Saç ekim merkezine hiç gitmedim. Aslında bu soruyu sorma sebebim şu:sac ekim merkezleri saçları inceleyerek ne kadar kellik olacağını neye göre belirliyor.
Tamamıyla kafadan atarlar.
Atmayanlar tecrübeleri yakalamaya çalışılarak
Şöyle ki birinci teori:
Dönür sağlıklıysa bir sıfır öndesin derler
İkinci teori: başın üstüne ve tepeye bakarlar.
Çok incelmiş, çok zayıf ve bir o kadarda seyrelme varsa ayvayı yedin. Doktor sana dökülme gününü ve kellik ayını hangi yılda yaşayacağını bile söyler. O da biliyor bu saç dökülecek, ondan istifade ederek kafasına göre 2024 yılında nw7 olursun der.
Üçüncü teori:
Dönür sağlam, üstler de sağlam, az seyrelme var, saçlarını medikal tedaviyle beslersen ya da DHT baskilarsan elli yaşına kadar götürür, zaten ondan o yaşa kadar dökülmeyen saç. Her türlü doğal afetlerle savaşarak hayatta kalmış artık hayatta dökülmez der.
Dördüncü teori:
Her yerinde genel seyrelme var. Bakıyorum çok dayanıksız saçların. Bu saçlar ikinci vakte kadar samyeli rüzgarlarıyla devrilecek der
Beşinci teori:
Saçların turp gibi ama ailende Keller olduğu için dikkatli ol, sen neden olmayasın der
Altıncı teori:
Şakakların gerilemiş, bu erkek tipi dökülme. Üzülme! Bir gün senin gibi olanların hepsi kel kalacak, tarih veremiyorum ama malesef kaçamassın der.
Yedinci teori:
Kendine dert etme, biz bilemeyiz sonuç ne olacak. Şimdi git evine. Yaşın 30 ve üstü olsun sonra gel açıklığına göre bakarız durumuna....