Forumda 20 yaşından itibaren finans kullanan kişiler gördüm. Yan etki görmemişler. Kişiden kişiye değişir ben bu riski aldim. Şu an bir yan etki görmüyorum. Sertleşme, libido, vb hiçbir yan etki yok. İleride olursa bırakırım ilaci. Teşekkürler
Senin vücudun, senin kararın.
Senden gariç olarak genele şöyle bir mesaj bırakayım. Daha da uzatmak istemiyorum konuyu.
Ben sadece bu forum ve başka forumlardaki bu finas rahatlığına karşıyım. Sorunu çözmek yerine, bomba patlatarak sorunun çözüleceğini zannediyorsunuz arkadaşlar. Evet ilk zamanlar yanetki görmüyor olabilirsiniz. Fakat bu yan etkiler sert bir şekilde aniden gelişmiyor zaten. Yavaş yavaş ilerler. Bir noktada ilacı bırakıp etkiler geçtiğinde (eğer şanslıysanız) aradaki farkı o zaman anlıyorsunuz. Bunu ilk elden tecrübe etmiş birisi olarak söylüyorum.
İkincisi de yanetkiyi sadece cinsel yanetkiler olarak algılıyorsunuz çoğunuz. Attığım görselde kemik gelişiminden tut, beyindeki psikotik etkilere, hatta sakal bıyık gelişimine kadar uzanan onlarca fonksiyon var.
Evet ereksiyonunda bir problem olmamıştır belki, ama misal sakal, bıyık gelişimin yavaşlarsa veya durursa, ya da brain fog drumu mesela? Vs vs. Çok çok fazla yazılacak şey ama neyse.
İyi akşamlar.