Gönderen Konu: Doç. Dr. Serdar GÖKREM - 24 OCAK 2020 - [2500 Greft]  (Okunma sayısı 22611 defa)

ercüment

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Doç. Dr. Serdar GÖKREM - 24 OCAK 2020 - [2500 Greft]
« Yanıtla #16 : 16 Nisan 2020, 00:07:48 »
Hayırlı olsun. Bir gün arayla aynı yerde ekim yaptırmışız. Süreç normal

SaçsızAdam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 16 Nisan 2020, 12:14:53 »
serdar hocanın ektiği çıkıyor ama nedense ekimler biraz seyrek ekiliyormuş gibi geliyor bana.

Bu konuya hiç dikkat etmemiştim, iletinizden sonra diğer sonuçları da inceleyeceğim. İlginize teşekkürler.

Hocam alan fazla ama 2500 greft az değil mi Serdar hoca hakkında da hep olumlu şeyler okudum

Ben de doktor bey hakkında olumsuz yorum yapmadım; alım konusunda gayet başarılı. Greft sayısı da ne söylendiyse onu ifade ediyorum; belki bu sayıya fut izine yapılan ekim dahil edilmeden verilmiştir. Onları da dahil edersek sayı biraz daha yükselebilir.

Hayırlı olsun. Bir gün arayla aynı yerde ekim yaptırmışız. Süreç normal

Teşekkür ederim, konunuzu henüz incelemedim, ama belirttiğiniz iyi oldu en azından benzer tarihlerde ekilmiş ekimlerin ilerleme sonuçlarını görmek açısından iyi oldu. Bu arada sizin de ekiminiz hayırlı olsun, umarım arzu ettiğiniz gibi bir sonuç olur.

SaçsızAdam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 27 Nisan 2020, 15:10:49 »
90. gün; ancak eski ekilmiş saçlar ve yeni çıkanlar hâlâ çok cılız, beklemeye devam. Kullandığım ilaçlara günlük 2.5 mg Biotin de ekledim. Şöyle bir sorum olacak; süreci hızlandırmak adına ekim yapılan bölgeye minoxil kullanılabilir mi ? Daha önce böyle bir tecrübesi olan oldu mu ?

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 27 Nisan 2020, 15:40:46 »
minoxil kullanılabilir ama bence geç kalmışsın bunun için bu saatten sonra saçlarını minoxile alıştırmanı hiç tavsiye etmem.ekimden bir ay sonra başlasaydın saç çıkışını hızlandırma amaçlı belki olabilirdi ama şu an öyle bir amaç olamaz bence.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 27 Nisan 2020, 17:01:52 »
Minoxil ve finas kullanmanızı önermem
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

SaçsızAdam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 27 Nisan 2020, 18:13:19 »
minoxil kullanılabilir ama bence geç kalmışsın bunun için bu saatten sonra saçlarını minoxile alıştırmanı hiç tavsiye etmem.ekimden bir ay sonra başlasaydın saç çıkışını hızlandırma amaçlı belki olabilirdi ama şu an öyle bir amaç olamaz bence.

Ekim yapılan alanın minoksidile alışması sözkonusu olabilir mi ?
Çıkışları çıplak gözle görüyorum; ancak çok cılız. Serdar Hoca "vichy dercos sprey" önerdi hacim kazanmaları için kendisine minoksidil konusunu açmadım, müsait bir zamanda bu konu için iletişime geçeceğim.
Sizin tavsiyeniz kendi haline bırakmam yönünde midir tam olarak ?

Minoxil ve finas kullanmanızı önermem

Hal-i hazırda finasterid kullanıyorum, neden önermediğinizi paylaşmanız mümkün mü ?

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 04 Mayıs 2020, 00:11:09 »
Hoca minoxidil kullanımını onermiyor, ben sordum

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 04 Mayıs 2020, 02:17:59 »
90.günde yeni yeni filizlenir saçlar, 120-130.günlerde ise fark eder seviyeye gelir.

SaçsızAdam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 04 Mayıs 2020, 12:35:59 »
Hoca minoxidil kullanımını onermiyor, ben sordum

Serdar Hoca ile ben de görüştüm; vichy 'nin daha etkili olduğunu ifade edince, emir büyük yerden deyip; vichy 'e devam kararı aldım. İgilendiğiniz için teşekkürler.

90.günde yeni yeni filizlenir saçlar, 120-130.günlerde ise fark eder seviyeye gelir.

Haklısınız; ama sol taraf ciddi anlamda geriden geliyor ve çok boşluk var o bölümde, biraz endişeliyim açıkçası. İlgilendiğiniz için teşekkürler.

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 04 Mayıs 2020, 12:53:06 »
Öncelikle, imla ve cümle kurgularınızı tebrik ederim.

Inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız. Planlama ve donör bölgeniz güzel.

SaçsızAdam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 04 Mayıs 2020, 13:33:10 »
Öncelikle, imla ve cümle kurgularınızı tebrik ederim.

Inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız. Planlama ve donör bölgeniz güzel.

Güzel düşünceleriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bu yola girmiş tüm arkadaşlarımız umarım hayırlı neticeler alırlar.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 04 Mayıs 2020, 14:37:14 »
Ekim yapılan alanın minoksidile alışması sözkonusu olabilir mi ?
Çıkışları çıplak gözle görüyorum; ancak çok cılız. Serdar Hoca "vichy dercos sprey" önerdi hacim kazanmaları için kendisine minoksidil konusunu açmadım, müsait bir zamanda bu konu için iletişime geçeceğim.
Sizin tavsiyeniz kendi haline bırakmam yönünde midir tam olarak ?

Hal-i hazırda finasterid kullanıyorum, neden önermediğinizi paylaşmanız mümkün mü ?

Önermiyorum çünkü yan etkileri var . Forumda söz edilen bir çok safsata mevcut . Bunlardan bazıları 6 ay kullan bırak , bana yan etki yapmıyor vsvs . Bu ilaçları ömür boyu kullanmazsanız sonu hüsran olur . Ömür boyu kullanırsanız verdiği zarar faydadan fazla olur . Maalesef günümüzde ekim merkezleri kendi ekimleri daha iyi olsun diye insanları ilaca yönlendiriyorlar ...
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 04 Mayıs 2020, 15:07:52 »
Önermiyorum çünkü yan etkileri var . Forumda söz edilen bir çok safsata mevcut . Bunlardan bazıları 6 ay kullan bırak , bana yan etki yapmıyor vsvs . Bu ilaçları ömür boyu kullanmazsanız sonu hüsran olur . Ömür boyu kullanırsanız verdiği zarar faydadan fazla olur . Maalesef günümüzde ekim merkezleri kendi ekimleri daha iyi olsun diye insanları ilaca yönlendiriyorlar ...
sana katılıyorum minox vs kullanmanı bende tavsiye etmiyorum Bu aşamada seni iyi anlıyorum ne olursa olsun çıksın güzel bir görüntüye kavuşayım kullanmayı göze alıyorsun Ama yanlış bir yol minox vs kullanıp başarı elde ederek bıraktıktan sonra elinde olan saçlarıda kaybedince çok pişman olucaksın tam bir hayal kırıklıgı yaşama bunları ömür boyu kullanman gerek başlıycaksan  yan etkilerini göze almalısın döngü halinde devam edeceksin ki bu halde saç ekimi yapmanın bir mantıgı kalmıcaktı zaten minox dutas finas vs vs bunları düzenli kullandıgında saç ekiminden bile daha iyi çıkış yakalayabilrsin ama kuştan olursun sağlıgından olursun erkekliğinden olursun bunlar kanıtlanmış bilimsel verilerdir ekimini normal vucut sağlıgı için gerekli vitaminlerle devam ettirmeni öneriyorum ki serdar hocanın ekimleri genelde güzel sonulanır başarısız ekimi yok denecek kadar azdır daha sürecin başındasın ki zaten kökler filizlenmiş deri altında nokta nokta kendini belli etmiş geliyorum yor çıkışların güzel olucak diye düşünüyorum geçmiş olsun

SaçsızAdam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 05 Mayıs 2020, 19:41:04 »

Forumdaki bir yoruma binaen kullanma hissi oluşmuştu; ancak şunu da ifade etmem gerekir ki; minoxidil 'in ekim yapılan saçı etkilediğine kendi üzerimde şahit olmadım, geçmişte böyle bir deneyimim olmuştu. Tabii başka tecrübelerden yararlanmakta da fayda var; ilginiz için teşekkür ederim.

sana katılıyorum minox vs kullanmanı bende tavsiye etmiyorum Bu aşamada seni iyi anlıyorum ne olursa olsun çıksın güzel bir görüntüye kavuşayım kullanmayı göze alıyorsun Ama yanlış bir yol minox vs kullanıp başarı elde ederek bıraktıktan sonra elinde olan saçlarıda kaybedince çok pişman olucaksın tam bir hayal kırıklıgı yaşama bunları ömür boyu kullanman gerek başlıycaksan  yan etkilerini göze almalısın döngü halinde devam edeceksin ki bu halde saç ekimi yapmanın bir mantıgı kalmıcaktı zaten minox dutas finas vs vs bunları düzenli kullandıgında saç ekiminden bile daha iyi çıkış yakalayabilrsin ama kuştan olursun sağlıgından olursun erkekliğinden olursun bunlar kanıtlanmış bilimsel verilerdir ekimini normal vucut sağlıgı için gerekli vitaminlerle devam ettirmeni öneriyorum ki serdar hocanın ekimleri genelde güzel sonulanır başarısız ekimi yok denecek kadar azdır daha sürecin başındasın ki zaten kökler filizlenmiş deri altında nokta nokta kendini belli etmiş geliyorum yor çıkışların güzel olucak diye düşünüyorum geçmiş olsun

Evet, kaygılarımı tam olarak dile getirmişsiniz. Şimdilik Serdar Hoca 'nın tavsiye ettiği şeyleri kullanıyorum; dışına çıkmadım ve umarım sizin de belirttiğiniz gibi olur da başarı yüzdesini düşüren hastalar kervanına katılmayız. İlgilendiğiniz için teşekkürler.

Facebook Twitter Instagram