Gönderen Konu: Saç ekimi sonrası şampuan ve vitamin  (Okunma sayısı 8012 defa)

Lualua

• Full Member
Saç ekimi sonrası şampuan ve vitamin
« : 17 Nisan 2020, 16:10:28 »
Arkadaşlar saç ekimimim üzerinden 2 ay geçti. Ekim yerinden aldığım şampuan ve vitamin bitmek üzere. Şampuan olarak dün eczaneden Avesin aldım 2 kutu. Kullandığım vitaminin değerlerinide paylaşmak istedim. Vitamin için öneriniz ne olur? 

vetakademisyen

• Full Member
Ynt: Saç ekimi sonrası şampuan ve vitamin
« Yanıtla #1 : 17 Nisan 2020, 17:38:36 »
Arkadaşlar saç ekimimim üzerinden 2 ay geçti. Ekim yerinden aldığım şampuan ve vitamin bitmek üzere. Şampuan olarak dün eczaneden Avesin aldım 2 kutu. Kullandığım vitaminin değerlerinide paylaşmak istedim. Vitamin için öneriniz ne olur?
propecia kullanıyorsan priorin, kullanmıyorsan xpecia öneririm

Lualua

• Full Member
« Yanıtla #2 : 18 Nisan 2020, 00:55:02 »
Xpecia içeriğini bozdu diyorlar o yüzden kararsızım
Saç Ekim Sürecim:

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12980.0

Şampuan: Sebamed anti hair loss hergün kullanım. Haftada 1 Vichy Dercos yeşil kutu.

Takviye: İlk 2 ay Booster Multi Plus, 3 ve 5 Ay arası Kerozan tablet..

Ekstra Her gün 2 bardak Yeşil çay ve 1 avuç kabak çekirdeği

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 18 Nisan 2020, 16:33:44 »
alpacin siyah kutu şampuan deneye bılırsın
vıtamın olarak da kerozan

araştır
Global Moderator

Lualua

• Full Member
« Yanıtla #4 : 18 Nisan 2020, 22:39:29 »
Avesin aldım eczaneden.
Bittikten sonra dediğin şampuanı alacağım Hintell. Tşk. ederim bilgilendirme için. Avesin şampuan hakkında bir bilgin var mı?
Saç Ekim Sürecim:

Şampuan: Sebamed anti hair loss hergün kullanım. Haftada 1 Vichy Dercos yeşil kutu.

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 19 Nisan 2020, 00:09:42 »
Avesin aldım eczaneden.
Bittikten sonra dediğin şampuanı alacağım Hintell. Tşk. ederim bilgilendirme için. Avesin şampuan hakkında bir bilgin var mı?

bence yerli marka şampuan kullanmamak lazım sadece saç için faydası olduğu düşünülen içerikler düz bir mantıkla şampaunın içine konuluyor hepsi birlikte nasıl etki ediyor faydası varmı yokmu test edilmeden piyasaya sürülüyor.bunların yerine davines yada alpacin gibi ürünleri intenet üzerinden almak bence daha mantıklı.

Lualua

• Full Member
« Yanıtla #6 : 19 Nisan 2020, 00:18:09 »
Arkadaşım saç ektirdi 1 yıl önce. Ekim yeri bu şampuanı önermiş.,1 yıldır aralıksız kullanıyor ve saçları gayet iyi durumda. Bende en azından dökmüyor saçı diye almış bulundum. Bittikten sonra dediğiniz sampuanlara yönelecegim hocam haklısınız bencede.
Saç Ekim Sürecim:

Lualua

• Full Member
« Yanıtla #7 : 19 Nisan 2020, 16:05:50 »
DHT için çok güzel duruyor. 2 kutu kullandıktan sonra tekrar değerlendireceğim
Saç Ekim Sürecim:

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 19 Nisan 2020, 16:10:32 »
bu tip ürünler insanın cebindeki parayı almak için üretilmiş ürünlerdir.. çok çıktı bu ara piyasaya şampuan ve tablet firmalara bakıyorsun made in bağcılar.. avrupa birliği görmüş ürünler uluslararası ürünler almak mantıklı hiç olmazsa denetim mekanizmaları çok kuvvetli.. 

Lualua

• Full Member
« Yanıtla #9 : 19 Nisan 2020, 16:18:25 »
Ekim sonrası kullanıp memnun kalan arkadaşım var 1 yılı geçti hala kullanıyor, onun önerisiyle aldım ama kullanmadan tiksinmeye başladım yorumlara bakılırsa :)
Saç Ekim Sürecim:

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 19 Nisan 2020, 17:58:46 »
Ekim sonrası kullanıp memnun kalan arkadaşım var 1 yılı geçti hala kullanıyor, onun önerisiyle aldım ama kullanmadan tiksinmeye başladım yorumlara bakılırsa :)

yok hocam kullanabilirsin alt tarafı şampuan.. şampuanın görevi saçı ve saçlı deriyi temizlemek, saç zaten kanla damarla besleniyor, şampuanın etkisi yüzde 2 bile değildir dökülmede sadece daha canlı parlak gösterir saç telini..  bence bunlar insanların cebindeki parayı almak ticari amaçlı.. bebe şampuanı al daha iyidir hiç olmazsa katkısız ph oranı beli ve 10-15tl fiyatı.. bu saç için çok türedi son zamanlarda birde saç ekim merkezleriyle anlaşıyorlar satış için pazarlmasıda tamam kesin saç ekim merkezleride pay alıyor bu işten, ama bakıyorsun ne bi avrupada ne bi amerikada yok bu ürünler sadece türkiye piyasasında..

Korsd

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 22 Nisan 2020, 17:31:01 »
Vitamin takviyesi olarak ben ekimden 1 ay önce perfectil isimli ürüne başladım. 2 aydan sonra gözle görülür faydasını gördüm.
Özellikle saçlar daha hızlı uzuyor ve canlı, tırnaklarım hiç olmadığı kadar sert ve kırılmıyor.
Zaten ürün içinde sadece vitamin değil bazı eser maddeler de yer alıyor.

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 22 Nisan 2020, 17:37:02 »
yok hocam kullanabilirsin alt tarafı şampuan.. şampuanın görevi saçı ve saçlı deriyi temizlemek, saç zaten kanla damarla besleniyor, şampuanın etkisi yüzde 2 bile değildir dökülmede sadece daha canlı parlak gösterir saç telini..  bence bunlar insanların cebindeki parayı almak ticari amaçlı.. bebe şampuanı al daha iyidir hiç olmazsa katkısız ph oranı beli ve 10-15tl fiyatı.. bu saç için çok türedi son zamanlarda birde saç ekim merkezleriyle anlaşıyorlar satış için pazarlmasıda tamam kesin saç ekim merkezleride pay alıyor bu işten, ama bakıyorsun ne bi avrupada ne bi amerikada yok bu ürünler sadece türkiye piyasasında..
Aynen katılıyorum.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #13 : 22 Nisan 2020, 18:39:51 »
    C vitamini saç büyümesi için gereklidir  B3 Vitamini

B vitaminleri,  B7 vitamininin (Biotin) saç yoğunluğunu arttırdığı kanıtlanmıştır  E Vitamini  kandaki oksijen seviyelerini arttırır ve ayrıca kafa derisinde dolaşımı uyarır, A Vitamini

Antioksidan özellikleri sayesinde A vitamini, saçlarımızla ilgilenmenin yanı sıra vizyonumuzu geliştirmeye yardımcı olur

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #14 : 22 Nisan 2020, 18:50:27 »
Saç Ekim Sonrası Ameliyattan Kaçınılması Gereken Gıdalar....  Sağlıklı beslenme alışkanlıklarının bireyin saçlarının genel sağlığı üzerindeki olumlu etkisi, zayıf beslenme alışkanlıklarının olumsuz etkisi kadar eşit derecede önemlidir.  Besin içeriği eksik olan zayıf bir diyet kimsenin saçına fayda sağlamaz ve bu özellikle saç ekimi yapılan hastalar için geçerlidir.  İdeal olarak, diyet alışkanlıklarında bir değişiklik prosedürden önce iyi bir şekilde ortaya çıkmış olacaktır, ancak eğer değilse, hasta beslenme içeriğinden yoksun, yüksek derecede işlenmiş veya çok şey içeren gıdalardan kaçınmak için uyumlu bir çaba göstermelidir.  şeker içeriyorsa, özellikle şeker eklenirse.

İşlemlerinden en iyi şekilde yararlanmak isteyen saç ekimi hastaları, fast food restoranlarından ve çok fazla şeker eklenmiş içeceklerden kaçınmalıdır.  Bir diyetin tamamen elden geçirilmesi yadsınamaz derecede zordur, bu nedenle hastalar geleceklerine önemli bir yatırım yaptıklarını ve kritik diyet değişiklikleri yapmak ve basitçe eksik olan yüksek derecede işlenmiş gıdalardan kaçınmak da dahil olmak üzere bu yatırımı korumak için ellerinden gelen her şeyi yapmaları gerektiğini akılda tutmalıdırlar.  ve gerçekten boş kaloriden başka bir şey değildir.

Facebook Twitter Instagram