Şu var ki ekimden önce dediğim "Hocam ekebildiğimiz kadar geriye gidelim, 2. ekimde vertex olmak üzere 2 seansa bölelim. Ekilen bölgede derinin görünmemesi ve tabi doğallık" şeklindeydi. O yüzden ekimi olabildiğince ön hattan geriye çektik. Eskisine göre görünümüm değişti mi? Tabi değişti, ektirdiğime pişman değilim. Bu güzel bir şey. Zekeriya hocaya ektirdiğime de pişman değilim. Greftlerimi riske atacak kadar zenginde değilim, bu ekime 3500 Euro verecek kadarda. Beklentimin altında kaldı sadece. Derinin görünmesi ve seyrek olması canımı sıkıyor. Dönüp dolaşıp Fiyat - performansa geliyoruz yine. Grubu incelediğimde, şükür diğer ekimcilere ektirmedim dediklerimde var, keşke benimki de onun ki gibi olsa dediklerimde. Gruptaki ekimcilerin çoğuyla görüşmüştüm çünkü. En doğru yorumun Zekeriya hocanın yapacağına eminim. Önce dediğim gibi Zekeriya hoca güven veren ve dobra dobra konuşan bir adam. Kendi ekiminde de öyle davranacağını düşünüyorum. Eğer derse ekilenlerin %90 ı çıkmış eyvallah derim. Ama Kendi söylediğine kendisi inanmadan söylemişse onu ben bilemem, ilahi adalete güvenirim sadece. Amacım Hocayı karalamak yada övmek değil kesinlikle, ne düşünüyorsam onu söylüyorum. Ekimin iyi yada kötü olduğuna karar vermekte sizin fikriniz. Sonuç olarak 3500 Euro luk bir ekim değil. Benim düşüncelerim yazdığım gibi. 1 ay daha var sürecin tamamlanmasına.