Orta kısımla geri kalanı arasındaki fark ekimden önce o bölümlerde olan saçlarınızdan dolayı öyle o bölgenin özelinde bir sıkıntı yok
Sözünü ettiğim şey daha net anlaşılabilsin diye yeni bir fotoğraf ekliyorum, bir de böyle yorumlamanız mümkün mü; çünkü o bölümde saç çıkışı hiç yok gibi. İlginiz için teşekkürler.
Geçmiş olsun ekilenler çıkacaktır büyük ihtimalle serdar hocanın ekimleri iyi gidiyor. fazla beklentiniz olmazsa sıklık konusunda sizi tatmin edecektir diye düşünüyorum
Çok yüksek beklenti içerisinde değilim ki ancak hiç çıkış olmayan bölümler beni rahatsız etti, bu durum homojen olmuş olsaydı dert edinmezdim sanırım, ama işretlediğim yer olunca biraz endişelendim doğrusu. İlginiz için teşekkürler.
Son yıllarda Serdar beyin ektiği ama çıkmayan bir saç görmedim . Sadece bazı ekimlerd ekucuk nekrozlari gördüm ama sizde böyle bir durum olmadı ve çıkışlar başlamış zaten . Siz yüzde 70 yazmışsınız ilk sayfada ama eminim daha fazlası çıkacaktır. Ekilen greftin çıkması ve saç alım konusunda sorunsuz Serdar hoca . Bence 2 ay sonra gelişme gözle görülür.
İnşallah dediğiniz gibi olur. Az önce de ifade ettiğim gibi homojen bir şekilde çıkış olduğu sürece sıkıntı edeceğimi sanmıyorum ve elbette ki %70 bile ziyadesiyle memnun edecektir. İlginiz için teşekkürler.