Gönderen Konu: 23 yaşında çaresiz  (Okunma sayısı 5327 defa)

Salbuz

• Yeni üye
  • *
Ynt: 23 yaşında çaresiz
« Yanıtla #15 : 20 Nisan 2020, 02:56:26 »
Hepinize teşekkür ederim,
Finasteridi araştıracağım.. bu güne kadar sadece bitkisel ve doğal şeylerden çözüm aradım. Ama sabırsız biriyim bitkisel ürünlerde sabır çok çok daha önemli oluyor.

Prp ve mezoterapi önermişti doktorum
Sizce bunu denemelimiyim?

Sağlıcakla kalın.

Salbuz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 20 Nisan 2020, 03:07:32 »
"Bir sürü doktora gittim ama maalesef hepsi aynı şeyi söyledi “erkek tipi saç dökülme”

Bunun tek çaresi şu anda "FİNANSTERİD"

Bende maalesef 2-3 senedir saç dökülmesi ile mücadele ediyorum ama hiç bir sonuç alamadım bu güne kadar hatta günden güne daha da kötüye gidiyor saçlarım.

Nasıl bir mücadele?
Ne kullandın da işe yaramadı...

Benim asıl sorum ise, bu saç dökülmesinin/seyrelmesinin önüne geçebileceğim (yavaşlatabileceğim) bir tedavi veya herhangi bir şey var mı? İleride saç ektirmek için ne tür yol izlemeliyim ve ilerde saç ektirmek için sizce donörün durumu nasıl

Ve yine FİNANSTERİD

dönür güzel, korkma !!!

Finansterid hakkınada biraz okumaya başladım
Hem türkce hem yabancı kaynaklardan
Gerçekten çok insan kullanıyormuş bunu
Ama yan etkileri biraz kafamı karıştırdı
Kalıcı cinsel isteksizlik falan korkuttu :)

Siz kullanıyor musunuz? Bir yan etkisini gördünüz mü acaba?
Kullanan birine sormak istedim çünkü internette zaten her zaman memnun kalınmayan şey hakkında eleştiri yapılır, memnun kalan biri genelde internete bir şey yazmaz
O yüzden çok fazla olumsuz şey gördüm finansterid hakkında.

Yorumunuz için teşekkür ederim

cartmann

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 20 Nisan 2020, 03:09:43 »

Kullanan birine sormak istedim çünkü internette zaten her zaman memnun kalınmayan şey hakkında eleştiri yapılır, memnun kalan biri genelde internete bir şey yazmaz

Kardeşim yaşımız aynı bendede erkek tipi dökülme var ve agresif yarın finas başlayacağım deneyimlerimi paylaşırım seninle

Salbuz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 20 Nisan 2020, 03:13:30 »
Kardeşim yaşımız aynı bendede erkek tipi dökülme var ve agresif yarın finas başlayacağım deneyimlerimi paylaşırım seninle

Çok iyi olur sevinirim,
Umarım ilacın faydasını görürsün.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 20 Nisan 2020, 09:58:25 »

Çok insan kullandıysa artısı eksisinden  çok olduğu içindir. Kimseye bağlı kalma. Kendi araştırmaların ve gönül rahatlığınla hareket et.

Ben kullandım,  o dediğin cinsel ilişki meselesi bende tam tersi
Sen de tam tersi olmasa bile HADIM etmez bu ilaç.

MENİ'yi değiştirdiğine inanılır. Eğer evliysen ve çocuk yapmak istersen, bıraktıktan 6 ay sonra hanımınla  HALVET yaşa.
çocuk niyeti yoksa kullanmaya devam edebilir, ayrıca hanımına helal yoldan yaklaştıkça yaklaşabilirsin...

Bu sitede 1.000 kişi finans kullanıyorsa, 15 kişiden ancak olumsuz şikayet alırsın.
Kullanmak iyi bir şey mi dersen HAYIR. ( Saç dışında)
Kullanmak kötü mü dersen HAYIR ( saç için )

Artık terazini bu şeylere göre ayarla.

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 20 Nisan 2020, 12:01:11 »

Forum yöneticilerine bakicaksan anladığım kadarıyla genç yasda kimseye onermez diye biliyorum bak kardeşim kullanicaksan bir kaç doktor görüşü al gelip yorumlara bakma internette bir ton bilgi var ama gidipte yorumlara bakarsan hiç birsey kullanamassin zaten biri gelip sana ben kullanıyorum çok iyi geliyor yan etki sıfır dese çok mutlu olacaksın biranda ama mutlu olduğun şey tanımadığın birinin kullanıp kendi beyninde yan et eki görmüyorum demesiyle mutlu olacaksın ilaca bağlamayan kendi beyninde yan etkileri farklı yorumlar yaparak yan etki görmediklerini söyleyenler de var bilemezsin o yüzden yorumlara bakarsan tanımadığın birinin kendi beyninde yan etki görmedim demesiyle başlarsın nekadar mantık sen düşün eğer yoruma bakarsan zaten bir tane ciddi yan etki okuduğunda kullanmaman lazım kullanırsan isini şansa bırakırsın ozaman  tam tersi de olabilir .yan etki görenlere belki içinden kiziyorsundur öyle şeymi olur vs diye ama gerçekten burdan yorumlara bakarsan çok yanilabilirsin.çünkü forumda adam yan etki görmüyorum diyor ama 4-5 ay geçmiş daha 1 hafta geçip yan etki yok kardeşim kullan diyenler var onu geçtim dutasteride bile güven li diyen sorunlu kişiler  var bu kişilere inaniptami kullanacaksın  kullanacağın şey ilaç ona göre karar ver kendin karar ver yorumlara bakma kullandığın zaman da bırakmamak lazım bunu biliyorsundur zaten kusura bakma belki duymak istemediğin şeyler yazdım banada kizicaksin hatta bana ters konuşanlarda  olacaktır ama durum bu malesef.bu arada doktor görüşü al diyorum ama eğer ki azlik cokluk olayina girersek çoğu doktor önermez bu ilacı onrrenlerde var elbet o yüzden iş yine sende bitiyor forumda çoğu. Kişi kullanıyor ama emin ol yan etki yaşayıp bırakanlarda  çok kişi var keşke yan etkisiz bir ilaç olsaydırahst rahat kullansaydik işin kötü tarafı finasterid bazı kişilerde isede yaramıyor kullanıp saçları dokulenlerde var malesef forumda yan etki görmessen sacada hiç bir faydası olmaz diyende var kullanicssan  umarım hiç bir yan etki yaşamadan saçlarına iyi gelir .

Konku

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 20 Nisan 2020, 12:54:51 »
Kardeşim bu ilacı trump , ingiltere prensi ve sayısız ünlü kullanıyor. Yan etkileri psikolojik tamamiyle.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #22 : 20 Nisan 2020, 17:47:03 »
Yaşın genç  bu yaşta  saç ekim  yapmak    doğru değildir  bu yaşta  finasteride  kullanmak  doğru değildir  su akar, yolunu bulur. biraz sakin ol, akışına bırak.

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 20 Nisan 2020, 20:10:01 »
Bir kaç sene toppik kullan. Zaten 3 5 seneye komple kelsin. Ektirirsin

yeesuzcries

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 20 Nisan 2020, 20:27:45 »
Bir kaç sene toppik kullan. Zaten 3 5 seneye komple kelsin. Ektirirsin

Güzel motivasyon
proscar 1/4
konazol
Avodart 0.5mg

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 20 Nisan 2020, 20:39:05 »
Aga bu forumda ekimin tek basina cozum olamayacaginin anlasilmasi lazim acilen

yeesuzcries

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 20 Nisan 2020, 21:46:50 »
Aga bu forumda ekimin tek basina cozum olamayacaginin anlasilmasi lazim acilen

Bu algı asla kırılmayacak trde
proscar 1/4
konazol
Avodart 0.5mg

İstanbul12

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 20 Nisan 2020, 22:20:35 »
Ekim yapınca da basarılı olması lazım. Nİye erken yaşta  saçlar seyreldi bizim anlamıyorum.

brandd

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 21 Nisan 2020, 05:02:17 »
4sene öncesinde propecia yani finansterid kullandım faydasını gördüm mü evet günde toplasan 10 tel saçım dökülmüyordu ama sonrasında jinekomastiye yol açtı ve kasık bölgesinde ağrıya unutkanlığa yol açtı bende  ki yabancı sitelerde çok daha kötü durumda karşılaşanlar var  bu ilacın sonuçlarına tamamen psikolojik demek çok yanlış  yan etkileri olan bir ilaç  faydası var mı evet  ama ben kullandım bir şey olmadı sende de bir şey olmaz demek olmaz

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 21 Nisan 2020, 12:04:53 »
4sene öncesinde propecia yani finansterid kullandım faydasını gördüm mü evet günde toplasan 10 tel saçım dökülmüyordu ama sonrasında jinekomastiye yol açtı ve kasık bölgesinde ağrıya unutkanlığa yol açtı bende  ki yabancı sitelerde çok daha kötü durumda karşılaşanlar var  bu ilacın sonuçlarına tamamen psikolojik demek çok yanlış  yan etkileri olan bir ilaç  faydası var mı evet  ama ben kullandım bir şey olmadı sende de bir şey olmaz demek olmaz

Gelde anlat işte.Hala psikolojiktir diyenler var.adam 3-4 ay kullanmış psikolojiktir diyor     Ne söylersen boş hocam kullananlar olumsuz birsey duymak istemediği icin psikolojiktir diye diye söyleniyor.recetesinde zaten yazıyor ilacın yan etkileri yani recetesinde yazılan yan etkileri görünce nasıl psikolojik dır derler anlam veremiyorum .

Facebook Twitter Instagram