Gönderen Konu: Xpecia vs Proscar  (Okunma sayısı 2382 defa)

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Xpecia vs Proscar
« Yanıtla #1 : 15 Nisan 2020, 18:17:01 »
Yan etkiler ve verim açısından özetleyecek olsak ne dersiniz hocalarım ?

Ikisini kıyaslamak çok yanlış bence.xpecia kerozan vs anlarimda bu ikili tamamen ayrı şeyler.

Telgrafin Kelleri

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 15 Nisan 2020, 18:18:52 »
Ikisini kıyaslamak çok yanlış bence.xpecia kerozan vs anlarimda bu ikili tamamen ayrı şeyler.

verim açısından sordum aslında

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 15 Nisan 2020, 18:22:41 »
verim açısından sordum aslında

Verim açısından tabikide proscar biri ilaç biri gıda takviyesi .

Sisler Bulvari

• Takviye : Priorin + Keçiboynuzu özü + Omega 3 (Möllers)
  • Full Member
« Yanıtla #4 : 15 Nisan 2020, 18:52:27 »
Verim açısından tabikide proscar biri ilaç biri gıda takviyesi .

xpecia siparişi verdim yarın itibariyle başlıyorum sonuçları bildiririm sizlere

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 20 Nisan 2020, 14:40:44 »
xpecia ile proscar bambaşka ilaçlardır; karşılaştırmak bile yanlıştır.

proscar ın 20-30 yıllık geçmişi; binlerce testi; çok daha net ve iyi sonuçları ve daha radikal yan etkileri vardır. FDA tarafından  onaylanmış 2-3 ilaç biridir; saç tedavisinde.

MuhendisBey06

• SAÇ EKİMİM
  • Sr. Member
« Yanıtla #6 : 20 Nisan 2020, 22:15:44 »
xpecia ile proscarı karşılaştırma yapmak mı...
2 si farklı kulvarların ilacı
Lifehair Şahin Çelik 3900 Greft Ekimim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12145.0

vetakademisyen

• Full Member
« Yanıtla #7 : 24 Nisan 2020, 23:14:15 »
Senin karşılaştırman kamyon ile otomobilin performansını karşılaştırmak gibi oldu proscar dht blokeri finastreid içerir yani anlayacağın dilde prostat tümörlerinde kullanılan aynı zamanda saç dökülmesine de iyi gelen testesteron hormonu baskılayıcıdır. Xpecia ise saç çıkımını teşvik eden vitamin ve mineralleri içeren gıda takviyesidir.

ATILIM

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 25 Nisan 2020, 01:27:38 »
Xpecia’dan fazla beklentin olmasin.

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 25 Nisan 2020, 03:01:58 »
Xpecia hikaye,finasterid dışında kelliğe maksimum direnç gösteren  başka bi ilaç yok xpecia vitamin gıda takviyesi pharmatonu duymuşsundur hah işte aynı kulvarın farklı markadan olan bi vitamin takviyesi ..
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

Olcay24_

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 02 Mayıs 2020, 00:03:36 »
Xpecia hikaye,finasterid dışında kelliğe maksimum direnç gösteren  başka bi ilaç yok xpecia vitamin gıda takviyesi pharmatonu duymuşsundur hah işte aynı kulvarın farklı markadan olan bi vitamin takviyesi ..
merhaba hocam Ben daha saç ekimi yapmadım araştırıyorum ama finanstreid in çok ciddi yan etkileri olduğu gözüküyor. Hatta bıraktıktan sonra bile kimi hastalarda etkisinin devam ettiği söyleniyor.. Nasıl yapsak? Aynı zamanda saç ekimi öncesi kullanabileceğimiz minoxil veyahut başka ilaç, gıda takviyesi gibi bir şey var mı? Teşekkür ederim

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 02 Mayıs 2020, 00:08:49 »
merhaba hocam Ben daha saç ekimi yapmadım araştırıyorum ama finanstreid in çok ciddi yan etkileri olduğu gözüküyor. Hatta bıraktıktan sonra bile kimi hastalarda etkisinin devam ettiği söyleniyor.. Nasıl yapsak? Aynı zamanda saç ekimi öncesi kullanabileceğimiz minoxil veyahut başka ilaç, gıda takviyesi gibi bir şey var mı? Teşekkür ederim

Hocam Finasteridin saça katkısı olduğu kesin yan etkisi konusuna gelince bende bi sorun olmadı herkeste farklı yan etki gözlenebilir istersen bi süre kullan baktın sorun oluyor bırakırsın onun dışında vitamin takviyesi dökülecek saçı kafada tutamaz finasterid den başkası hikaye onuda kullanıp kullanmamak sana kalmış ..
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 02 Mayıs 2020, 00:31:25 »
Xpecia ya boşuna para verme bence forumda memnunum diyeni ben görmedim, artı olarak yan etki yapiyo diye çok şikayet eden var.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #13 : 02 Mayıs 2020, 00:44:11 »
Proscar'ın etken maddesi finasterid prostat tedavisinde kullanılan bir ilaç. Üstte de yazıldığı gibi saça faydası olduğu farkedilince fda onayı almış saç dökülme tedavisinde kullanılan bir etken madde. Xpecia içeriğinde doğal yoldan baskılanan Saw Palmetto var. Aslında Saw Palmetto da prostat tedavisinde kullanıyor ancak meyve olduğu için özünde vitaminlerin içeriğinde de bulunuyor. Xpecia da bir çok vitamin takviyesini barındıran içeriğe sahip. Finasterid saç tedavisinde daha güçlü bir destek ancak insanlar yanetkilerinden çekindikleri için herkes kullanmıyor. Tabi Xpecia kullanıp yanetkileri de yaşayan var. Bu yüzden bence bu tarz takviyeleri kullanmadan önce iyice araştırmanız sizin yararınıza olacaktır.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 02 Mayıs 2020, 15:27:54 »
Proscar'ın etken maddesi finasterid prostat tedavisinde kullanılan bir ilaç. Üstte de yazıldığı gibi saça faydası olduğu farkedilince fda onayı almış saç dökülme tedavisinde kullanılan bir etken madde. Xpecia içeriğinde doğal yoldan baskılanan Saw Palmetto var. Aslında Saw Palmetto da prostat tedavisinde kullanıyor ancak meyve olduğu için özünde vitaminlerin içeriğinde de bulunuyor. Xpecia da bir çok vitamin takviyesini barındıran içeriğe sahip. Finasterid saç tedavisinde daha güçlü bir destek ancak insanlar yanetkilerinden çekindikleri için herkes kullanmıyor. Tabi Xpecia kullanıp yanetkileri de yaşayan var. Bu yüzden bence bu tarz takviyeleri kullanmadan önce iyice araştırmanız sizin yararınıza olacaktır.

+1 ama xpecianın içeriği tahlil edilmeli hiçte öyle vitamin takviyesi gibi değil adamda libido falan bırakmıyor benim bildiğim saw palmetto cinsel isteği arttırma özelliğide var yani olayı saw palmettoya sallamamak lazım.

Facebook Twitter Instagram