Gönderen Konu: 23 yaşında çaresiz  (Okunma sayısı 5328 defa)

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Ynt: 23 yaşında çaresiz
« Yanıtla #31 : 22 Nisan 2020, 03:11:44 »
her kafaya saç ekimi yapılmaz unutmayın. eğer saçlarınız ince telli ise, açık alan çok fazlaysa, yaşınız çok gençse 35 altı sakın bulaşmayın  sonuç şu ki saçsız yaşayabilirsiniz ama kötü bir saç ekimi ile başa çıkmak çok zor olabilir.

brandd

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 22 Nisan 2020, 05:47:20 »
Gelde anlat işte.Hala psikolojiktir diyenler var.adam 3-4 ay kullanmış psikolojiktir diyor     Ne söylersen boş hocam kullananlar olumsuz birsey duymak istemediği icin psikolojiktir diye diye söyleniyor.recetesinde zaten yazıyor ilacın yan etkileri yani recetesinde yazılan yan etkileri görünce nasıl psikolojik dır derler anlam veremiyorum .
valla öyle sormayın hocam forumu dışarıdan okuyan insan çok en azından yan etkilerinin olduğunu bilsinler ona göre kullanıp kullanmamaya karar  versinler diye yazdım yorumu özellikle genç arkadaşlar için

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 22 Nisan 2020, 14:58:26 »
Videonun ilk 10sn sinde , Ömer hoca finast kullanmış kesin dedim..
Herhangi bir üroloji uzmanından çok daha değerli Ömer hocanın verdiği bilgiler... Nasreddin hocanın damdan düşen adam figürüdür bence Ömer hocanın konumu ...

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 22 Nisan 2020, 17:22:11 »
Videonun ilk 10sn sinde , Ömer hoca finast kullanmış kesin dedim..
Herhangi bir üroloji uzmanından çok daha değerli Ömer hocanın verdiği bilgiler... Nasreddin hocanın damdan düşen adam figürüdür bence Ömer hocanın konumu ...

Yani bu ilacı kullanmak riskli mi abi hoca da belli ki kullanıp test etmiş pek önermiyor öyle anladım ?
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 22 Nisan 2020, 20:29:31 »
Yani bu ilacı kullanmak riskli mi abi hoca da belli ki kullanıp test etmiş pek önermiyor öyle anladım ?

Benimde forumda onlarca kere   “ prospektüs te yazdıgı gibi %2 felan degil yanetki görenlerin oranı azımsanacak cinsten değil”  dediğimde , 3-5 ay kullanmış yada 1 hafta önce kullanmaya başlamış olan   çömez arkadaşların “doktormusun, doktordan iyi mi biliyorsun “ şeklinde tepki gösterdiği şeyi dile getirmiş. Ama muhtemelen bu seferde “koca merck firması yalanmı söylecek okadar doktor kimyager çalışıyor “  bu doktor nerden bilecek diyip eleştireceklerdir...

Bunun yanetkisini her ürolog kestiremez ben daha önce bu konuyu onlarca ürolog ile görüştüm. Hatta 1 tane profesör ile dost meclisinde bu konuyu uzun uzun konuşma fırsatına sahip oldum.

Bu konuyu en iyi kullanan bilir, en çok doktorun dediği dinlenir. En doğru bilgiyi ise kullanan doktordan alırsın....
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2020, 21:01:53 Gönderen: sloocer »

kelsea the punisher

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 22 Nisan 2020, 21:32:29 »
post-finasteride sendromunu inkar etmiyorum. psikolojik dememin sebebi burda 3 gün kullandım yan etki gördüm 1 ay kullandım yan etki gördüm diyen arkadaşlara sıkça rastlamış olmamız. dht'yi %50-60 arası baskılayan bir ilacın bu kadar kısa sürede yan etki gösterebileceğini düşünmüyorum. haliyle bu sefer psikolojik diye düşünüyor insan. çünkü bu forumda ve çevremizde bu ilacı sanki kullanan herkes yan etki görecek, kobrası yamulacak falan filan diye negatiflik saçan insanlar var. ki genç arkadaşlar bundan etkilenip psikolojik olarak kendilerini bu yan etkilere sokabilir. bu durumu inkar edemeyiz.

Salbuz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #37 : 26 Nisan 2020, 02:05:11 »
Hepinie teşekkür ederim,
Yazıklarınızı kendim için değerlendirip kendime uygun şeyleri kullanacağım.
Şu an biotin 5000, dermaroller, kerastasenin saç dökülmesine karşı serumunu kullanıyorum bide vitamin hapı alıyorum. Keçiboyunuzu pekmezini unutmayayım ;)) saç dökülmesi olunca birden her şeye sarmaya başladım

Sizlere bir sorum daha olacak. Verteksten çok korkuyorum daha çok açılır diye.
Acaba verteks döküldüğünde orayı toparlamak mümkün olur mu? Donör, üst kısım kopmple gitmiş olsa yeterince kapatır mı her yeri?

İsterseniz tekrar fotoğraf atabilirim.

Hepinize teşekkür ederim.

Kaptan1973

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #38 : 26 Nisan 2020, 02:59:14 »
Kardeşim sen şu finansterid hastalarına bakma bırak onlar kullansın bana da ekimden sonra 1 kutu içirdiler hatta ekimci zorladı desem yeridir 2 gün kullandım sonra bu ne ilaçıdır diye prospektüsünü okudum cinselik problemi olabilir her 100 erkekten 3 de gibi bir ifade vardı aradım ekimciyi ya bunun yan ektisi varmış dedim adam beni neredeyse tehdit etti yok kullanmazsan sonuç kötü okursa kabul etmem gibisinden konuşunca mecburen 1 kutuyu bitirdim..yaş taşada oturdum resmen cinsellik tamamen bitti anlatamam gerçekten başıma geldi tam 1 yıl etkisi sürdü 2.sene dolduğu halde etkileri kismi devam ediyor burada bir kişi bile bu ilaçı tavsiye edince kan beynime sıçrıyor tamam bazılarınız etklienmeye bilir ama etkilenenlerde olacaktır diye düşünmeniz gerekiyor vebal altına girmeyin hem kullansan neoluyor kullandığın sürece iyi bırakır bırakmaz eski haline dönüyorsun tecrübe ile sabit, ben kesinlikle tavsiye etmiyorum kimsenin bedduasını almak istemem. İnşallah anlatabilmişimdir.

brandd

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 26 Nisan 2020, 03:12:50 »
Kardeşim sen şu finansterid hastalarına bakma bırak onlar kullansın bana da ekimden sonra 1 kutu içirdiler hatta ekimci zorladı desem yeridir 2 gün kullandım sonra bu ne ilaçıdır diye prospektüsünü okudum cinselik problemi olabilir her 100 erkekten 3 de gibi bir ifade vardı aradım ekimciyi ya bunun yan ektisi varmış dedim adam beni neredeyse tehdit etti yok kullanmazsan sonuç kötü okursa kabul etmem gibisinden konuşunca mecburen 1 kutuyu bitirdim..yaş taşada oturdum resmen cinsellik tamamen bitti anlatamam gerçekten başıma geldi tam 1 yıl etkisi sürdü 2.sene dolduğu halde etkileri kismi devam ediyor burada bir kişi bile bu ilaçı tavsiye edince kan beynime sıçrıyor tamam bazılarınız etklienmeye bilir ama etkilenenlerde olacaktır diye düşünmeniz gerekiyor vebal altına girmeyin hem kullansan neoluyor kullandığın sürece iyi bırakır bırakmaz eski haline dönüyorsun tecrübe ile sabit, ben kesinlikle tavsiye etmiyorum kimsenin bedduasını almak istemem. İnşallah anlatabilmişimdir.
kesinlikle katılıyorum bırakır bırakmaz eski haline döndüm bende çok dikkatli kullanılması gereken bir ilaç

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 26 Nisan 2020, 07:44:16 »
post-finasteride sendromunu inkar etmiyorum. psikolojik dememin sebebi burda 3 gün kullandım yan etki gördüm 1 ay kullandım yan etki gördüm diyen arkadaşlara sıkça rastlamış olmamız. dht'yi %50-60 arası baskılayan bir ilacın bu kadar kısa sürede yan etki gösterebileceğini düşünmüyorum. haliyle bu sefer psikolojik diye düşünüyor insan. çünkü bu forumda ve çevremizde bu ilacı sanki kullanan herkes yan etki görecek, kobrası yamulacak falan filan diye negatiflik saçan insanlar var. ki genç arkadaşlar bundan etkilenip psikolojik olarak kendilerini bu yan etkilere sokabilir. bu durumu inkar edemeyiz.

Videonun başını kaçırdınız sanırım Adam üroloji uzmanıyım diyor. DHT üretimini %65 seviyelerinde inhibe eden bir ilacın yanetkisi olmayacağını düşünüyorsunuz ya bu düşüncenizin alt yapısı nedir? %kaç inhibe edeydi ozaman yanetki olurdu? Sınır değer kaç?

Diğer bir postunuzda da “20 yaş sınır değer 20 yaşından sonra finasteride kullanmanızda sakınca yok” demişsiniz.

sizin yanetki olarak parasetemol içeren parol marka ilaç ile kıyasladıgıNız prostat kanseri için üretilmiş bir ilaç bilmiyorum haberiniz var mı?
Birsey konuşurken yada fikir beyan ederken lütfen altını doldurun. Laf olsun diye birsey yazıp kuyuya tası atıp kaçıyorsunuz...

Buyurun cevabınızı bekliyorum.hatta işinizi kolaylaştırayım. Siz sadece noktalı yerleri doldurun yorulmayın .

“ %60-65 DHT üretiminibloke eden bir ilaç yanetki yapmaz .çünkü yanetki yapması içinbu değerin en azından .............................. kadar olması gerekir. ............... değer bahsi geçen yanetki eşik değeridir. ............. sebeplerden dolayı bu ilacın yanetki yaşatması mümkün değil”
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2020, 07:50:38 Gönderen: sloocer »

Kaptan1973

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #41 : 26 Nisan 2020, 12:33:43 »
Bu konu bence dallanıp buduklanmadan genç arkadaşın yetkin bir ürolog ile görüşüp onna göre bu ilaçı kullanacaksa öyle kullanması gerekir herkesin kan değerleri vücut fonksiyonları farklıdır, ben yazımda bana 2 günde etki yaptı demedim ben kullandıktan 2 ay sonra cinsel fonksiyonlarda düşüklük isteksizlik hissettim 6.ayda bende tavan yaptı dediğim gibi bende gösterdi belki kullanan diğer arkadaşlarda olmamış olabilir hatta aynı ekim firmasında ekim yapılan mahallemde bir genç arkadaşta da aynı şeyler olmuş kendisi abi sende oldumu diye sordu burada bu konuda yazılanlar hep havada en iyisi doktorla istişare yapılarak bu ilaçın kullanılması gerekiyor en doğrusu bu bence

Gokhank

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #42 : 26 Nisan 2020, 15:59:17 »
Yaşın genç  bu yaşta  saç ekim  yapmak    doğru değildir  bu yaşta  finasteride  kullanmak  doğru değildir  su akar, yolunu bulur. biraz sakin ol, akışına bırak.

Çok basite indirgenmiş.
2 yıl kadar kullandım.
O yıllardada sporla iştigal ediyordum.
Bendeki , dayanamayıp bıraktığım yanetkiler şöyle oldu :
Vücutta aşırı yağlanma
Sertleşme problemleri
Menide yoğunluk azalması.
Güç kaybı

Bilhassa artık ciddi ciddi unutkanlıklarım başladığında bu zehire mecburen son verdim.
He , ben kullanıyorum hiç bir sorun yok diyen illaki vardır.Sonuçta herkesin metobolizması aynı değil
Androcur kullanıyorum , cinsel yaşantım devam ediyor diyenide duyduk sonuçta.

Salbuz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #43 : 09 Ocak 2022, 23:41:16 »
Tekrardan herkese merhaba.
Bundan yaklaşık 2 sene önce saç durumumla ilgili bir paylaşım yapmıştım. Tekrar sizlere danışmak istedim.
Şu an 25 yaşındayım saç dökülmem devam ediyor ve tepe bölgede genel bir seyrelme mevcut. Saç dökülmem başladığından beri psikolojik olarak etkiliyor beni neredeyse her gün bu foruma giriyorum süreçlere ve sonuçlara bakmak için. Daha doğrusu kendime bir ekim merkezi seçmeye çalışıyorum.

Biotin tarzı şeyler kullandım ara ara kullanmaya devam ediyorum.
Xpecia ya başlamıştım yan etki gördüm bu yüzden finasteride hiç cesaret bile edemedim.

Bu aralar saç ektirmeyi ciddi bir şekilde düşünüyorum ama endişelerim var. Vertex bölgesinin dökülmesi beni endişelendiriyor ekim ile kapanması çok zor bir yer ayrıca dökülmeler devam ediyor ve edecekte.
Saç ektirsem bu sefer varolan saçlarım dökülecek sonuç gene aynı olacak. 
Bu saç ekim işlemini kesinlikle bir gün gerçekleştireceğim ama bunu ne zaman yapmam gerekiyor en iyi nasıl olur bilemiyorum.

Şimdi saç ekimi yapsam, 3-4 sene sonra ekilen saçlar kalsa ve varolan saçlarım dökülse bu da çok kötü bir görüntü oluyor bu yüzden bir türlü ekim için karar veremedim.  Ayrıca donör bölgem nasıl, kaç greft çıkar, şimdi ektirsem ilerde 2. bir ekim için yeterli greft olur mu, onu da merak ediyorum.

Sizin tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Siz olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz?

Daha önce yorum yapmış ve yapacak olan herkese teşekkür ederim.

Saçlarımın şimdiki durumu bu şekilde;

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 09 Ocak 2022, 23:57:16 »
  finasteride cesaret etmeye calıs.xpeciadan yan etki gorup finasteridden gormeyen var.2sindende goren veya gormeyende var.minoxidil tepede etkili ama donguleri sabretmesi zordur.tepe ekimi beslenmesi zordur ama iyi yer ekerse sorun olmaz önede biraz ekilir finasterid asla olmaz diyorsan igf olabilir ru veya spiro olabilir bu yeni çıkarmak için değilde dokulmenin yavaslaması için olur ekimde yaptırırsın sonra saçı gene korursun.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram