Öncelikle herkese merhaba,
İlk defa bir forumda bir şeyler yazıyorum biraz acemiyim bu tür şeylerde kusura bakmayın.
Sayfayı bir süredir takip ediyorum çok faydalı bir sayfa olduğunu düşünüyorum.
Bende maalesef 2-3 senedir saç dökülmesi ile mücadele ediyorum ama hiç bir sonuç alamadım bu güne kadar hatta günden güne daha da kötüye gidiyor saçlarım.
Bir sürü doktora gittim ama maalesef hepsi aynı şeyi söyledi “erkek tipi saç dökülme” biliyorum pek bir çaresi yok bunun ama ister istemez kafaya takıyorum bu meseleyi, hemde baya bi takıyorum. 23 yaşındayım artık ne yapacağımı bende bilmiyorum bu yüzden burda yazmak istedim belki içinizden birileri bana yardım edebilir diye.
Üst kısım baya bir seyrekleşti, ön tarafta açılmalar oldu ve saç çizgim geriye gitti.
Şu aralar daha çok dökülme var. Koronadan dolayı evde oturduğumuz için saçlarımı 3 numaraya vurdum. Saçlarımı bu kadar kısaltmadan önce üst tarafın bu kadar açık olduğunu ben bile bilmiyordum.
Benim asıl sorum ise, bu saç dökülmesinin/seyrelmesinin önüne geçebileceğim (yavaşlatabileceğim) bir tedavi veya herhangi bir şey var mı? İleride saç ektirmek için ne tür yol izlemeliyim ve ilerde saç ektirmek için sizce donörün durumu nasıl?
Fotolarıda ekliyorum buraya. Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Herkese mutlu sağlıklı günler diliyorum.