Gönderen Konu: ANTALYA SALUSS HAİR SAÇ EKİM MERKEZİ-3700 greft-DHİ EKIM YONTEMI  (Okunma sayısı 7229 defa)

Arman0707

• Yeni üye
  • *
Öncelikle Selamun Aleykum. Sac ekimi yaptirmayi dusunmuyordum ama bir sure sonra bir degisiklik yapmaya karar verdim ve uzun arastirmalar sonucunda sac ekimi yaptirdim. Ama uzun zaman 7-8 ay surekli arastirip takip ettigim alaninda basarili isimler oldu.Antalyada sac ekimi yapan bir cok Sac ekim merkezi oldugunu gordum. Ve bu isin onde gelen isimlerinden bir kac Ekim merkezi ile de gorustum. Antalyadan Istanbuldan Ankaradan.... Ve Saluss Hair sac ekim merkezi karsima cikti aslinda daha once hic duymadigim icin pek onemsememistim en basta. Ama instagramdaki takipci sayilari bu iste gercek biseyler yaptiklarini gosteriyordu. Antalyada yasadigimdan ve bu ekim merkezininde Antalyada olmasindan dolayi once telefon gorusmesi yaptim daha sonra watsap uzerinden resimler attim vs. Sonra bu sac ekim merkezine gidip kendim gormek istedim. Cunku daha once duymamistim. Ve aslinda pekte dikkate almayacaktim sanirim gorusmeleri cunku İyi olan yer mutlaka bilinir gibi bi ilk bakışım vardı benimde herkes gibi. Sonrasında calismalarina baktigimda gercekten basarili sonuclar elde eden ve bu potansiyele sahip iscilikle calistiklarini gordum .  Hatta Ilk telefonla Görüştüğümde Ayhan bey ile gorusmustum ve samimi gelmisti konusmalari ardindan dedigim gibi gittim bi gorusme yaptik Ayhan Bey Organizasyonu Ayarlıyor Ekim íslemini ise Seda Hanim ve ekibi gerceklestiriyordu.. sonrasinda merak ettigim diger sorularida sorup aklimdakileri cevapladiktan sonra burada ekim yapabilecegimi dusundum. Aslında cok cok eski olmayisindan ve reklam yapma gereginde bulunmadiklarindan dolayi sadece referanslarla  bu isi ciddi sayilarda yaptiklarini gordum ve arkadaslar ayni zamanda  basarili sonuclarini da gorunce sanirim burada yapabilecegimi dusunmeye baslamistim..bir sure de instagramdan takip edip sonrasinda burada yani Antalyada Saluss Hair sac ekim merkezinde ekim yapmaya karar verdim. Yurtdisindanda cesitli operasyonlar icin gelen hastalari olan bir firma birasi arkadaslar ve ekimi de buradan yaptirdim.  Operasyon gunu Ayhan hocam sagolsun kendi araciylada gelip almisti ve kilinige geldigimizde gerekli testler yapildiktan sonra ekim icin Seda Hanim hazirliklarina basladi alin cizgimi benimde fikrimi alarak belirledik cizim yapildi ve ardindan donor alanida hazirlandiktan sonra saclarimi gerekli kisaliga getirmek icin once saclarim kisaltildi ve ardindan anestezi yaparak ekim surecine baslamis olduk . Acı sızı pek fazla hissetmedim. Sadece anestezi ignesi yapilirken kucuk sinek ısırığına benzer bir acı hissettim sonrasinda ekim bitinceye kadar herhangi birsey hissetmedim hatta Pub-g oynuyordum🤕😅😁 oglen 1- 2 gibi baslayan ekim aksam 9 da bitmisti. Saatin tam kac olduguna bakmamistim ama zaman hem gecmiyordu heyecandan hemde hic kipirdamamaktan :) neyseki operasyon sona ermisti. 3700 greft sac ekimi yapilmisti. 3500 olarak konusmustuk ama Fazladan 200 kok beni mutlu etmisti. Seda Hanim ve ekibi buyuk bir sabirla ve emekle DHI ekim yontemi yani kalem yontemi ile ekimi gercekledtirdi. Zor sanat abi. Tek tek.. yaptirmak bi yana onu yapanlarin hakkini sadece maddi olarak odediginizi dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz. Bunun karsiligi i sadece maddi olarak karsilayamazsiniz. Ben oyle dusunuyorum. Ve simdi fotograflari eklemek istiyorum. Antalyada bu sac ekim merkezini bilmesem baska bir yere gidecektim..  bugun 10.günümdeyim..  Ekim sonrasi gereken bakim urunlerini ilaclari vs Ekim Paketine dahil. Ben  normal ekim paketini secmistim bir de baska sehirden veya ülkelerden gelen musteriler icin ViP olarak konaklama ulasim vs dahil vip paketide var secim size kaliyor orada. Ki zaten bana ödeme konusunda gercekten guzel bi ikramda ve kolayliklarda bulundular sagolsunlar. Ama zaten ben Antalyada yasadigim icin standart musteri paketini almistim ve zaten ulasim konusunda ekimden sonra sizi yalniz yalniz gondermezler sanmiyorum tum israrima ragmen kendileri evime kadar birakmislardi. Bir musteri olarak gercekten memnun kaldim.Bunlari paylasma geregini de bu yuzden hissettim. Ve sadece bu kadari da degil ..  gercekten calismalari da kendileri de guzel insanlar.  Benim o zamanlarim  gibi arastirma doneminde olanlara umarim guzel bir secenek sunmusumdur. Ve hala durum hakkinda surekli irtibat icindeler. Instagram sayfalari da var Antalya Salus Hair oradanda bakabikirsiniz. Simdilik boyle ilerleyen gunlere de bakalim neler bekliyor :( iyi gunler saglicakla kalin.

Arman0707

• Yeni üye
  • *
Zaman gectikce guncelleme yapacagim resim atacagim.
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2020, 19:12:26 Gönderen: Arman0707 »

Siddhartha

• Hero Member
Tepenizde de acilma var orayi dusunmediniz mi ?
Tahminim iki seansta 5500 gibi bir greft sayisi ile tek seferde hallederdiniz.
Umarim istediginiz sonucu alirsiniz.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
uzun uzun yazmışsın iyide olmuş hepsini okudum,ekim merkezine çok güvenmişsin umarım hayal kırıklığına uğramazsın .şu an için her şey yolunda gibi devam fotoğraflarını bekleriz hocam.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Avantajlı güzel bir açıklık, ufak bir kafa... güzel sonuç almamanız İçin hiç bir sebep yok Muş...

Ama o ön çiZgi olmamış..

Arman0707

• Yeni üye
  • *
Mış -)))

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Geçmiş olsun dostum  planlama  hariç   bir sıkıntı yok  ..

Dr.hair

• Hero Member
Antalya ‘ya da 4-5  saç Ekim merkezi biliyorum hepsi dhı yapıyor . Acaba hakan hoca faktörümü var.
   Ekimin sıklıgı  güzel olmuş ama ön çizgi Olmamış .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun saç ekımınız ön cizği olmamış bunun dışında ekim alanı sağlıklı
Global Moderator

Arman0707

• Yeni üye
  • *
19uncu gün baslayan sok dokulmem yaklasik 40ıncı gün sona erdi tek tuk dusenlerde olmustu ama su an 48.gündeyim. dokulme kalmadi yuzde 90 kismi gitti diyebilirim. Bir iki tane yeni cikan kok goruyorum 😁 bakalim hadi bismillah

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimde sorun görünmüyor hersey normal sedece ön çizgi dışında martılar ismini gelip fısıldılar benim ilk ekimdeki ön çizgim gibi ekilenlerin çıkmas dileğiyle hayırlı olsun daha şok dökülmen olacak tek tük bitmemiş

Arman0707

• Yeni üye
  • *
19uncu gün baslayan sok dokulmem yaklasik 40ıncı gün sona erdi . Simdi 3.üncü ayı doldurmak üzereyim. Sabırla bekliyoruz artık hadi bakalım...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Şok saçın büyük bir kısmını kısa zamanda dökmüş
Global Moderator

ImPaLa

• Hero Member
Şakaklarda ön çizginin geliş hattını bozmuşlar biraz forumu inceleyip ön çizgi yapmayı öğrenmeli merkez.

kızılsakallı

• Jr. Member
  • **
geçmiş olsun hocam ön çizgi için ileride düzeltme yapılabilir büyük ihtimalle

Facebook Twitter Instagram