya gerek yok şuan ekim yapılmaz bu saça iyice dökülsün 2-3 sene, donör sağlam ekim o zaman yapılır.

Gerçek saçlarını korumak varken neden saçlarının dökülüşünü izlesin ki psikolojimi kalır kardeşim sen fine başla dinleme dökülsün diyenleri
proscar 1/4
konazol
Avodart 0.5mg

kelsea the punisher

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 20 Nisan 2020, 01:36:30 »
vakit kaybetmeden finasteride başla

Facebook Twitter Instagram