Gönderen Konu: Op.Dr. Bilgehan Aydın Bnish Hair Wellness Saç Ekimi !!! 7246 Greft 06/04/2020  (Okunma sayısı 9532 defa)

lacasadepapel

• Jr. Member
  • **

Öncelikle herkese selamlar. Tavsiye ve Instagram paylaşımlarını görerek Op. Dr. Bilgehan Aydın Bnish Saç Ekimi merkezini tercih ettim.

Greft            : 7246

Sigara kullanımı : Evet

Alkol kullanımı  : Yok

Donör kapasitesi : Çok iyi ve sağlıklı olduğu söylendi.

6 Nisan 2020 Saat: 09:00’ da klinikte olmam söylendi. Saat: 10.00 gibi alım başladı. Aneztezi süreci inanılmaz şekilde ağrılı geçti. Benim bünyem geç uyuştuğu için operasyon sürecinin büyük bir kısmında lokal anestezi yapılarak geçti diyebilirim. Damla hemşire saçları özenle toplamaya başladı. Kök alma işlemi 4 saat kadar sürdü. Donörler sağlıklı ve iyiydi. Ardından Ahmet Bey gelerek kanalların açılmasını sağladı. Kanal açma bu işin bence en önemli kısmı. Çokta memnun kaldım. Ardından açılan kanallara kök yerleştirme işlemlerini 3 hemşire Kübra, Cansu ve Derya hanım gerçekleştirdi. Her biri oldukça tecrübeliydi. 5 saat civarı süren bu işlem hanımların pozitif enerjileri dolayısıyla oldukça keyifliydi. İnanın operasyon sürecim 12 saat kadar sürdü. Fakat ne bir sıkılma ne de endişe hiçbirini hissetmedim. Güzel muhabbetler eşliğinde saat: 22,30 civarında hep beraber lahmacunu yedik ve dükkânı kapattık 😊 Allah onlardan razı olsun. Sanki evimde ekim yapılmış gibiydi. Vip ekim hizmeti aldım diyebilirim. Bilgehan hocayı göremesem de inanın klinikte her şey kontrol altında ve emin ellerde olduğunuzu hissediyorsunuz. 3 adet ağrı kesici ve 3 adet ödem sökücü ilacı kullanmam gerektiği söylendi. Damla hemşirenin numarasını vererek bir sıkıntı durumunda aramam gerektiği söylediler. Gerçekten ekim sonrasında ne yatarken ne ayakta zerre kadar ağrı hissetmedim. Ekipte yer alan Ahmet Bey’e, Damla hemşireye, Kübra, Cansu ve Derya hemşirelere de çok teşekkür ederim. Bu arada dokuzuncu güne kadar klinikte yıkama yaptırdım. Her gittiğimde sanki ilk gidişim gibi karşılandım. Sadettin ve Sefa kardeşlerime de çok teşekkür ederim. Her şeyi on numara yaptınız. Umarın sonuçlarda yapılan iş gibi kusursuz olur.

*Reçetem verildi
Augmentin BID       ( Sabah-Akşam Tok) Antibiyotik
Biteral 500 Mg        ( Sabah-Akşam Tok) Antibiyotik
Lansor 30 Mg       ( Sabah Aç) Mide Koruyucu- *Aldım ama hiç kullanmadım. Gerek duymadım.
Corasprin 1200 Mg    ( Günde 1 Tok)
Asist 1200 Mg       ( Günde 1 Tok) 1 Sefer içtim gerek duymadım.
Redoxam Effs             ( Günde 1 Tok)
Bepanthhol Body Lation (Günde 3-4 kez donör bölgesine uyguladım.)

lacasadepapel

• Jr. Member
  • **
1. Gün

lacasadepapel

• Jr. Member
  • **
2.gün

lacasadepapel

• Jr. Member
  • **
3.gün ( Arkadaşlar fotoğraflar anca açılardan çekebildim. İdare edin)

lacasadepapel

• Jr. Member
  • **
5.gün

lacasadepapel

• Jr. Member
  • **
9.gün
Arkadaşlar kabuk dökmeyi uygun gördüler. Bugün itibari ile kabuklar döküldü. Ufak bir yerde kabuk kaldı ama umarım nekroz değildir.  Ahmet bey nekroz olmadığını söyledi ve cuma günü alırız dedi. Şu ana kadar süreç gayet iyi gitti hamd olsun. Yorumlarınızı eksik etmesseniz sevinirim.

saybek

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun. İddaali greft sayısı
saç ekimim

BE ASTHETİC OPR. DR. BİLGEHAN AYDIN - 4950 Greft Saç Ekimi-28.03.2020 / 32 Yaş

Propecia ve xpecia
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13280.0

Mt123

• Full Member
Hayırlı olsun bana tek seferde bu greft mantıklı gelmedi ilerisi için tabiki yaşınız ve dökülme durumunuz da etkili olur , inşaallah sizi mutlu eder şimdiki planlama ilerisi içinde :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun saç ekımınız alana göre sık bır ekım ön cizgi de gayet güzel inşallah sonucunuz da sizi mutlu eder

detaylı anlatım  ıcın teşekkürler
Global Moderator

Woper

• Sr. Member
Geçmiş olsun geniş alana göre gayet sık ekim olmuş. İnşallah sonuç da sizi mutlu eder.

lacasadepapel

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar bu kısım nekroz olabilir mi? Yoksa vesvese mi yapıyorum. Yorumlarsanız sevinirim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
bıra fazla kabuklanmış nekrozluk bır sorun yok 2 3 gün sonra orayıda temızlersın
Global Moderator

BJKKARA

• Hero Member
hayırlı olsun güzel bir çizgi geniş alana göre sık bir ekim umarım güzel sonuç alırsınız

lacasadepapel

• Jr. Member
  • **
Teşekkürler sağolun

Dr.hair

• Hero Member
Arkadaşlar bu kısım nekroz olabilir mi? Yoksa vesvese mi yapıyorum. Yorumlarsanız sevinirim.
    Nekrozdan yırtmışsın 🤗. Ekimin güzel ama greft sayısı çok fazla inşallah güzel olur sonucun

Facebook Twitter Instagram