Sabırla okudum tüm forumu. Hatta okurken yorulmuşum birazdan yorgunluk kahvesi içeceğim😅 birazda kendi gençliğimi hatırladım yaşadığım o panik, stres, mücadele ve çaresizlik anılarım gözümün önüne geldi. Benim için küçük bir nostalji oldu teşekkür ederim. Girişi çok uzun tuttum kardeşim özür dilerim. Sana tedavi öneremeyeceğim kusura bakma işe yarasaydı kendim kel kalmazdım zaten ama bende hikayemi anlatıyım belki bir faydası olur en azından manevi açıdan. 20 yaşındayken benimde senin kadar saçım vardı. Ben minoxidili 3 yıl düzenli kullandım 3 yıl boyunca da finasterid ya da herhangi bir şey kullanmadım sadece minoxidile yüklendim. Çünkü finasterid denen ilacı bilmiyordum araştırmalarım okuduklarım beni hep minoxidile ya da prp mezoterapi gibi tedavilere yönlendirdi. Bilsem risk alır kullanırdım ama kullanmak nasip değilmiş demekki. Sonuç olarak 3 yıl sonunda 23 yaşında iken 20 yaşımdaki halimden eser yoktu. Ciddi derecede saçım azalmış ve şakaklar geriye gitmişti. Son bir umut toplam 10 seans mezoterapi ve prp yaptırdım ama nafile istediğim iyileşme olmadı. Bende 2015 yılı Kasım ayında bu işlere tamamen nokta koydum ve mücadeleyi bıraktım. 2018 yılında 26 yaşında iken şakak ağırlıklı 3000 greftlik bir Ekim yaptırdım. Sonra 2020 yılında kliniğin saç çizgimdeki düzeltme sözüne istinaden Ücretsiz olarak düzeltme artı sıklaştırma yaptırdım şu an 51. Gündeyim. Yeni ekilen saçlar döküldü doğal olarak şu an eskileri var. Sabırla bekliyorum çıkmalarını 3 ay sonra yeni ekilenler de çıkınca bence güzel olacak. 24 gündür proscara başladım merak ediyorum etki edecek mi diye umarım o da etki eder. Çünkü finasteridi duyduktan sonra içimde kaldı bir denemediğim o kaldı çok merak ediyorum bende işe yarayacak mı? Bu kadar yazımı okudun mu bilmiyorum eğer okuduysan son olarak saç ekimi insanı ciddi derecede tatmin ediyor bundan emin ol. Tamam saçsızlık duygusu çok kötü ama Ekim insanı bir miktar iyi hissettiriyor. O yüzden moralini yüksek tut.