Merhabalar Forumdaki herkes gibi erkek tipi kelliğim var fakat geçen günlerde saçımı traş makinası ile kendim 0.7 mm ye vurdum erkek tipi kellik dışında saçın her tarafında mercimek tanesinin yarısı kadar küçük küçük boşluklar var bunlar aynı zamanda genetik dökülmeye müsait ön ve orta kısımlarda da mevcut ense ve yan taraflarda da saçım uzunken sırıtmıyor. Hani bağ bahçe işleriyle uğraşan varsa sanki aralıklı ağaç dikersin ya 1 metre değilde 1.5 m boşluk bırakılmış gibi bir görüntü var benim saçlarda yani kafanın tam ortası fotoğraflar ekliyeceğim sağı saç solu saç arkası saç orada bir boşluk böyle böyle kafanın her yerinde alerji beneği gibi düşünün bu benekleri şimdi saçsız alan kel alan olarak düşünün tam olarak bu fotoğraflardan anlaşılır diye umut ediyorum
Saçkıran bildiğim kadarı ile homojen yaşanmıyor ve fındık boyutunda başlayıp genişliyor, eğer bu bir cild hastalığı ise ne olduğunu bilen var mı? 2020 nin başında tahlil yaptırmıştım çinko demir normal çıkmıştı b12 189 - 883 arası olmalı benim 269 zaten b12 alıyorum biraz yükseltmek için
En büyük korkum Dupa olma ihtimali böyle birşey mümkün olabilir mi? Bildiğim kadarı ile kadınlarda sıkça görülen dökülme tipi erkeklerde de görülebiliyormuş düşük oranda da olsa.
"DUPA, bazen ilk bakışta erkek tipi saç dökülmesinin semptomlarını taklit edebilir, ancak kısa sürede saç dökülmesindeki hızı artışı ve eşi görülmemiş geniş dağılımı ile kendisini ayırır."
Diyor fakat geçmiş fotoğrafları inceledim saçım hiç 0.7mm olmadığı için net bir kıyas yapamıyorum ama yanlar kısa olan fotoğraflar var oradada belli yani saç yine halıfleks gibi değil hiza düzgün olsa da içerde boşluklar seyreklikler var yine böyle keza ense ve yanlar 1 numara olan fotoğraflar da yine gördüm o zaman dikkatimi çekmedi belki yani 5 yıl önceki fotoda da gördüğüm oldu Dupa en çok hızı ile ayırt ediliyormuş en büyük temennim bu beni erkek tipi kellik değil de dupa isem dupa bitirir beni
Fotoğrafdaki mavi ile çizdiğim yerler dikiş ameliyat yara izleri geri kalanlar yazıda bahsettiğim şikayet siz ne diyorsunuz bugün sabah canım aşırı sıkıldı fotoğraflama yapınca saçı 0.7mm ye vurdum biraz kafamdan çıksın düşünmüyim diye ama ne mümkün.