Saç Ekimi Sonuçları
Arkadaşlar foruma bugün kaydoldum 28 yaşındayım memurum saçlarımdaki dökülmeden dolayı saç ekimini düşünüyorum dün biryer ile görüştüm 2500 ila 3000 greft dedi 5 prp seansı 4000 tl 8 taksit şeklinde bir fiyat aldım tavsiyeleriniz nedir suanki hakim fotoğraflardaki gibi ben yanlar dolsun önde düz bir çizgi oluşsun istiyorum
ekim + prp = 4bin tl mi ? ve 8 taksit ? hangi merkezmis bu yanlar dolsun , önde düz bir cizgi olsun demissin... o düz cizgiyi iyi düsün iyi arastir. mevcut saclara zarar vermeden aralara ekim yapmak kolay degil, iyi bir ekimle 3bin muazzam olur
Bu saclar ekimle çok iyi olur iyi bir ekim merkezi arastir hocam bu saclari sakin yanlış yerde ekim yaparak mafetme siz düz çizgi isteseniz bile muhtemelen kaliteli merkezler kabul etmicektir ama ekim yaparsan çok memnun olursun yinede.
Saolun hocam yorumunuz için avicenna hastanesinde ektirecegim bir aksilik olmazsa yarın ekim yapılacak
Tamamen öneridir forumda muttalip keser ekimlerini araştırım derim az greftle muazzam isler yapiyor
hadi bakalım hayırlı olur inş bana kalırsa bikaç sene daha bekleyebilirdin saçların şu an için idare eder biraz daha dökülünce açılan kısımları da ektirirdin