Neden sizin herkese finasterid kullanın demenle kalmıcakmi : ) ben minoxil kullandım kel kalmadım çok şükür mesela : ) bıraktığımda ise geri dönüş olmadı insanlar hala minoxii bırakınca yok daha kötü yapıyor diye bilgisizler.Kaç kere söyledim bunu finasterid herkese direk kullan diyorsun ama çok yanlış yapıyorsun bence forumda finas kullanıp saclarimi mafetti diyen yokmu bu forum değil başka forumlarda gördüm yani hangi ilacı kullanırsak uzun vadede eğer saçlarında zayıfsa bırakırsan ani bir dökülme olabilir ama saçları iyi durumda olup minoxda kullansa bıraksa eskisi gibi kalabiliyor kullanmasaydida kalacaktı belkide bu konu çok uzar ozaman bende sana söyle söylesem hak verisin heralde senin yüzünden herkes Allah korusun kısır kalabilir kalıcı göğüs büyümesi olabilir yani senin yüzünden insanlar kalıcı yan etkiler yasiyabilir Allah korusun öyle bisi olsa sizmi yardım ediceksiniz size +10 yapan arkadaşa da aynı şekilde soruyorum bu soruyu.
Senin dediğin de doğru
Bizim dediğimizde
Gel gör ki ikisi de yanlış. Ne minox ne finans doğru bir davranış değil zaten.
Bazı şeyleri bazı şeylere tercih ediyoruz işte
Saçlar daha önemliyse ya minox ya finans ya da başka bir şey kullanmak zorunda kalabiliniyor.
Doğrusunu dersen hiç bulaşmamak en mantıklısı
Bizim gözümüz kulağımız gelecek olan iyi haberde
"Ey Keller müjde: yan etkisiz kellik ilacı bulundu" diye. Nasipse göreceğiz bakalım.