Gönderen Konu: Op.Dr. Bilgehan Aydın Bnish Hair Wellness Saç Ekimi !!! 7246 Greft 06/04/2020  (Okunma sayısı 9539 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Donör çok güzel toparlamış ekim alanıda sağlıklı güzel her şey
Global Moderator

lacasadepapel

• Jr. Member
  • **
Teşekkürler başkan

saybek

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Donör çok iyi. Daha önce de söyledim harika sonuç bekliyorum
saç ekimim

BE ASTHETİC OPR. DR. BİLGEHAN AYDIN - 4950 Greft Saç Ekimi-28.03.2020 / 32 Yaş

Propecia ve xpecia
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13280.0

lacasadepapel

• Jr. Member
  • **
Dostum teşekkür ederim. Umarım hepimiz iyi sonuçlar alırız. Traş olmak istiyorum ama tavsiyelerinizi almak istiyorum. Acaba 3 veya 4 numara yapsam donör alanı belli olur mu önerilerinizi bekliyorum.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu kadar yüksek sayı da graftin ekiminin sonucunu açıkçası çok merak ediyorum...bu kadar graft çıkarsa Cüneyt arkinin saçları gibi olur  saçlarınız...şuan hersey güzel gözüküyor...ancak 12 ay sonra final önemli tabiki...

lacasadepapel

• Jr. Member
  • **
Cüneyt Arkın saçları mı o da güzel 😀Valla bende çok merak ediyorum açıkçası nasıl olacak diye ama şu ana kadar hamd olsun istediğim gibi gidiyor umarım sonucu da tatmin edici olur. Kafaya bu kadar masraf yaptık neticede😀😀

hasbihal

• Yeni üye
  • *
Hocam takviye olarak ne kullanıyosunuz.

lacasadepapel

• Jr. Member
  • **
Takviye olarak Ekim merkezinin verdiği günde 2 doz Trichoplus tablet, Coraspin, 5000 Biotin Solgar, Avenis Sprey 5 fıs

hasbihal

• Yeni üye
  • *
Teşekkürler igf yaptırdınızmı

lacasadepapel

• Jr. Member
  • **
1 tane ücretsiz igf hakkım var ama ramazan ve virüs sebebiyle gidemedim ramazan sonrası gideceğim. Ama sonrasınds yaptırmaya devam eder miyim bilmiyorum

lacasadepapel

• Jr. Member
  • **
63.gün
Değerli arkadaşlar 15 gün önce 1 seans igf yaptırdım. Etkisi olduğunu düşünüyorum kafamda sarı tüylerin olduğunu kalınlaştığında fark ettim. Takviye olarak
Günde 2 Xpecia
Günde 1 Coraspin
Gün aşırı Biotin 5 gr.
Flashlı, flashsız ve donör bölgesini paylaşıyorum. Saçlar şekilsiz uzadığı için 20 gün önce saçlarımı 5 numara yaptım.
Arkadaşlar yorumlarız bana fikir veriyor. Değerli yorumlarınızı eksik etmezseniz sevinirim.

lacasadepapel

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar. Uzun zamandır paylaşım yapmamıştım. Bugün 124.günüm ve her halini paylaşmak istiyorum. Çevremden olumlu yorumlar alıyorum. Yorumlarınızı eksik etmezseniz sevinirim.

oblomov22

• Yeni üye
  • *
Çok güzel görünüyor , 4. Ay için
Umarım daha da kapanır istediğiniz şekle gelir , görüntü öyle olacak gibi .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Donör çok güzel toparlamış süreç de güzel ilerliyor maşallah daha iyi olacaktır zamanla
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram