Gönderen Konu: Zekeriya kul 3500 Greft. 18.01.2017  (Okunma sayısı 56930 defa)

duman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Zekeriya kul 3500 Greft. 18.01.2017
« Yanıtla #16 : 19 Ocak 2017, 22:48:27 »
Ve olay biter. Bu gun biraz agrim var yarin baska fotolarda atacam. Idare edin bunla bu aksam merak edenler icin zorladim kendimi. Evet euro pahali ama zate. 8000 den asagi olan bi yerde ektirmezdim. E madem o kadar vermisken biraz daha ustune eklemek daha mantikli geldi. Sonuca zekeriya hoca kendini ispatlamis bi hoca. Pisman degilim simdilik. Sonucta guzel olursa hic pisman olmam.

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 20 Ocak 2017, 11:29:48 »
Geçmiş olsun. Ağrın varken bile forum için fotoğraf çekip koyduğun için teşekkürler. İlk bakışta seyrek diyenler olur belki, tamamen şişlik yüzünden. Şişlik indiğinde kökler birbirine yaklaşıyor. Hoca tam 3500 mü ekti? Yoksa üzerine çıktı mı?
🏇🏇

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 20 Ocak 2017, 13:10:27 »
Geçmiş olsun arkalara dikkatli bakınca kendi saçlarınız da var arada . Onları koruyabilirseniz çok tatmin edici olur . üst taraf seyrek veya sık olur diye bir bilgi verdi mi dr . Kul ?

Hayırlı olsun
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

duman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 20 Ocak 2017, 13:31:24 »
Geçmiş olsun. Ağrın varken bile forum için fotoğraf çekip koyduğun için teşekkürler. İlk bakışta seyrek diyenler olur belki, tamamen şişlik yüzünden. Şişlik indiğinde kökler birbirine yaklaşıyor. Hoca tam 3500 mü ekti? Yoksa üzerine çıktı mı?
Benim donör çok güçlü olmadığı için 3560 tane çıktı ne yazıkki, bir ara 40 tanede sakaldan alsam mı diye düşündü ama sonra değmez dedik. açıkçası ürküttü beni sakaldan almak :))) sürekli kirli sakalla gezemem sonuçta 40 greft için.  ön tarafa 1800, arka tarafa 1760 ekildi. ama donör destekleseydi daha fazla çıkartırdı.

duman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 20 Ocak 2017, 13:43:08 »
Geçmiş olsun arkalara dikkatli bakınca kendi saçlarınız da var arada . Onları koruyabilirseniz çok tatmin edici olur . üst taraf seyrek veya sık olur diye bir bilgi verdi mi dr . Kul ?

Hayırlı olsun
evet hocada öyle söyledi mevcut saçlarını koruyabilirsen, hatta güçlendirirsen tadından yenmez diye, ilk başta traş olduktan sonra eyvah donör beklediğim kadar iyi değil dedi ama, alımlara başladıktan sonra greftler kaliteli ve 2-3 lü olanlar yoğunluktaymış. eğer greftlerde kötü çıksaydı ekimi gerçekleştirmeyecekti. Ama neyseki o surunu aştık. bu arada" bu grefleri ekmek bana keyf verecek. hoşuma giden bir ekim olacak "dedi . bunlar insana moral veriyo tabi :) ikinci gün ekimden önce ön tarafa bakarak" zahmetli  oldu ama harika bir ekim olmuş" dedi . çok beğendi kendi ekimini,  "arka tarafın sıklığı seni mutlu eder . medikal olarakta desteklersen çok daha süper olur tadından yenmez"  dedi. birde hesap ortada arkadaşlar greft sayısı belli, ekilecek alan belli. arka kompile kapanır demek hayalperestlik olur. Ama ekimin gittiği son noktadan memnunum. Beklediğiminde gerisine gittik. Ön tarafı biraz dar tasarlamanın bundaki etkisi büyük. yana doğru geniş yapsam arka öne doğru çekilecekti. gerçekçi olup öyle karar vermek lazım. yoksa kim istemez ki önde daha düz bir saç ekimi :)

duman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 20 Ocak 2017, 13:44:29 »
fotoğraflar en gerçekçi yorumlardır :)

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 20 Ocak 2017, 13:51:13 »
Zekeriya Kul işini gaye özenerek yapan bir cerrah. Kendisini beğeniyle takip ediyorum. Ama dönör incelemesi yaparken sanırım gözle kontrol ediyor. Bunun yerine bu iş için geliştirilen cihazları kullanması gerekir. Böylece donörün yeterli olup olmadığını saçları traşlamadan önce görmüş olur. Farzedelim ki ekimi gerçekleştirmedi, traştan sonra devam etmedi, kendimi o an çok kötü hissederdim herhalde :) Medikal destek konusunda Zekeriya Hoca seni fazlasıyla bilgilendirmiştir zaten...Sürecini takip ediyor olacağız dostum, Herşeyin gönlünce olması dileğiyle :)
🏇🏇

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 20 Ocak 2017, 13:59:36 »
hocam bu sitede zekeriya hocanın çok sonucu var ve 1 tane bile kötüsüne rastlamadım. seninki de gayet güzel ve tatmin edici olacaktır. özellikle ön bölgeye çok sık ekilmiş ama verteks için bişey diyemem. senin dökülme tarzına yakın arkadaşların verteksine ekim yapılmadığı halde (kullandıkları ilaçtan olsa gerek yada ekimden sonra kafadaki kan dolaşımının köklere olumlu etkisi v.s) o bölgenin de gözle görünür kapandığına şahit oldum. gelişmelerin için takipteyiz. hayırlı olsun.

duman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 20 Ocak 2017, 14:54:40 »
Zekeriya Kul işini gaye özenerek yapan bir cerrah. Kendisini beğeniyle takip ediyorum. Ama dönör incelemesi yaparken sanırım gözle kontrol ediyor. Bunun yerine bu iş için geliştirilen cihazları kullanması gerekir. Böylece donörün yeterli olup olmadığını saçları traşlamadan önce görmüş olur. Farzedelim ki ekimi gerçekleştirmedi, traştan sonra devam etmedi, kendimi o an çok kötü hissederdim herhalde :) Medikal destek konusunda Zekeriya Hoca seni fazlasıyla bilgilendirmiştir zaten...Sürecini takip ediyor olacağız dostum, Herşeyin gönlünce olması dileğiyle :)

Kamerayla donuru inceleyen yerlerde gordum. Bana hava cica gibi geldi. Duymak istedigini soyluyo nereye bakacaklarini ii biliyolar. Doktorun dedigi "tahmin edebiliriz grefti ama alim yapana kadar tam emin olamayiiz.  O biraz hastaya bagli. " benim tecrubem ise Kotu donerden iyi,iyi donerden kotu greft cikabilir. "Ekim gunu tam karar verilebilir" diye. Ama tabi teknoloji her zaman iidir;)) tecrubeylede birlesince tadindan yenmez.

duman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 20 Ocak 2017, 14:58:58 »
hocam bu sitede zekeriya hocanın çok sonucu var ve 1 tane bile kötüsüne rastlamadım. seninki de gayet güzel ve tatmin edici olacaktır. özellikle ön bölgeye çok sık ekilmiş ama verteks için bişey diyemem. senin dökülme tarzına yakın arkadaşların verteksine ekim yapılmadığı halde (kullandıkları ilaçtan olsa gerek yada ekimden sonra kafadaki kan dolaşımının köklere olumlu etkisi v.s) o bölgenin de gözle görünür kapandığına şahit oldum. gelişmelerin için takipteyiz. hayırlı olsun.
Iyi dileklerin icin tesekkurler. Bu alandan daha kucuk bir ekim alanida beni mutlu etmezdi. En arka icin hic olmamasindansa az olmasi daha iyi. En arkayi cok hafif topikle bile kapatirim gerekirse. Birde benim eskiden sacim azda olsa vardi. Onlar ekstra dolgunluk saglayacaktir diye dusunuyorum.

sıfırdokuzucuolanvarmı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 20 Ocak 2017, 15:13:44 »
Fiyat olarak ne kadar değer biçildi hocam ?

duman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 21 Ocak 2017, 22:42:14 »
Ilk yikama sonucu beyler. Yalniz balon baligi gibi oldum 😂😂😂 gozum,  yuzum sisti. Surekli ekim oncesini arastirdigimi fark ettim. Siz siz olun ekim sonrasinida arastirin ;))) 

recoba

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 22 Ocak 2017, 00:29:34 »
Kardesim insani olarak, tecrube ve teknik olarak, fiyat performans olarak en iyi karari vermissin. bende ayni doktora 77 gun once ekim yaptirdim. medikal destekle devam ediyorum. suan icin 77 gune oranla forumda karsilastirdigim orneklerle tatmin ediyor beni. ancak sag sakakta can sikici bosluk war. ekimin 4. ayindan sonra nerde bosluk olacak neresi dolacak az cok belli oluyormus. seninde ekiminde temiz gorunuyor. ama kesinlikle 3-4 ay sabredeceksin. 3-4 aya kadar kimin ne yorum yaptigi hatta kendi yorumunu bile dikkate alma..:) ins senin icin guzeli ve hayirlisi olur...

duman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 22 Ocak 2017, 01:10:20 »
Kardesim insani olarak, tecrube ve teknik olarak, fiyat performans olarak en iyi karari vermissin. bende ayni doktora 77 gun once ekim yaptirdim. medikal destekle devam ediyorum. suan icin 77 gune oranla forumda karsilastirdigim orneklerle tatmin ediyor beni. ancak sag sakakta can sikici bosluk war. ekimin 4. ayindan sonra nerde bosluk olacak neresi dolacak az cok belli oluyormus. seninde ekiminde temiz gorunuyor. ama kesinlikle 3-4 ay sabredeceksin. 3-4 aya kadar kimin ne yorum yaptigi hatta kendi yorumunu bile dikkate alma..:) ins senin icin guzeli ve hayirlisi olur...
Forumda ekimin yok heralde kardesim. Zekeriya hoca gercekten ozenli calisti, emek harcadi umarim hem emek bosa gitmez, hem benim para bosa gitmez ;))) medikal destekte ne kullaniyosun kardesim?

Facebook Twitter Instagram