Gönderen Konu: 10 aylık minoxil kullanicisiyim. Finansa basladim. ( Yaş 20)  (Okunma sayısı 42374 defa)

Ziptikci

• Sr. Member
Ynt: 10 aylık minoxil kullanicisiyim. Finansa basladim. ( Yaş 20)
« Yanıtla #16 : 25 Nisan 2020, 17:22:25 »
Proscar mı propecia mı kullanıyorsun
Proscar

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 29 Nisan 2020, 01:30:11 »
1. Ay editi:
Evet yeni minox sürdüm yani ıslak flaş altında saç durumu bu şekilde. Finansa devam. Minoxu günde bir duzensiz kullanıyorum. Dökülmem üstlerde arttı. Umuyorum ki uzun vadede bilgilendirici bir konu olacak. :)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 29 Nisan 2020, 03:08:27 »
Son attığınız fotoğraflarda önceki fotoğraflara nazaran saç diplerinde ufak kızarmalar var. Acaba anlık oluşan bir durum mu yoksa dermatit başlangıcı olabilir mi? Bir kontrol edin derim.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 29 Nisan 2020, 03:44:36 »
Son attığınız fotoğraflarda önceki fotoğraflara nazaran saç diplerinde ufak kızarmalar var. Acaba anlık oluşan bir durum mu yoksa dermatit başlangıcı olabilir mi? Bir kontrol edin derim.
Hocam minoxili taze sürdüm son fotoda. Sürüp hemen çektim. Yani minoxu biraz fazla şurup fazla sert yedirdim galiba. Onun dışında evet ciddi derecede kepek yaptı. Birakmayi düşünüyorum zaten. Teşekkürler

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #20 : 29 Nisan 2020, 04:22:30 »
Anladım masaj yaptığınız için diplere kızarmış olabilir. Dermatit çok can sıkıcı bir durum olduğu için dikkat etmenizde fayda var. Genel de kullanıcılar konazol tarzında şampuanlar kullandıklarını forumda okuyorum. Proscar'ı da 20 yaşında kullanmanız bana göre doğru değil. Bunu da söylemekte yarar olduğunu düşünüyorum. İyi forumlar...
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 29 Nisan 2020, 12:23:18 »
Minoxu birak yavas yavas

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 29 Nisan 2020, 14:06:04 »
Anladım masaj yaptığınız için diplere kızarmış olabilir. Dermatit çok can sıkıcı bir durum olduğu için dikkat etmenizde fayda var. Genel de kullanıcılar konazol tarzında şampuanlar kullandıklarını forumda okuyorum. Proscar'ı da 20 yaşında kullanmanız bana göre doğru değil. Bunu da söylemekte yarar olduğunu düşünüyorum. İyi forumlar...
Hocam farkındayım ama kullanma kararı aldım. Çünkü saçsız kalmak için çok gencim. 14 yaşından beri dökülüyor bu insani çok yıpratıyor. Bir süre saçlı kalayim istiyorum. Teşekkürler yorumunuz için.

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 06 Mayıs 2020, 13:40:52 »
Minoxili 1 hafta önce bıraktım.  Saçımı sinirlenip sert bir şekilde karıştırdım. Dökülen miktar kepekle birlikte bu. Korkunç seviyede

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 06 Mayıs 2020, 21:06:32 »
Cok takma kafaya. Sac dokulmesine yapabilecegin bu yaslarda cok fazla birsey yok. Ilerde ekim dusunursun
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 07 Mayıs 2020, 00:36:54 »
Cok takma kafaya. Sac dokulmesine yapabilecegin bu yaslarda cok fazla birsey yok. Ilerde ekim dusunursun
1 aydır finanstereid kullanıyorum. Bakalım işe yarayacak mi. İşe yaramasi çok erken. Minoxili birakmanin da etkisiyle daha fazla dökülüyorlar.

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 07 Mayıs 2020, 09:43:54 »
Minox un bırakma sonrası etkisini yaşıyorsun şu an bence.

Rulez

• Sr. Member
  • ℬ𝒶𝓀𝓉ı𝓃 𝑜𝓁𝓂𝓊𝓎𝑜𝓇 𝒷𝒶𝓀𝓂𝒶𝓎𝒶𝒸𝒶𝓀𝓈ı𝓃
« Yanıtla #27 : 07 Mayıs 2020, 13:12:01 »
Bende minoxil ve finasteride ile başladığım bu yola sadece finasteridle devam ediyorum minoxil çekilecek dert değil

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 08 Mayıs 2020, 01:10:36 »
Minoxili birakmanin üzerinden 1 hafta geçti. Bırakmadan önce de 1.5-2 haftadır günde bir 5 fıs kullanıyordum. Dökülme arttı bakalım ne olacak. Finansta 1. Ayımı doldurdum. Maalesef başladığım günü not tutmadim 30-35 gün arası yüksek ihtimalle.

Ziptikci

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 08 Mayıs 2020, 01:12:26 »
Minoxili birakmanin üzerinden 1 hafta geçti. Bırakmadan önce de 1.5-2 haftadır günde bir 5 fıs kullanıyordum. Dökülme arttı bakalım ne olacak. Finansta 1. Ayımı doldurdum. Maalesef başladığım günü not tutmadim 30-35 gün arası yüksek ihtimalle.
Saç diplerindeki kızarıklık düşük ışıkta flaş ile çekmemden dolayı.

Facebook Twitter Instagram